Experient Enterteiment Ltd. / ingatlanbazár

BocskaiCs # 2012.03.16. 13:01

Bridget_B:

A Gazdasági Versenyhivatal 5.6 millió forintra bűntette az ürgét január elején, többek közt amiatt amit írt neked most, tehát, hogy nem törli a hirdetést amíg nem fizetsz.

Jelentsd a Gazdasági Versenyhivatalnak, hogy most is folytatják a megtiltott tevékenységet.

S jelentkezhetsz tanúként a Váci Rendőrkapitányságon, elég annyit mondani a telefonba, hogy ingatlandepo/benkő és adják az illetékest, ők nyomoznak az ügyben, állítólag már ezres nagyságrendű az érintettség amiről tudnak.... 06-27-501-955

BocskaiCs # 2012.03.16. 13:32
Bridget_B # 2012.03.28. 09:51

Köszönöm a javaslatot.
Felhívtam Pusztai Emesét, ahogy kimondtam a cég nevét, rögtön kérdezte az adataimat és küldenek 2-3 héten belül egy tanuvallomási jegyzőkönyvet, amit ki kell töltenem és ennyi a dolgom. Sajnos infot nem kaptam semmiről, így nem mondom, hogy teljesen megnyugodtam. Örülök, hogy segíthetem a nyomozást, de nem hiszem, hogy ez a feljelentés megvéd a követelésbehajtástól.
Reméljük a legjobbakat!

Jani manó # 2012.05.01. 09:47

Tisztelt Károsultak!

Kaptam ma egy érdekes levelet amiben 10,000ft+20% Szlovákiában lévő áfa szerint !!!Füzetek nekik egy komornái bank számlára és eltekintenek a további követelésektől és teljesen lezárják az ügyet. Nem fognak pert indítani.És még egy plusz linket is feltettek az emailra amiben el olvashatom ,hogy ők eddig hány pert nyertek !!! Kérem adjatok tanácsot nekem mit tegyek? Köszönőm....

kriszta68 # 2012.05.01. 13:49

Én is kaptam ma egy ilyen emailt. Mi a teendő?

B.Edit # 2012.05.01. 19:45

Üdv. mindenkinek!
A mai napon mi is kaptunk egy ilyen levelet, tanácstalanok vagyunk. Én mondtam a férjemnek, lehet, hogy meg kellene próbálni és fizetni 12.000 Ft-ot, mint hogy esetleg kijöjjön egy horror összeg és tényleg perre kerüljünk. Nekünk 2010. óta ketyeg az összeg, kb. 112.000 Ft-nál tartunk. Túl vagyunk már midnenféle leveles, tértis felszólításokon, tavaly aug-ban sikerült inaktívvá tenni a hirdetésünket, a váci rendőrségen megtettük a tanúvallomásunkat, beléptünk a pertársaságba...
3 napot írnak a fizetésre.
Gyors tanácsot szeretnénk mi is kérni, mit szóltok?
Köszi előre is.
Üdv:
B.Edit

Z.M. # 2012.05.02. 07:04

Én is kaptam ilyen levelet.
Na és utána nem sokkal jött újból a követelőző e-mail az eredeti tartozással.
Akkor most hogyan is gondolják?

Jani manó # 2012.05.02. 07:29

Emberek! Ugye nem gondoljátok, hogy ez az "álltartozás csökkentés" személyes jóindulatból történik.... Itt senkinek sincs semmiféle tartozása, mivel érvényes szerződés sem jött létre!!! Ez kellene már végre, hogy mindenkiben tudatosuljon.... Sem 160.000 sem 54.000 sem 12.000 sem 10 fillér tartozása nincs senkinek! Mindez a "jóindulat" is csak azért van mert látják, hogy egyre kevesebb balek pénzét sikerül behúzniuk a számlájukra és talán a hezitálók még csak-csak kifizetnek jogtalanul követelt 12.000-et mint mondjuk 54-et.... Ennek a boltnak már rég lőttek és ezt ők is nagyon jól tudják...Igaz Benkő úr!!!

Ezt egy másik fórumról másoltam ki !!!! De a kolléga tökéletesen megfogalmazta a lényeget .....

koszandra # 2012.05.03. 08:19

Én is kaptam 2 napja lentiekhez hasonló megállapodási ajánlatot és ugyanúgy utána az eredeti tartozásomról díjbekérőt.
Elgondolkodtam rajta, hogy be kellene fizetni ezt a 12ezer Ft-ot, hátha békén hagynak.
Aztán eszembe jutott, hogy augusztusban kaptam egy ügyvédi felszólítást, így előkerestem azt.
Az ügyvéd Dr. Szabó Lajos - mint mindenkinél.
Az Ügyvédi Kamaránál törölt státuszú, de telefonszám fent van. Felhívtuk: az ügyvéd úr 3 éve nem praktizál ügyvédként, mert börtönben ül. A hölgy annyit tudott, hogy valami internetes ingatlanos ügylettel foglalkozott, de börtönben van. Ez is csak egy adalék ahhoz, hogy tényleg mennyi igaz ebből az egészből.
Most már én is biztos vagyok benne, hogy nem fizetek és ezt javaslom mindenkinek!

kriszta68 # 2012.05.04. 19:19

Újabb emailt kaptam... Május 15-ig meghosszabbítják a fizetési határidőt, mert ők úgy tudják, több ügyfélnek is gondot jelent hirtelenjében a 10.000+szlovák ÁFA. És nagyon megígérik, hogy további követelésekkel nem élnek...

Jani manó # 2012.05.05. 07:46

Csak egy kis adalék az előttem szólóhoz még a díjhoz vegyél hozzá 30 euró átutalási költséget!!!Meg az ügyvédem szerint ha nincs aláírásos pecsétes megállapodás szart sem ér az egész !!!Mert megint átírják a céget és kezdődik elölőr a mutatvány !!!!

Menó # 2012.05.08. 13:13

Üdv Sorstársak.

Én is kaptam hasonló egyezségi ajánlatot, 10.000HUF + 20% áfa. Nagylelkű ajánlat, és el is gondolkodtam rajta, hogy befizetem, költsék gyógyszerre, de aztán megláttam BocskaiCs írását :

S jelentkezhetsz tanúként a Váci Rendőrkapitányságon, elég annyit mondani a telefonba, hogy ingatlandepo/benkő és adják az illetékest, ők nyomoznak az ügyben, állítólag már ezres nagyságrendű az érintettség amiről tudnak.... 06-27-501-955

Gondoltam felhívom..... Valóban kapcsoltak egy nyomozót, aki rögtön kérte az adataimat, azért, hogy csatlakozni tudjak az ellenálláshoz. Hivatalos szóbeli tájékoztatása, hogy tudnak az esetről, és a Rendőrségnek, valamint az Ügyészségnek is az az álláspontja, hogy jogtalanul követelik emberek ezreitől a pénzt, ÉS CSALÁS MIATT FOLYIK AZ ELJÁRÁS, ÉS VÁRJÁK A BECSAPOTTAK JELENTKEZÉSÉT.

Nos nagyon gyorsan eldőlt, hogy nem fizetek, mivel eddig is az alábbi véleményen voltam. :

Másokhoz hasonlóan, én is reklám alapján, egy ingyenes szolgáltatást vettem igénybe, hangsúlyozom, INGYENESET. Nem 30 napig tartó ingyen hirdetést!!!
A szolgáltatásra vonatkozó DÍJSZABÁST "INGYENESSÉGET" ELFOGADTAM és feladtam a hirdetést. Innentől kezdve mit keres a szerződési feltételben egy "jó indulatú" tájékoztatás a díjszabásra. Már megállapodtunk az ingyenességben.......

Szánt szándékú kettős tájékoztatás/ajánlat a díjszabásra, amit a cég, a neki kedvezőbbet ismeri el/próbálja ledugni emberek ezreinek torkán. Egyszerű becsapás, csalás, tisztességtelen üzleti magatartás, remélem méltó büntetésüket elnyerik.

potej # 2012.05.11. 22:22

Nem értem, hogy lehet netes regisztráció alapján valakin pénzt behajtani. Ha felteszem az ingatlanbazárra "Kis Jóska Pista" hirdetését valós adataival rosszindulatból, akkor valóban meg tudom szivatni?!

Miért nem mondják azt a sértettek, hogy "Miről van szó? Soha semmit nem hirdettem! Felejtsenek el."??

Pistike67 # 2012.05.14. 18:24

Sziasztok,

Engem is megkeresnekmég a mail-címemen: szerencsémre az új címemet nem is kötöm orrocskájukra... Ügyvédükről én már tavaly augusztus közepe óta tudom,hogy bedutyizták, pontosan ezért a jogtalan üzletekért. Én jobbat tudok:már két hete nemléptem be a mail-fiókomba,és ha már nem fogok még félévig:hát automatice megszünik a címem, ezáltal a felszólitgatás is. :-))))))Majd a Holdon fizeteklunáris dollárban -
  • ____ sohanapján.
22 évig nem is léteztem:nem volt szül. anyakönyvi kivonatom. Akkor egy tavaly szepőtembewrben "született" "gyerektól" miért követelnek egy 2009-ben keletkezett tartozást,mikor én még meg sem születtem.....))))))
Pistike67 # 2012.05.14. 18:25

Minközönségesen:büdös görényzet a bazár...valami buzér-gyökérrel a háttérben....
Szarral kell megetetni, ha annyira éhes---

Pistike67 # 2012.05.16. 19:14

Sziasztok,

Nos,én töröltem a mail-cimemet is:nem tudnakmár hová levelezni. A címemet már régóta nem tudják, csak gondolja azt a bazári-börtöntöltelék ügyvédjük, hogy külföldön vagyok- Akárcsak azok akik kb. 5-600 ezren végleg kifordultak innen, ebből az országból az ilyen és hasonló esetek miatt... Keressenek csak.... Kérdés: hol lehetnek a bazári-cerkófok, ha Rajkán van a tak-szöv-nél folyó-számlájuk..:? Miért nem zárolják a számlájukat, ha a Gazdasági Versenyhivatal elmarasztalta őket???? El kell menjek Rajkára, megnézni azt a tót rendszámú autóvalközlekedő "galambocskát" --
  • ha már a rendőrség sincs a helyzet magaslatán.
Pistike67 # 2012.05.21. 08:15

Ugy látszik, ewnnyittesz a magyar "királyi" hatóság, ha az állampolgárok védelméről volna szó.....
Még egy rajkai számlát sem zárolnak: pedig világos a csalás, és vissza-élés......

Engem már nemérnek el: sem telefonon, sem mailen.
Magyarországon nekem soha nem volt saját tulajdonú ingatlanom:mit adnék el?
Orbán ötödik kerekét?????

gabianyu # 2012.08.07. 15:56

Sziasztok, gondolom, aki érintett és zaklatja az ingatlandepo, tudja miről van szó. Hol lehet utánanézni, hogy valóban volt-e ilyen ítélet?

http://ingatlanbazar.com/…anonim_1.pdf

kriszta68 # 2012.08.07. 17:07

Kaptam ma én is egy e-mailt, aminél le lehetett tölteni ezt a bírósági határozatot, egy gyönyörű levél kíséretében, aminek nagyjából az volt a lényege, hogy rendezzem a tartozásomat, mert akár így is járhatok...

Kenderice # 2012.08.07. 18:02

Többször olvastam már ezt a határozatot és több dolgot nem értek.
Hogyhogy indítottak pert 49e ft-ért, másoknak többszázezer tartozása van (szerintük), azokat meg nem perelik?
Miért van egy külföldi cégnek magyar ÁSZF-je? Egy külföldi cégnek a telephelye szerinti ország jogszabályit kell betartania, nem? Ha én pl. veszek valamit az e-bay-en vagy repülőjegyet az air france honlapján, akkor sincs magyar vásárlókra vonatkozó ÁSZF.

Szerintem hamisítvány a határozat, a lajos doktor meg nem igazi jogász, tán börtönben is volt/van, vagy nem létező személy.

Puskaporos # 2012.08.07. 18:04

Igen, ismét kiküldtek egy pénz gyűjtést mivel újabb bírságot kaptak 10 millió értékben: http://index.hu/…tkezelesert/

Kenderice # 2012.08.07. 18:45

A kötbért meg nem is említettem. Kötbért kiszabni csak határidőre nem teljesített szolgáltatás illetve munkavégzés miatt szoktak kikötni. Pénzbeli követelésre nem kötbér jár, hanem kamat. Napi 1% kamatot kikötni meg abszolut jogtalan.
Innen is látszik, hogy hamis a végzés mert nincs olyan bíróság, amely egy követelésre megítélne évi 365% kamatot!

kriszta68 # 2012.08.07. 18:55

Ezt szeretném mindenki figyelmébe ajánlani:
http://index.hu/…atkezelesert

Kenderice # 2012.08.07. 19:01

Ezek a határozatok (volt már egy 5 milla körüli is) csak arra jók, hogy lássák az emberek, a hatóság teszi a dolgát.
Ennyi erővel egy magyar hatóság magyar jogszabályokra hivatkozva megbüntetheti mondjuk a bolíviai lepkegyűjtők egyesületét is.
Nesze semmi, fogd meg jól.

Dr.Attika # 2012.08.08. 03:02