Experient Enterteiment Ltd. / ingatlanbazár

Zolikens # 2011.04.23. 16:04

A következő témával fordulok mindenkihez. Mint ahogy utána jártam, ez nem csak engem, hanem még sok mást is érint, mi szerint egyes oldalak, amelyek ingatlan közvetítéssel foglalkoznak (pl. ingatlanbazár és ingatlandepó) az emberektől érdekes módon próbál hasznot szerezni.

Idézem a levelüket:

"Levelünkben tájékoztatjuk, a honlapunkra feltöltött hirdetése/hirdetései legutóbbi időszakának elszámolási adatairól.

A feltöltött hirdetése/hirdetései egyenlege a mai napon...

13.500 HUF
tizenháromezer-ötszáz HUF

fizetési kötelezettséget mutat.
Az összeget a következő számlaszámra a megjelőlt határidőig átutalni szíveskedjen:
Bankszámlaszám: 59500351-11081265

Az összeg részletezését megtekintheti, ha a következő linkre rákattint:

Díjbekérő részletezése

Az összeget bármely bankfiókban, vagy takarékszövetkezetben készpénzben is befizetheti a számlaszámunkra hivatkozva.
A befizető azonosítót kérjük, minden esetben tüntesse fel az átutalási megbízáson!
Az Összeg megfizetettnek akkor minősül, ha az a számlánkon jóváírásra kerül.

Ha bármilyen kérdése merül fel, vagy bármely információra van szüksége, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat a megjelőlt elérhetőségen.

Üdvözlettel:

exe ltd."

A következő cikket találtam még az interneten:
http://www.ofe.hu/…rs_hiv2.html

A regisztrációmkor aktuális ÁSZF:
http://ingatlanbazar.com/index.php?…
(Regisztráció 2011-01-10)

Mit gondolnak róla? Jogos lehet a követelésük? Az ÁSZF-t olvasgatva keresgetem a kibúvókat, viszont nem nagyon találok. Milyen alternatívák lehetségesek?

Várom mindenki segítségét, aki hasznos információval vagy tanáccsal tudna segíteni ebben az ügyben. Úgy gondolom, sok mindenkinek tudnának segíteni ezzel.

Köszönöm!

Kenderice # 2011.04.24. 12:29

Küldtem e-mailt a kérdéseddel kapcsolatban.

Anessza # 2011.05.01. 02:21

Az alábbi linken olvashatsz az eljárástól amit indítottak ellenük..... Én is kapom folyton a felszólításokat, remélem hamarosan vége lesz az ügynek.

http://www.ofe.hu/…rs_hiv2.html

Anessza

Csubaka # 2011.05.24. 11:20

Experient Enterteiment Ltd

Esetünk teljesen hasonló! Egy 30 napig ingyenesnek hirdetett reklám lehetőséget kihasználva tettük fel ingatlan hirdetésünket a felületükre. Amikor vissza akartam ellenőrizni és javítani az adatokat már nem tehettem. Helyette egy ablak jelent meg a felületen ahol elvileg üzenni lehet a lap üzemeltetőjének. Többszöri próbálkozásra sem sikerült, és hiába akartam törölni a hirdetést már nem fértem hozzá.
Legnagyobb meglepetésemre SEMMI FÉLE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ELÉRHETŐSÉGET (telefon,email, postai cím) nem közöl az "impresszum", csak és kizárólag az az egy üzenő fal létezik. Miután választ nem kaptam az ott írott törlési kérésemre el is felejtettem a dolgot feltételezve, hogy 30 nap után majd úgyis megszűnik. Eltelt 3 hónap és kaptunk egy fizetési felszólítást EMAILBAN. Hiába próbáltam meg felvenni a kapcsolatot a lap üzemeltetőjével a válaszemail visszajött, a rendszer nem fogad üzenetet!Ekkor ismét az"üzenő ablakban" írtam kérvényt a hirdetés megszűntetésére. Érdekes módon 3 hónap hallgatás után azonnal válasz emailt kaptam,de hiába próbáltam ismét felvenni a kapcsolatot a levelem nem ért célba, mert az ő rendszerük nem fogad leveleket.Az általuk küldött levél viszont meglehetősen egyoldalú, elutasító és fenyegető hangú, az azonnali fizetésre szólít fel számla számmmal!Hiába minden próbálkozásom, amíg nem fizetem ki a legutoljára közölt összeget a hirdetésem tovább ketyeg!!!! Most már azzal fenyegetnek, hogy végre hajtásra adták az ügyet! De egy sort, egy mondatot nem tárgyalnak, nem nyilatkoznak, hogy kérésem ellenére még a feladás napján miért nem vették le a hirdetésemet! Nem hiszem el, hogy nincs olyan média hatóság amely ezt a nyilvánvalóan törvénytelen dolgot képes megszüntetni!!!

zsuzsu69 # 2011.07.27. 11:34

hasonlo cipöben járok.
161800ft ot küövetel egy behajtó cég az experient megbizásábol.
várjam meg mig kiderül mi lesz céggel a versenyvámhivatal eljárása miatt?mielött részletfizetési lehetöségért könyörögnék?

Viki.ca.81 # 2011.07.28. 09:38

Barátnőméknek szintén 130.000,mely már behajtócégtől jött!Szerintem nem szabad fizetni,tartozás követelése nem jogos sőt ők élnek vissza folyamatosan a személyes adataikkal.Én azt tanácsolom,hogy ne fizesetek.Énmost levelet irtam a behajtó cégnek mellékeltem a versenyhivatali vizsgálatot is ,és kértem őket ha nem hagyják abba a fenyegetéseket kénytelenek leszünk ezt zaklatásnak venni és további intézkedést tenni az ügyben.

Daweed # 2011.07.28. 13:42

Tisztelt Sorstársak,

Semmiképpen sem fizessenek semmit senkinek még a behajtó cégnek sem.

Nemrégiben beszéltem a behajtócég munkatársával, aki azt mondta, hogy már megszűnt a szerződésük a céggel, így vegyük tárgytalannak a levelüket.

Daweed # 2011.07.28. 13:44

Javaslom Önök is hívják fel a behajtócéget és ha tehetik jelentsék fel a céget a rendőrségen és ne a fogyasztóvédelemnél.

vidéki54 # 2011.07.30. 12:20

Több hónappal ezelőtt (már azt se tudom mikor) én is belefutottam ennek a szemét cégnek (vagy minek) a hirdető oldalába!Nem engedte kitörölni a hirdetésem ott is hagytam a francba. Még írogatott e-maileket, aztán váltottam így nem jött már semmi. Most július 25-én kaptam egy fizetési felszólítást csekkel együtt: Creditexpress Magyarország Pénzügyi Szolgáltató Kft-től , megbízójuk Experient Enterteiment Ltd. 426 048 ft!!! De ha a csekket feladom rajta 136800 ft. van akkor eltekint a többitől. És ha nem fizetünk jogi úton fogja érvényesíteni a fennálló követelést.Csak azt szeretném megkérdezni, hogy pereskedés nélkül levonhat a fizetésünkből, foglalhat bármit is???? A levélben semmit nem ír le, se azt, hogy meddig hirdettük, mennyiért stb. stb. megáll az ember esze! Ezek e a tetvek arra játszanak rá, hogy a kisember megijed!

vidéki54 # 2011.07.30. 12:20

Több hónappal ezelőtt (már azt se tudom mikor) én is belefutottam ennek a szemét cégnek (vagy minek) a hirdető oldalába!Nem engedte kitörölni a hirdetésem ott is hagytam a francba. Még írogatott e-maileket, aztán váltottam így nem jött már semmi. Most július 25-én kaptam egy fizetési felszólítást csekkel együtt: Creditexpress Magyarország Pénzügyi Szolgáltató Kft-től , megbízójuk Experient Enterteiment Ltd. 426 048 ft!!! De ha a csekket feladom rajta 136800 ft. van akkor eltekint a többitől. És ha nem fizetünk jogi úton fogja érvényesíteni a fennálló követelést.Csak azt szeretném megkérdezni, hogy pereskedés nélkül levonhat a fizetésünkből, foglalhat bármit is???? A levélben semmit nem ír le, se azt, hogy meddig hirdettük, mennyiért stb. stb. megáll az ember esze! Ezek e a tetvek arra játszanak rá, hogy a kisember megijed!

vidéki54 # 2011.07.30. 12:29

Bocsánat az előző duplázásért!
Na most olvastam a behajtó cég oldalán a következőt:
Hivatalos közlemény
A Creditexpress Magyarország Kft tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a közte és a Experient Enterteiment Ltd.között fennálló - a behatási eljárásra vonatkozó - megbízási szerződés felmondásra került. Társaságunk további ügykezelést a 2011.07.28 dátumtól kezdődően nem folytat!

Budapest, 2011.07.28.

Választ is kaptam a kérdésemre:)

viktorio # 2011.07.30. 18:25

Sziasztok!
Én is kaptam fizetési felszólítást a behajtócégtől ami jelen esetben feléjük tárgytalan.Ez eddig rendeben is van,meg is nyugodtam egy kicsit viszont az Experient Enterteiment Ltd. által követelt összeggel most mi van? Más behajtócég által próbálják majd behajtani rajtam a jogtalanul követelt összeget? Szerintetek?

vidéki54 # 2011.07.31. 13:16

Viktorio!Én teljesen laikus vagyok, de józan paraszti ésszel is azt gondolom, hogy nem létezik, hogy egy behajtó cég csak úgy ukk-mukk-fukk (:DDD)foglaljon, fizetésből levonjon! Valamit csak kéne bizonyítaniuk! Mikortól vettem igénybe a szolgáltatást, mennyi ideig, milyen felszólításokra nem reagáltam, hogyan adott tájékoztatást a szolgáltatásáról, én adtam-e fel a hirdetést egyáltalán meg egy csomó ilyen dolog jutott eszembe.Majdnem fél millió forintot számolt el nekem.Egy banki hitelemet ha nem fizetem azért az teljesen más mint ez a tinglitangli cég ijesztgeti az embereket mindenféle bizonyíték nélkül. Ezek arra utaznak, hogy az átlagember megijed és fizet. És hidd el ez nagyon jól működik nekik, ha 10 emberből csak 3 fizet nekik már az megéri.Én azért bízom a jogban! Még!Ja és ha már nem ezen a címen lakok akkor mit csinál?Hová küldözgeti a leveleit? Nem véletlen, hogy megszüntette vele a szerződését a behajtó cég!

Teddi # 2011.08.01. 06:41

Szeretnék csatlakozni az előttem szólókhoz.Ugyan ebben a cipőben járok.2011.07.29.-én kaptam a levelet a behajtócégtől.Kérem segítsenek,hogy kihez tudnék csatlakozni a bírósági eljárás kapcsán.Én is meghtettem a feljelentésemet.Nem tudom,hogy hogyan tovább.
Köszönöm.

teddi

Teddi # 2011.08.01. 06:58

Ha valaki tud olyan pertársaságról,akihez csatlakozni lehetne kérem írjon.Én Komárom Esztergom megyei vagyok.

teddi

Hello Kitty # 2011.08.01. 07:41

Kedves Sorstársak!

Én 2011.07.25. dátummal kaptam levelet az CreditExpress behajtócégtől az Experient Enterteiment Ltd. megbízásából. Tartozás: 122.000, kötbér: 600.000 Ft.
Valamikor 2009-ben hirdettem az ingatlanbazar.net oldalon ahonnan a mai napig nem tudom eltávolítani a hírdetésemet.
Az a tény, hogy a CreditExpress megszüntette a szerződését E.E. Ltd-vel engem még egyáltalán nem nyugtat meg. Felhívtam őket és közölték, hogy bár a levelüket tekintsem tárgytalannak, a tartozás jogosságát ezzel ők nem kérdőjelezik meg, csak már nem ők hajtják be.

Azt is tudni lehet, hogy a Versenyhivatal eljárást indított az E.E. Ltd. ellen még januárban, de hogy ez az ügy vajon hol tart nem lehet tudni.

Kérdem én, hogy most akkor mit csináljunk? Ha az ingatlanbazár szerződési feltételit nézem (mivel a hirdetésem a mai napig fent van és nem tudom letörölni) napról napra nő a tartozásom.

Nagyon aggódom és tanácstalan vagyok, hogy most kihez forduljak? Fogyasztóvédelem, Versenyhivatal, kell ügyvéd?

Ti merre indultatok ez ügyben?

valaki40 # 2011.08.01. 13:45

Sziasztok Sorstársak!

Én is így jártam... Kaptam 70.650 Ft-os csekket, hogy fizessem be!
Én felhívtam őket, 2011. Július 27-én és azt mondták fizessem be.
A mai napon is felhívtam őket, ( 2011. Augusztus 01-én)
és érdekes módon azt mondták,hogy erre a csekkre már ne fizessem be, mert nincs szerződésük 2011. Július 28-ka óta a Experient Enterteiment LTD-vel!
Tud valaki pontosabb információt???
Várhatom esetleg másik behajtó cég levelét?
Előre köszönöm a segítségeteket!

Teddi # 2011.08.01. 17:03

Igen valószínű,hogy mással kötnek szerződést.Azért kellene összefogni ellenük.Bíróságra kell menni,más megoldás nincsen.

Töröltem a hirdetés figyelőt és van képük még üzenni,hogy továbbra is hirdessek náluk,csak más nevük van.Nem ingatlanbazár.

teddi

Imogine # 2011.08.01. 18:14

Én ugyan így jártam az Experient Enterteiment LTD-vel. A hirdetést nem tudom törölni, mert ugye szerintük tartozom nekik, de én értesítőt sem kaptam az ingatlanbazártól, csak tegnap a behajtó levelét. Meg is lepődtem.Felhívtam a behajtó céget, és ugyan azt mondták, hogy nem áll módjukban segíteni, mert felmondták a szerződést.Mit tegyek?

Kenderice # 2011.08.01. 18:58

Sokan kérdezitek/kérdezik, hogy merre induljanak, mit tegyenek, mert levelet kaptak behajtócégtől, e-mailt kaptak az ingatlanbazártól, stb...
Van egyáltalán valaki, aki tértivevényes fizetési felszólítást kapott???
Amíg ilyen nem jön, addig a válaszom:
Semmit sem kell csinálni, nem kell róla tudomást venni!
Ennyi.

zoliburk # 2011.08.01. 19:59

Nem kell törődni velük, mert indulóban szabálytalanul járnak el amikor a partnert nem tájékoztatják a fizetési idő kezdetéről és mindezt nem erősíttetik meg valamilyen formában. Pontosabban itt olvashatsz róla: net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor

Kenderice # 2011.08.02. 06:44

zoliburk:
Az általad említett jogszabály nem vonatkozik a cégre, mert külföldi. A seychelles-szigeteken van bejegyezve. Ennek tudatában mellékes, hogy a cég tulajdonosa milyen nemzetiségű, hol lakik, hol él.

vidéki54 # 2011.08.02. 13:27

Azt szeretném kérni, hogy aki tudja tájékoztasson arról, hogy milyen jogosítványa van egy behajtó cégnek? Csak zaklat vagy minden eljárás nélkül is foglalhat, fizetésből levonhat? Teljesen tájékozatlan vagyok (ez ügyben is).Magyarul milyen ügymenete van?? Köszönöm!

végrehajtó1 # 2011.08.02. 14:23

Semmihez nincs joga.nem fog levonatni(mert nem tud) semmit sem.

zoliburk # 2011.08.02. 15:28

Sziasztok !

Egy másik oldalon találtam ezt:
Büntetőjogász írta:

Egy kis segítséget szeretnék nyújtani mindazoknak, akik beleszaladtak ebbe a csapdába, mert ez nem más, mint csalás, köztörvényes bűncselekmény. Nem a fogyasztóvédelemhez kell fordulni, hanem rendőrséghez és a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz kell megtenni a feljelentést. A probléma ott kezdődik, hogy a társaság nem tudott rendesen elbújni az anonimnak hitt off-shore táraság mögé, melyet Experient Entertaiment Ltd néven hoztak létre. Pár kattintással bebizonyítható, hogy a társaság Magyarországon működik, Magyarországról működtetik, így az a hatályos adójogszabályok szerint itt helyben telephelyet képez. Amennyiben nem jelentkeztek be az adó hatálya alá úgy bűncseleként követnek el. Na de menjük szépen sorjában. A figyelmeztető leveleket a 88.151.101.138 IP címről küldözgetik, mely szerver bizony Budapesten található, így már kétség sem fér hozzá, hogy a céget Magyarországról irányítják! Ez az ATW szervere egyébként. Ez már tökéletesen elég egy NAV felé címzett feljelentéshez, de lesz itt még más is. A „társaság” által használt domain neveket ingatlandepo.com és ingatlanbazar.com és ingatlanbazar.net szintén Magyarországon regisztrálták. A regisztrátor a Bisuness Telecom Kft. (6000 Kecskemét, Mindszerni krt 27. A domainekhez a névszervert is ők adják: ns2.businesstelecom.hu Ők a rendőrség vagy adóhatóság megkeresésére biztosan meg fogják mutatni a domain igénylő nevét és címét, mivel off-shore cégektől nem fogadnak el megbízást, így egy belföldi magánszemély volt biztosan a regisztrálást kezdeményező. Így kideríthető, hogy ki rejtőzködik az Experient Entertaimant Ltd. mögött. Ezzel már is bizonyításra került, hogy ő üzemelteti a céget és nagy valószínűséggel ő a tulajdonosa. Hatályos APEH rendelkezés itt olvasható az EKT (azaz ellenőrzött külföldi társaságok) kapcsán. www.apeh.hu/…di_tars.html Tehát mindenkit bátorítok, hogy a fent megadott adatok alapján ne a fogyasztóvédelemhez forduljanak, hanem a rendőrséghez és az adóhatósághoz. Itt több rendbeli csalás és adócsalás megalapozott gyanúja áll fent. Az embereket megfélemlítik, azok meg fizetnek, pedig nem is kellene. Azzal, hogy fizetnek, ráutaló magatartással elismerik a tartozásukat, innentől nincs mit tenni. Tehát nem szabad kifizetni, mert nincsen jogalapja és az Seychelles szigeteki off-shore céggel NEM tud bírósára menni Magyarországon. Ha bírósági végzést mutogatnak a neten, akkor a kiállított számlákon felül még egy rendbeli okirat hamisítással állunk szemben. Továbbá, a hatályos adótörvények szerint a Magyarországon nyújtott szolgáltatás általános forgalmi adó köteles. A fentiekben bizonyítottuk, hogy a szolgáltatást nyújtó domain bejegyzés és a hozzá tartozó névszerver Magyarországon van. Így a cég által kiállított számla, nem más mint egy nagy adócsalás és egyébként nem felel meg az APEH által megkövetelt formátumnak, számlakiadási eljárásnak. Ezt a számlát úgy hívjuk, hogy fiktív számla és a hatóság nagyon harap rá. Ha befogadjátok és kifizetitek ti is bűncselekményt valósítotok meg. Továbbá, a „társaság” bankszámla száma 5950351-11081265-00000000, mely a Rajka és Vidéke Takarékszövetkezetnél van vezetve. A pénzintézet a NAV vagy a rendőrség megkeresésére azonnal kiadja az ügyfél adatait, melyek esetleg szükségesek a vagyonosodási vizsgálathoz, így nagyon egyszerűen el lehet kapni az emberünket. Az off-shore cégek természetéből fakadóan a tulajdonosok próbálnak rejtőzködni, de vannak olyan dolgok, melyet csak a tulajdonos tud kezelni egy off-shore cégben, legyen abban akárhány néveleges igazgató és részvényeket, üzletrészeket birtokló cég. És ez a dolog bizony a céges bankszámla. Szóval, ha megvan a bankszámla tulajdonosa, akkor megvan az off-shore cég tulajdonos, megvan a csalónk. A whois recrodból kiderül, hogy a regisztrációt Benkő Sándor kérte, aki 6085 Lakitelek, Jókai u. 13 szám alatt lakott, vagy lakik és régebben a 30.275.3625 mobiltelefon számot használta, de a szám már nem működik. Az ingatlandepo.com-mal Benkő „úr” még úgy is kapcsolatba hozható, hogy az oldal bal alján büszkén feltüntette, hogy „design by benko” Mit tudunk még Benkő úrról: hitel-tanacsadok.hu/hiteltanacsado/benko-sandor/2948 Benkő „úr” további cégei: Expent-Bau Kft 6065 Lakitelek, Jókai utca 13. Expent Bussines Club Kft 6065 Lakitelek, Jókai utca 13. Győrfi-Fuvar Kft (korábban ALL-FINANCE MANAGEMENT ) 6000 Kecskemét, Ballószög 284. A. ép. Még egyszer mindenkit arra bátorítok, hogy tegye meg a feljelentést és ne a béna fogyasztóvédelemhez forduljon, mert azon semmit nem fognak tudni tenni egy Magyarországon be nem jegyzett fantomcég ellen. Itt bűncselekménnyel állunk szemben! Ha a fentiek szerint megteszitek a feljelentést és kértek még ellene egy vagyonosodási vizsgálatot, akkor az meg fogja tenni a hatását, hiszen látszik, hogy azért kell a rengeteg céget csinálni, hogy tisztára tudja mosni a Neten kicsalt pénzeket. Küldjétek tovább ezt mindazoknak, akiket lehúztak. Felrakom ide a teljes whois recordot, melyet érdemes beletenni a feljelentésbe mellékletként, mely további iránymutatásként szolgálhat a szakembereknek. domain: ingatlanbazar.com owner:
  • organization: Experient Enterteiment Ltd email: admin@ingatlandepo.com address: Suite 15, Oliaji Trade Centre, Francis Rachel street city: Victoria, Mahe postal-code: - country: SC phone: +36.302753625 admin-c: CCOM-1302070 admin@ingatlandepo.com tech-c: CCOM-1302073 admin@ingatlandepo.com billing-c: CCOM-1302072 domain@businesstel.hu reseller: Business Telecom Kft. reseller: www.businesstelecom.hu reseller: Tel: +3676585000, Fax: +3619995012 nserver: ns2.businesstelecom.hu nserver: ns.ingatlandepo.com 88.151.101.138 status: lock created: 2006-05-16 07:48:01 UTC modified: 2010-05-09 00:46:02 UTC expires: 2011-05-16 07:48:01 UTC contact-hdl: CCOM-1302070 person: - - organization: Benko Sandor email: admin@ingatlandepo.com address: Jokai u. 13 city: Lakitelek state: PEST postal-code: 6085 country: HU phone: +36.302753625 contact-hdl: CCOM-1302073 person: - - organization: Benko Sandor email: admin@ingatlandepo.com address: Jokai u. 13 city: Lakitelek state: PEST postal-code: 6085 country: HU phone: +36.302753625 contact-hdl: CCOM-1302072 person: Business Telecom Ltd. email: domain@businesstel.hu address: Mindszenti krt. 27. city: Kecskemet state: -- postal-code: H-6000 country: HU phone: +367.6101919 Itt van még egy domain recordja a barátunknak: Request: ingatlanbazar.net whois server for *.net is whois.crsnic.net ... connected to whois.crsnic.net [199.7.52.74:43] ... connected to whois.joker.com [194.245.148.70:43] ... domain: ingatlanbazar.net owner: Benko Sandor organization: Experient Enterteiment email: andreas.stindt@ingatlanbazar.net address: Jokai u. 13 city: Lakitelek state: -- postal-code: 6065 country: HU phone: +36.302653625 admin-c: CNET-785563 sandor.benko@expent.hu tech-c: CNET-785563 sandor.benko@expent.hu billing-c: CNET-785563 sandor.benko@expent.hu nserver: ns.ingatlandepo.com nserver: ns5.atw.hu status: lock created: 2010-10-06 13:06:26 UTC modified: 2010-10-11 09:18:05 UTC expires: 2015-10-06 13:06:26 UTC query-source: 69.48.140.11 contact-hdl: CNET-785563 person: Benko Sandor organization: Experient Enterteiment email: sandor.benko@expent.hu address: Jokai u. 13 city: Lakitelek state: -- postal-code: 6065 country: HU phone: +36.302653625 source: joker.com live whois service query-time: 0.014042 db-updated: 2011-03-19 13:57:42 domain:expent.hudomain-használó: All Finance Management Kft.domain-használó:All Finance Management Kft.cím:Széchenyi krt. 74/b.cím:6065 Lakitelekcím:HUtelefon:+3676505096 telefax:hun-id:1000660792admin-kontakt:2000865276tech-kontakt:3000101290zone-kontakt:3000101290névszerver: ns.ingatlandepo.comnévszerver: ns2.businesstelecom.huregisztrálva:2007-12-03 00:16:04módosítva:2008-08-13 22:56:49regisztrátor: 1000603883 admin-kontakt:Benkő Sándorcím:Széchenyi krt. 74/b.cím:6065 Lakitelekcím:HUtelefon:+36302753625telefax:hun-id:2000865276 tech-kontakt:Business Telecom Hostmastercím:Mindszenti krt. 27.cím:6000 Kecskemétcím:HUtelefon:+3640101019telefax:+36 1 9995012e-mail:hostmaster@businesstel.huhun-id:3000101290 zone-kontakt:Business Telecom Hostmastercím:Mindszenti krt. 27.cím:6000 Kecskemétcím:HUtelefon:+3640101019telefax:+36 1 9995012hun-id:3000101290 regisztrátor:Business Telecom Ltd.regisztrátor:Business Telecom Kft. (Registrar)cím:Mindszenti krt. 27.cím:6000 Kecskemétcím:HUtelefon:+36 40 101919telefax:+36 1 9995012hun-id:1000603883
Válasz erre tarv 2011.07.27. 19:26:30 Most kaptam 160ezer forintos számlát és fogalmam sincs mire! Elméletileg hirdettem náluk 1 házat! ilyenkor mit kéne tennem! őket nem tudom felhívni hogy milyen adatokkal hirdettek vagy ki adhatta meg az adataim nekik! Válasz erre hurvinka · http://www.velorexklub.hu 2011.08.01. 17:37:41 Nem kell törődni velük, mert indulóban szabálytalanul járnak el amikor a partnert nem tájékoztatják a fizetési idő kezdetéről és mindezt nem erősíttetik meg valamilyen formában. Pontosabban itt olvashatsz róla: net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor