Helló !
Előbb egy kicsit többet sikerült be másolni bocsi de a lényeg benne van remélem.
Helló !
Előbb egy kicsit többet sikerült be másolni bocsi de a lényeg benne van remélem.
Végrehajtó 1! Köszönöm a válaszod, megnyugodtam!
Tegnap kaptam egy e-mailt az ingatlanbazártól,hogy töltsem ki a mellékelt kérdőívet.Ebben a levélben az állt,hogy rágalmazási pert fognak indítani.A kérdőívet persze nem töltöm ki.
teddi
Ezt ma kaptam. Erre mit reagáljak????
Az Ön tatrozása iránt Creditexpress által indított eljárásban a behajtó cég a szerződést felmondta.
Ezért kérjük Önt, hogy a továbbiakban a teljesítéseket ne a kiküldött csekken, hanem a következő számlaszámra szíveskedjenek teljesíteni:
59500351-11081265
A megjegyzés rovatba minden esetben írja be a befizető azonosítót!
Megjegyezzük, hogy a civil szervezetek helytelen jogértelmezése miatt, a véleményükre hallgatókat - valószínűleg ide tartozik Ön is - jog,-és vagyoni hátrány éri, ha nem szerződésszerűen teljesítenek.
Peres eljáráson kívül a tőketartozás befizetése után a szerződésünk lezárható.
A behajtásra indult, eddig lefolyt bírósági eljárásokban minden esetben megítélték követelésünk jogalapját.
Amennyiben tartozását nem rendezi 8 napon belül, úgy a peres eljárást megindítjuk, ekkor már nem tekintünk el a késedelmi kötbérrel és további járulékos költségekkel növelt követelésünktől sem.
Amennyiben tartozását időközben rendezte, úgy kérem levelemet szíveskedjen tárgytalannak tekinteni.
„A behajtásra indult, eddig lefolyt bírósági eljárásokban minden esetben megítélték követelésünk jogalapját.”
ha ők mondják...
Imogine! Ezek már annyira görények, hogy csak röhögni lehet rajtuk! Meg szomorkodni, hogy a mai világban nincs jogszabály arra, hogy kiiktassák az ilyen aljas, szemét, erkölcstelen bandát! Dögöljenek meg! Írhatnám, hogy szó szerint, de nem süllyedek le a szintjükre:) Gondolni meg azt gondolok amit akarok:)
Van olyan pertársaság,akihez csatlakozni lehetne? Én Baranya megyei vagyok(Pécs). Kérem írjon aki tud segíteni!
Itt folyik a pertársak szerveződése:
http://www.pertarskereso.hu/panaszok/ingatlanbazar-es-ingatlandepo/
Azt írja, hogy nem található ez az oldal.
Próbáld a főoldalon a panaszok között.
Amúgy az APEH már foglalkozik vele, és a GVH is:
http://www.gvh.hu/gvh/alpha?…
Bocs,én bénáztam.
Köszönöm!
A segítséget szeretném kérni!
Én Komárom-Esztergom megyei vagyok és nem tudom.hogy a közelben vannak e olyan károsultak,akik pertársaságot hoznának létre?Szeretnék csatlakozni.
Köszönöm
teddi
Sziasztok!
Az RTL Klub Fókusz című műsorában is foglalkoztak az ügyünkkel (bár meg kell jegyezzem, hogy sokkal okosabb nem lettem, nem kaptunk javaslatot, hogy mit tegyünk)
Viszont ott nyilatkozott egy Úr aki a panaszfal.hu oldalra hivatkozott. Ott lehet csatlakozni egy pertársasághoz.
http://www.panaszfal.hu/index.php?…
Én már csatlakoztam is.
Gyertek, együtt több esélyünk van.
üdv
Ti mit tesztek?üdv.:Llenarth
Én a világon semmit, letagadom, hogy én tettem fel a hirdetést. Bizonyítsa, hogy én voltam. Nem fog menni neki.
Én az ingatlanbazár.hu-n adtam fel a hirdetésemet.Nem értem,hogy hogy került a hirdetésem az ingatlanbazár.com-ra.Az ingatlanbazártól egy hölgy azt mondta,hogy nem azonoska az ingatlanbazár.depo,illetve com-al.Akkor mi az igazság?Ez nekem 1.450.000.-Ft ba kerül.
teddi
Segitséget szeretnék kérni, mit tegyek?
Nekünk a Credigen Banknál volt hitelünk, de mivel megszüntete a leányválalatát vissza kell fizetni a kölcsönt. Erre fére is tettem a pénzt. Crediexprex közben küldte a csekket azt hittem mind eddig hogy a törlesztést fizettem ki 77.000ft
És most jöttünk rá hogy a ingatlan bazárban hirdettünk de azt eszembe nem volt kifizetni!!de mégis csak figyelmetlemségem mert nem olvastam el, biztos voltam benne hogy ez a hitel tartozásom. Most ugy állok azt nem tudom kifizetni, amit viszont rendezni szeredtem volna.
Hová forduljak ezzel a csekkel?
tudna nekem ebben valaki segiteni vagy ez veszett ügy?
A Jóistenhez. Már ezen a fórumon ezerszer leírtuk, hogy ne fizessenek követeléskezelőknek. Mégis fizetnek.
Kérem segítsenek!
Ingatalanbazar.com,ingatlandepo.com.-tól kaptam egy levelet hogy fizessek 13500ft.-ot Bankszámlaszám: 59500351-11081265,Experient Enterteiment Ltd.névre egy rajkai takarékszövetkezetnek.Befizessem vagy ne?
köszönöm a választ
Én is hasonló cipőben járok. Júliusban a végrehajtó azt mondta ne fizessek, mert már nem állnak az EX...-rel kapcsolatban. Ma egy dr. Szabó Lajos jogtanácsos ÚRTÓL kaptam felszólítást és csekket. Kecskeméti postafiók a jogtanácsos címe, feladva Sopronból a levél. Egyáltalán, létezik ez a jogtanácsos? Csak egy semmitmondó pecsét, amilyet mi is tudunk készíteni, a feladó. A böngészőbe beütve ezt a nevet, találtam egy oldalt, amiben elolvashattam, egy közlönyben: dr. Szabó Lajos jogtanácsos 012210. sorszámú jogtanácsosi igazolványát eltulajdonították és a Bács-Kiskun Megyei Bíróság érvénytelenítette.Találkozott már valaki ezzel a névvel, kapott már valaki ettől az ÚR-tól csekket?
Köszönöm a hozzá szólást nagyon sokan úgy jártak hogy befizették és még sem törölték őket ha befizeted már meg adsz nekik egy számlaszámot szóval adu ászt adsz a kezükbe.Én is kértem tőlük a nevet címet telefonszámot de nem adnak ebből látszik hogy csalók.Senki ne fizessen főleg bank számláról nézzétek meg a fókusz riport 2011.08.03.-as műsorát a youtube.-on érdemes.Nem tudják hogy behajtani.Persze fenyegetőznek hogy megijesszék az embereket de akkor saját magukat buktatnák le.Az ingatlandepo már vesztett pert.a Credit expressz is megszüntette a velük a szerződést.Ismétlem senki ne adjon meg semmi féle bankszámlaszámot!!!!!
Sorstársak!
Csak egyet nem tudok! Az adóhatóság ilyenkor csak vihog a háttérben? Szerintem ez is van egy százmillás adócsalás simán!
Kedves Fórumozó Sorstársaim! Ma vagyok itt először. Nagyon jó, hogy rátok találtam! Én a mai napon kaptam meg a felszólítást, a már ismert módon, Sopronból feladva, Kecskeméti postafiókkal, Dr. Szabó Lajos jogtanácsostól (-vagy valaki mástól, aki a nevét és az ellopott igazolványát használja?) Tavaly szeptember végén adtam fel az INGYENES hirdetést. 6-7 hónapig nem történt semmi különös, majd elkezdtek jönni az e-mail-ek. Senki nem figyelmezetett, hogy a hirdetést meg kell újítanom, vagy törölnöm kell, különben fizetősssé válik. A telefonomat, amelyben a jelszót (titkos jegyzetként) tároltam, egy betörés során még idén áprilisban ellopták. A jelszó-emlékeztetőre senki nem válaszol az ingatlanosoktól. Mégis, hogyan törölhetném a hirdetést, ha nem tudok belépni az oldalra? Remélem, nem lesz baj, de nem fizetek addig, amíg nem látom tisztán, ki vagy mi áll emögött. Nagy segítség ez a Fórum! Kívánok mindenkinek szerencsés kimenetelű ügyintézést, továbbra se hagyjátok magatokat becsapni!
Üdvözlettel: Panna69
Sziasztok!
Én még új vagyok itt! kedden én is kaptam egy szívhez szóló felzólítást ettől a cégtöl! 58300 Ft-ot fizzesek be mert ha 5 napon belül nem akkor 269929 Ft-ot kell befizetni! De az én esetem már másfél éve kezdődött! Akkor küdtek egy emailt 48000 Ft-rol akkor én át is utaltam nekik a pénzt és ki is kapcsoltam a hírdetést! Mivel én azóta azt a lakást el is adtam amit az ők oldalukon hírdettek! És mivel én semmilyen szerződést kézzel nem írtam alá? És én már egyszer be dőltem nekik ezért én úgy gondolom hogy már ezt a levelet is azért kaptam hogy pénzt csikarjanak ki tőlem! Szintén Dr. Szabó Lajos feladóval Kecskemétről!! Én nem fizetek! És mivel nem az új címemre küldték le is tagadom hogy kaptam ilyet!!
Sziasztok Sorstársak!
Szerintem,akik fizettek már jelentkezzenek a pertársaságba, melybe szept. 15.-ig lehet jelentkezni. Jó dolognak látom, hogy együtt pereljetek, már 301-en jelentkeztek. Mindenkinek jobb ha együtt pereltek, egyenként többe kerül!
Bővebben a: persárskereső.hu/panaszok/ingatlanbazár- és-ingatlandepo oldalakon lehet olvasni.DE SENKI NE FIZESSEN!!!!!!!!! A fent említett oldalon lehet felvenni a kapcsolatot, ha csatlakozni akartok!
Kedves előttem szóló. Röhej az egészben, hogy csak azt ért kár, aki fizetett. Miért is akarjuk őket beperelni?
Ha valós vagy addj egy utolérhetőséget, hogy legalább mélben megbeszéljük.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |