Experient Enterteiment Ltd. / ingatlanbazár

dóraleticia # 2013.11.23. 10:36

Én is így gondolom, meg is tettem a szükséges intézkedéseket,,, és Én is erre biztatok minden sorstársunkat (olvass kicsit lejjebb) de van akinek ez nem tetszik, Természetesen mindenkinek szíve joga dönteni arról, hogy mit tesz és mit nem.Nagyon szeretném már tudni és várom a végét ,éppen ideje lenne hogy a hatóságok pontot tegyenek az ügy végére.

Manota # 2013.11.25. 09:18

Nem kötöttem szerződést ,nem hirdettem az adott oldalakon, tehát nincs miét fizessek.. Nem vagyok károsult se, de szeretnék nyugalomban élni nem kitéve b.s. és társainak a zaklatásának,fenyegetőzésének, Ha olvasod az előttem levő hsz, az mindent elmond erről az ügyről
Ezt akkor nem értem, mi a problémád?
Ahhoz képest, hogy nem vagy érintett, eléggé informált vagy az ügyben...

dóraleticia # 2013.11.30. 14:58

Manota,,, Én károsult nem vagyok, mert nem fizettem ....hiszen nem vettem igénybe b.s. hirdetési oldalait, így semmi jogalapja az Ő követelésének, zaklatásának,,,fenyegetőzésének,,,,, Csak ez a problémám,,,,,Egyébként már azok se zavarnak ,,,Ha ez Neki örömet okoz, hát csinálja ,,,mennek a levelek a hatóságokhoz,,,,,Egyszer majd csak megunják....

Manota # 2013.12.05. 07:53

nem vettem igénybe b.s. hirdetési oldalait, így semmi jogalapja az Ő követelésének, zaklatásának,,,fenyegetőzésének,,,,,
Na akkor végképp nem értem, nem álltál velük kapcsolatban, és mégis küldözgetnek leveleket, meg fenyegetnek?
Azt meg hogy?
Honnan tudják az adataidat?
Légy szíves fejtsd ki, mert - lehet csak nekem -, de egyre érthetetlenebb amit írsz.

dóraleticia # 2013.12.07. 17:32

Üdv Manota,,, Nem csodálom hogy nem érted, Én se értettem a Bredis levelet , csekket amit elöször kaptam , Azt se tudtam mi a franc az a sima levélként érkezett csekk és levél, melyben záros határidőn belül kellett volna fizetnem 32400 Ft-ot,Ha vissza pőrgetel 11.20.-ra ott leírtam az esetemet, röviden,,,, Az hogy a postás megtalált.,, azért van mert kis faluról van szó ahol mindenki ismer mindenkit. Egyébként Én már tudom hogy hogy szerezte meg az adataimat,,,