ÜDv mindenkinek!
Jelentem, lehet a hirdetéseket törölni a honlapról...
Amit küldtem a jogtanácsosnak tértivevényes levelet, arra a weboldalukon keresztül válaszolnak, tehát arra sem méltatnak, hogy hivatalos levelet küldjenek. Most olvastam el, merő kiváncsiságból. Legyek kedves ne a jogtanácsosnak írjak...Akkor mégis kinek? Ha ő a jogi képviselője a cégnek, akkor neki kutya kötelessége lenne nekem azokat a dokumentumokat megküldeni amire kértem.
Ja, és azt írták, hogy én a regisztrációval ráutaló magatartást tettem arra hogy hirdetést adtam fel!!!
Na igen, én meg bárki, aki a nevemben feladhatta a hirdetést arra a lakásra, ahol élek:DDD
Ja, és a regisztrációkor szerintük érvényben lévő ÁSZF is ott van a levelek között, ami eddig soha nem volt ott. És ami most hatályos az is. Kérdés, honnan bizonyítható hogy akkor tényleg az volt fent?
A másik, hogy hiába küldött ő értesítést hogy fizetősség válik a hirdetés ha nem lehetett törölni!!!
Á, én próbálok ezzel nem foglalkozni. Állítólag jogtanácsosunk már hosszabb külföldi tartózkodáson van. Igen? Akkor ki adja fel nevében a felszólításokat?
A honlapjukat állítólag valaki feltörte.... hm....
Továbbra is érdekes, de arra vigyázzatok, hogy ne írjatok semmilyen rágalmazó személyes dolgot róluk, mert azért beperelhetnek!