Experient Enterteiment Ltd. / ingatlanbazár

Michna # 2011.09.08. 15:15

Én is dr. Szabó Lajostól kaptam fizetési felszólítást
Kérdésem, hogyan csatlakozhatnék pertársaságba?
Olyan sokat követelnek tőlem, hogy kénytelen vagyok lépéseket tenni...

Kérem, segítsenek tanácsaikkal
email címem szlilian@mailbox.hu

Kenderice # 2011.09.08. 16:04

kartografus:
Ezen már én is gondolkodtam. Miért alakult a pertársaság? Kit és miért akarnak perelni?
Én is "tartozom" vagy hatvanezerrel, de letagadom és nem fogok fizetni soha. Behajtani nem fogja, bíróságra sem fog menni.

Emillia # 2011.09.08. 23:52

Szép jó estét! Szóval e társaság a Seychelle Szigetek Köztársaságban vagyon bejelentve. Ez nehezíti a Velük szembeni lépéseket, de, ha Valaki véletlenül Island mögé veszi az útját - próbálkozhat!
A Magyar Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság is tett tétova lépéseket a cég kiseprőzésére, ugyanis a hirdetők panaszaival már tele van a ládájuk!
Tehát kitartás!
A pertársaságnak imigyen nem sok haszna lenne!
De eszetekbe ne jusson egy fillért is befizetni dr.Szabó Lajos Uram számlájára :-)
Na és figyelmeztessetek mindenkit: ezt az oldalt bojkottálni kell!

Bakkerman # 2011.09.09. 10:11

Szép napot mindenkinek!

Egy másik fórumon találtam ezt a hírt, gondoltam hátha valakit érdekel:

"Tegnap este az ATV-ben ismét Juszt László műsorában foglalkoztak a témánkkal. Ebben volt benne:

2011. 09. 09.-én (tehát ma!) 15-17 óráig a BLAHA LUJZA téren KINT LESZ A FORGATÓ CSPORT. AKI TEHETI MENJEN EL!!!!!!!!!!!!!!!!"

DFAndi # 2011.09.09. 13:42

Jó Napot! Új vagyok! Ma kaptam levelet én is Dr Szabó Lajostól és az még hagyján hogy kövele pénzt, de még ködbérrel is fenyeget 114 296 ft. Azt írja, hogy többszöri felszólítást kaptunk már, de kizárva, mert nekünk ez az első. Mindenkinek üzenem, hogy az e-mail, sms, símán feladott levélnek nincs joghatásköre, de azért aggaszt a dolog. Valaki beszélt már ügyvéddel aki meri a felelősséget vállalni a kijelentésére hogy ne fizessünk? Mert én sem szeretnék, különösen mert a ház sincs már meg, valamint nem is az én nevemben adtam fel a hírdetést, csak megkértek. Üdv: Ansi

mutti0710 # 2011.09.12. 10:37

Sziasztok, én is megkaptam ma Dr. Szabó Lajos levelét. Nos, itt egy végzés, mi szerint jogtanácsosunk már elveszett egy ilyen pert az ingatlandepo.com-mal.

http://www.fjsz.hu/…ing_depo.pdf

NE FIZESSETEK, pereljenek be, ezt a végzést meg nyújtsuk be precedensként. Esélyük nem lesz.

Azt viszont meg tudná mondani valaki, hol lehet jelentkezni a pertársaságba?

Köszi

mutti0710 # 2011.09.12. 10:42

Meg is van a válasz a kérdésemre. Figyelem MINDENKI!

Itt lehet csatlakozni a pertársasághoz szerda (szept 15.) éjfélig:

http://www.pertarskereso.hu/…ai-figyelem/#…

Princ # 2011.09.14. 19:11

Hát engem is megtaláltak. régi email címeim már nem müködnek, az újra nem küldnek kódot. Nem is tudnék lejelentkezni. Ezek tényleg azt hiszik, hogy egy off shore cég mely valahol a shessell szigeteken van bejegyezve lenyúlhat mindenkit. Milyen hozzáállás az, hogy a "Dr. SZabó Lajos" sem címet (csak postafiókot) közöl és nincs telefonszáma sem. Fél valamitől??? Be van sz.....va? Mert tudja, hogy az amit csinál tisztességtelen, jogszerütlen és.... Üdv.

Pipinéni # 2011.09.14. 19:59

Mi is megkaptuk azt a bizonyos felszólítást dr. Szabó Lajostól, a kecskeméti postafiókcímmel,soproni feladóval stb. Mi sem kaptunk semmilyen előzetes felszólítást, nem írtunk alá szerződést sem. A nevünk, címünk sem jelent meg nyilvánosan sehol. Jelzem, hogy "Experient Enterteiment Ltd" elvileg nem létezhetne, már a helytelen angolság miatt sem (külföldön többet adnak erre, helyesen 'entertainment' lenne, főleg a Seychelle-szigeteken, ahol angol az egyik hivatalos nyelv), úgyhogy kamugyanús a cég.Szerintem sem szabad fizetni és minél hamarább rendőrségi feljelentést kellene tenni. A pertársaság jó ötlet. Azt kellene továbbá megnézni, ki fér hozzá ahhoz a bankszámlához, egyáltalán ki nyitotta, vagy hová utalnak onnan...

pipi és emericus

kovacska # 2011.09.14. 22:43

Ezt találtam a neten:
http://www.fjsz.hu/…ing_depo.pdf

katka1977 # 2011.09.15. 08:54

én is kaptam egy csinos kis levelet...A vicc, hogy nekem aug. 30-val telt volna le a 30 nap ingyenes hirdetés. Többszöri próbálkozás után sem tudtam belépni az oldalra, mert módosítani akartam az adatokat. És erre kapok egy 60 000-es csekket meg valami 100 000-es kötbért. Mire is? Az ÁSZF-ben nem az van hogy 4500 Ft/30 nap/db???? Még egy hónap sem telt volna le!!! Megjegyzem megtaláltam másik 3 oldalukon is a hirdetésemet, ami nem a személyi adatok visszaélése? Nem adtam nekik felhatalmazást hogy másik oldalra is feltegyék!!! A többi észrevételemet nem irnám le, mert hátha kijavítják a feltételeiket....De az tuti en egy kanyivasat nem fizetek nekik!!! Pereljen, de akkor neki kell bizonyítania az igazat. Az meg nem megoldás hogy o hivatkozik a szabályaira. Én meg mondhatom, bocsika, amikor én regisztráltam még mást írtatok!!!
TEhetnek egy sziveséget!!!

vajonmilesz # 2011.09.16. 07:02

ööö..aki levelet kapott ettől a szabótól..
az szerintem nem kapott levelet..sima postai levél, melyet nem kézbesített a postás, melyet kiloptak a postaládából, melyet lefújt a szél a postaláda tetejéről,mert az illető nem is lakik az adott címen, a postás meg kirakta a levelet a postaládák tetejére.
szerintem.

katka1977 # 2011.09.16. 10:45

A helyzetem az alábbiak szerint módosul, tanácsot kérek ilyenkor most mi van. Nagy nehezen sikerült egy régi e-mail cimemen bejelentkeznem. Itt egy halom e-mail várt a kedves cégtől hogy lejár a hirdetésem 3 nap múlva, hosszabbitsam meg, aztán jöttek a fizetési egyenleg közlők. Én már azt sem tudtam hogy ez az emil cimem létezik. Utolag betudtam már lépni az oldalukra (sajna kaptam is tőluk megerősítő emilt a egisztráciomrol meg a hirdetés feladásról). Itt tényleg egy csomó levél várt tőlük, szintén arról hogy fizessek...Most akkor tényleg en vagyok a jogsértő??Ők mondhatják, hogy én értesítettelek, igaz emilben nem pedig hivatalos levélben,stb. Szóval akkor tényleg fizetnem kéne?Ráadsául a társoldalaikon is megtaláltam a hirdetésemet amire nem is jelentkeztem...Akkor most mi van????

Kenderice # 2011.09.16. 11:35

Egyet tehetsz csak (amit én is), nem foglalkozol az üzenetekkel. Nekik kell bizonyítaniuk, hogy tartozol, nem neked, hogy nem.
Tagadni kell, hogy Te raktad fel a hirdetést (valaki megszerezte az adataimat egy másik hirdetési oldalról és azzal regisztrált az ő hirdetési oldalukon).
Bizonyítsa, hogy ki volt.
Viszont ami fontos, EGYETLEN E-MAIL ÜZENETRE, NEM TÉRTIVEVÉNYES LEVÉLRE, DÍJBEKÉRŐRE, BELSŐ ÜZENETRE SEM SZABAD SEMMIT REAGÁLNI!!!

Akik még itt panaszkodnak, hogy ilyen-olyan leveleket kaptak, azoknak is a fentieket tanácsolom.

kicsilego # 2011.09.16. 16:43

Sziasztok!

Ma én is(vagyis akinek feladtam a hirdetést)Kapott egy levelet!Dr Szabó Lajos Kecskemét!Azt irja : Sajnálatos módon ön többszöri felszólitás ellenére sem rendezte a cég felé hirdetési szolgáltatásból eredő tartozását!(Nem is volt egyetlen egy felszólítás sem) Az ön tőketartzása:106.300 ft Ha nem fizetek 5 napon belől akkor 443271 ft-ot meghaladó kötbértartozás is terhel!Amennyibena csekken szereplő összeget határidőn belül megfizeti úgy a kötbér összegének megfizetésétől a megbízóm eltekint!Ha nem fizeti meg tőketartozását úgy a teljes kötbérrel és további járulékos költségekkel növeli az összeget! Tartozással kapcsolatban a megbízómmal a www.ingatlanbazar.com honlapon elérhető kapcsolattartó falon keresztül tud egyeztetni!

Nahh most,más is ilyet kapott?
Én ettől egy kicsit megilyedtem!Nem is magmnak adtam fel a hirdetést(amit le is akartam törölni és nem tudtam) Most várom a másik ilyen levelet mivel két lakáshirdetés adtam fel!Mit csináljak?????

??SerNoc?? # 2011.09.16. 17:54

Sziasztok !!!

14 leszek , nekem is jött egy csekk a mai napon 106.800 HUF ,én is nagyon megijedtem pillanatok alatt ki vert a víz vacogni kezdtem , ha anyukám nem lett volna itthon nem is tudom mit csináltam volna , de az én anyukám nem hagyja annyiban . És ki ez a Dr.Szabó Lajos és se telefon szám se semmi mit csinálhatok ilyenkor ??? Kihez tudok fordulni , ilyenkor optimistának kell lenni.

Várom válaszaitokat

Kenderice # 2011.09.16. 18:21

Lentebb írtam, hogy mi a megoldás. Csak el kellene olvasni...

ugykepviselet # 2011.09.16. 21:17

Vajda Attila Nemzeti Polgári Jogvédő vagyok. Több olyan ügyekben jártam el, amelyben a fórumon is szó van, valamint jelenleg is lakásügyi ügyvitelekkel, legfőképpen a jogsértésekkel foglalkozom több sikerrel.
Irodám a Budapest VIII. kerület Baross u. 61. IV. em 415 sz. iroda alatt található, és a 06205364324-es telefon vagyok elérhető.

Egyedüli ügyvitellel rendelkezem, a jogsértőket a nyakuknál megfogom. Rosszabb vagyok, mint ezer ügyvéd, mert az ügyvédek pénzsóvárok, de én náluk olcsóbb vagyok és biztos.
Akinek ilyen fizetési felszólítása van, melyet az Ingatlanbazar.com, ill. az ingatlandepo.com üzemeltetője az Experient Enterteiment Ltd., vagy annak esetleges jogutódjai, illetve Dr. Szabó Lajos jogásztól kapott, az ne fizessen egy árva kanyit se!Illetve, ha szükséges, jómagam ellátom az ügyképviseletet és felderítek minden titokzatos, mocskos, pénzlenyúló, gátlástalan bűnözőt.
Várom jelentkezésüket éjjel nappal.

??SerNoc?? # 2011.09.18. 08:25

Egyébként honnan tudták meg mindenki címét , és hogy hol lakik ?

??SerNoc?? # 2011.09.18. 18:21

Én nem tudom hogy milyen emberek ezek még személyi igazolványom sincs , még csak gyerek vagyok és még ingatlant sem tudtam fel tenni csak regisztrálni az oldalra .

ugykepviselet # 2011.09.18. 20:34

Károsultak jelentkezését várjuk Pertársaság megalakításához!

Amennyiben az ügyképviseletünkre legalább 100 károsult jelentkezik, ebben az esetben a perköltség arányosan megosztódik. Így a perközösségi díj jóval kedvezőbb, az iroda munkadíja fejenként 25 ezer forint.
Ezért vállaljuk, hogy a perközösséget létrehozzuk, a károkozóval szemben büntető eljárást indítunk, a kilétét felkutatjuk és kártalanítást nyújtunk be az elkövetőkkel szemben.

Jelentkezésüket az alábbi telefonszámon és mail címen várjuk:

Mobil: 06 20 536 43 24
E-mail: ugykepviselet1@gmail.com

Vajda Attila
irodavezető

Kenderice # 2011.09.19. 05:03

Már van pertársaság, több mint 450 fővel...

Nonika # 2011.09.19. 10:16

Sziasztok! Kár, hogy csak ma léptem erre az oldalra... Ha ezt tudom bele sem kezdek a levelezésbe... Mivel főiskolás vagyok, és az egyetlen vagyonom amelyet a nagyszüleimtől örököltem az a lakásom.. Amit szerettem volna egy kisebbre cserélni.. És ekkor jött az ingatlanbazar. Pénteken küldték ki a csekket, és csináltam egy másik címet, amelyre beléptem és írtam nekik, hogy ez marhára nem fer, legalább a részletfizetést biztosíthatnák. Erre kaptam egy választ, hogy így nem tudnak segíteni, adjam meg az azonosítót.... De természetesen lehet szó részletfizuról..
Na most akkor mi legyen? Nekem ez az egyetlen biztos pont az életemben, ha ezt is elveszik akkor végem... Ráadásul ügyvédre sincs pénzem:( és közel félmilliós kötbérrel fenyegetnek...

Kenderice # 2011.09.19. 10:36

Nonika, neked is azt tanácsolom, amit a többieknek alant:
Ne foglalkozz olyan levéllel, amely nem tértivevényesen ment neked. Csak fenyegetnek. Aki megijed és fizet, az főnyeremény. Aki nem fizet, azzal nem tudnak mit csinálni.
És egy fontos dolog: Nem szabad őket keresni sem telefonon, sem személyesen, sem levélben. Semmilyen, nem hivatalos megkeresésre nem szabad reagálni!
De ezt már leírtam lejjebb, csak el kellett volna olvasni...

Nonika # 2011.09.19. 10:43

Kenderice!

Igen ezért írtam, hogy előbb kellett volna idejönni.. ma találtam erre az oldalra, és innen a pertárskeresőre.. Egyre erősebben azon gondolkodom, hogy elmegyek a rendőrségre.. Én tényleg nagyon rettegek, hogy ezek valamilyen útonmódon behajtják ezt rajtam...