Azóta terjed a cég mint a rák! Nem hiszem el, hogy ez a 21. században megtörténhet!!!
http://www.zalaegerszegportal.hu/index.php?…
Experient Enterteiment Ltd. / ingatlanbazár
Végrehajtó1... miért érezzük mindketten ugyanezt?
Hozzáteszem az Interpol kicsit másképp működik... Szerintem legegyszerűbb, ha magatok jelzitek a Gazdasági Versenyhivatal, vagy a Váci Rendőrkapitányság felé a saját eseteteket.
Rita72:
Csatlakozom. Nekem is gyanús.
Az a 25 ezer forint nem is annyira kedvezményes. A vonatkozó rendelet szerinti díjszabásban ez egy egymillió -huszonötezer forintos ügyértékű per munkadíja. Hol van akkor a "pertársaság" előnye?
Tisztelt károsultak, bajbajutottak!
Irodánk nem tanácsadással foglalkozik, hanem ügyviteli eljárással. Akinek gondja van, azt megpróbáljuk jogi és törvényes úton képviselni, de arról, hogy tanácsot adunk nem szóltak a korábbi bejegyzések.
Ezért érthetetlen egy-két ismeretlen hozzászólása.
Visszautasítom, hogy irodánk "lenyúlna" bárkit is, és tisztességtelen lenne, amely bejezőkkel szemben becsületsértésért eljárást indítunk.
Érdekes módon a névtelen hozzászólók bejegyzései nem szólnak arról, hogy az egyéb felmerülő költségek, ügyviteli és munkadíjak veszteségét irodánk vállalja.
Aki továbbra is szeretne jelentkezni, de sokalja az ügyviteli díjat, lehetősége van ügyvédet felkeresni. Ugyanakkor irodánk 25 e Ft-os díja töredéke az ügyvédi költségeknek.
Természetesen amennyiben nem jönne létre egy minimális számú közösség, úgy irodánk visszafizetési garanciát vállal az addig befizetett összegekre.
Tisztelettel:
Vajda Attila
irodavezető
06 20 536 43 24
ugykepviselet1@gmail.com
Még mindig győzködi a bajba jutottakat.
„az egyéb felmerülő költségek, ügyviteli és munkadíjak veszteségét irodánk vállalja.”
Humán cég..:)
Egyáltalán miért a bajba jutottak pereljék be a bazárt?
Pereljen a bazár ha azt állítja hogy valaki tartozik neki...
Legjobban ezt tetszik nekem:
„/Időközben több információt ismerhettem meg a felszólítást küldő személyekről, valamint az Interpollal is felvettük a lapcsolatot./”
Ha ez sem lenne hatásos, akkor már irtunk Petrocsellinek is..:)
Küldik folyamatosan a felszólításokat! Tegnap bementem egy Bankba, hogy át utalom a pénzt, csak hagyják abba a felszólításokat és töröljenek már végre! Erre közölték, hogy ebben a Bankban nem tudok nekik utalni!!!! Hát akkor,hogy is van ez? Azt írták, bármelyik Bankban lehet utalni nekik! Akkor mégsem?? Egyébként még most sem tudom eldönteni, hogy utaljak, vagy ne??
miby55: Ne fizess egy fillért sem! SOHA!!! Én is tartozom (szerintük) de nem fogok sohasem fizetni.
Arra építenek, hogy sokan megijednek/megunják a fenyegetéseket és fizetnek.
Aki nem adja be a derekát, az megspórol egy csomó pénzt.
Én csináltam egy szűrőt az e-mail fiókomban, hogy a tőlük érkező leveleket automatikusan törölje, így nem is kerül a szemem elé...
NEM SZABAD FIZETNI!!!
Videógyújtemény a témában:
http://www.zalaegerszegportal.hu/index.php?…
Elnézését kérek attól aki berakta a linket egy másik fórumon, de utolagos engedélyével közzéteszem itt, hogy mindenki olvassa el!!!
Egyelőre ne fizessen senki, én azt tanácsolom. Fel kell venni a kapcsolatot a Versenyhivatallal és a Váci Rendőrkapitánysággal. Én megtettem. Nagyon sok a bejelentő.
Úgy gondolom, nem érdemes egyik fórumon sem se a felszólítást küldővel, se mással kapcsolatban észrevételt írni. Nagy a nyilvánosság, és tény, nagy az esélye a becsületsértésnek, hitel rontásnak. Ennyit pedig nem ér, hogy önmagatoknak okozzatok a továbbiakban nehézséget.
Csak megjegyzem, a pertársaság alakításának ötlete nem rossz, de csoda-e, ha már nem bíznak az emberek? Sajnos, hogy ezt a világot éljük ma, hogy már a kérdéseket sem tudjuk elhinni, nemhogy a válaszokat. Természetesen erre való egy szerződés, s amint olvashattuk, garancia vállalást magában foglalja. Úgy gondolom, akik már fizettek, de nem tartják azt jogosnak, érdemes ezen gondolkozni.
http://os.mti.hu/…atlandepocom
Ez kicsit megnyugtató.
Sziasztok!
A múlt héten adtam fel a levelemet, de még nem jött vissza a tértivevény, szóval még várok egy hetet. Addig is megadok két címet, (akikhez én is fordulni fogok, ha nem fogadják el a felajánlott lehetőségemet) Egyik mivel én Győr környéki vagyok a NAV kirendeltsége Győrben: 9022 Győr Liszt Ferenc u. 13 valamint a Nemzeti Adó és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatósága Budapest 1054 Széchenyi u. 2.
Azonnal jelezni fogom ha megjön a tértivevény, beskennelem az aláírást és linkben elküldöm, valamint a reakciójukat.
én lassan 3 hete adtam fel a tértivevényes levelet de még nem jött vissza semmi. Mondjuk úgy, hogy a postafiókszám kereső alapján nem is létezik a címzett, nem is csodálom...
Meglátjuk...
Nem veszek róluk tudomást, nem érdekelnek, ha gondolják, a bíróságon találkozhatunk.
Az, hogy egy görény kihasznál egy kiskaput és a jog szalutál még nem jelenti azt, hogy a "követelése" jogos! Ha a törvényben rés van, be kell tömni (az ilyenekkel mint ez a Benkó Dániel - miért nem gitározik inkább :-)), és módosítani/módosíttatni kell!
Van-e ma Magyarországon arra lehetőség, hogy egy láthatóan hiányosan leírt, félreérthetően (is) értelmezhető törvény miatt több ezer embert (szándékuk ellenére) fizetési kényszerbe hajtó cég ámokfutását megfékezze egy ésszerűen gondolkozó, cselekvőképes törvényalkotó? Vagy megvárják, amíg a tömeg (mert az már van, kedves - illetve nem kedves Benkó gazda) önbíráskodás jogcímén felkoncolja gyanútlanul pénzünket számolgató Benkót?
http://os.mti.hu/…atlandepocom
http://www.zalaegerszegportal.hu/…og/index.php?…
http://www.fjsz.hu/…ing_depo.pdf
http://www.fogyasztok.hu/…esi-feltetel
Sziasztok!
Ma ismét kaptam felszólítást, hogy fizessek, most már 20 ezer Ft-ot! Meddig mehetnek el, milliókig? Fizessek vagy ne? Szinte remegek már az idegtől mikor megnyitom a gépet! Rengeteg problémám, és bajom van (mint mindenkinek szinte) és akkor most még ez is itt..Jelentsem fel őket, egyáltalán válaszoljak nekik?
Köszönöm a válaszotokat előre is!
miby55
Azt csinálsz amit akarsz.Helyetted nem tud dönteni senki.Vagy olvasgass vissza.
„Szinte remegek már az idegtől mikor megnyitom a gépet!”
akkor ne nyisd meg:)
Igaz, azt csinálok amit akarok! Visszaolvastam és feljelentést tettem a cég ellen én is a rendőrségen!!Bár, a jó indulat megvolt bennem mert elmentem, hogy utalom a pénzt nekik, de miután több helyen is visszautasítottak, hogy nem létező a cím, döntöttem, hogy inkább érdeklődöm a rendőrségen, majd megtettem a feljelentést..
A Váci Rendőrkapitányság és a GVH nyomoz ellenük.
Sziasztok!!!!
Ma keptam meg a tértivevényt és fontos közlendőm van!!!!!!!!! Dr. Szabó Lajos 6001 Kecskemét pf.: 343 címet a posta átsatírozta és továbbküldte a levelet SOPRON 9401 Pf.: 67 számra. a Levelet sajna nem tudom kiolvasni ki vette át. Valami talán Berki vagy Baki és a Sándor, de nem tudom. Beskennelem holnap és bogozzuk ki mindannyian. Szívesen felkeresem az emberünket személyesen!!!!
Amúgy tett már valaki érdemlegeset
Ma adok fel a soproni címre egy újabb levelet, hogy személyes találkozót kérek mert személyesen akarom elrendezni az ügyet valamit további károsultakat vinnék magammal.
Amennyiben nem találkozhatunk lépéseket teszek.
Én már mocsok ideges vagyok rájuk, azt sem érdekel ha hasonló eszközöket vetek be ellenük, mint amit ők használtak.
Utánanézve az új fióknak: a fiókbérlő adatai titikosítottak.
Hm...vajon miért is??
Benkő Sándor vehette át. De hogy is? Amikor Dr. Szabó Lajosnak van címezve? Akkor tényleg közük lehet egymáshoz meg az EXE-hez, de inkább már nem is gondolok semmi rosszat...
Utaltam nekik, erre mégis csak jönnek a levelek! Ezt nem hiszem el! Ebből nem lehet kiszállni??
miby55 nem tanultál a hozzászólásokból.:(
Utalj még nekik hátha..:)
Sajnos nem tanultam!!! Hittem, hogy lezárhatom ezt a dolgot, de sajnos nem!!
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02