Kedves Fórumozók, Bajtársak!
Én a mai napon kaptam meg tőlük az első díjbekérőt illetve egyenlegközlőt emailen. Sajnos nem tudom, hogy eddig, hogyhogy nem találkoztam ezzel a témával sem a tvben sem más fórumokon, valahogy elkerülte a figyelmemet a dolog. Mondhatom, hogy emiatt nekem egy kicsit más a helyzetem. Visszamenőleg elolvastam a kommenteket, és ha csak nem kerülte el a figyelmemet akkor nem olvastam olyat aki ugyan úgy járt volna, mint én vagy csak nem írta le pontosan.
Én feladtam náluk egy hirdetést még 2011.02.18-án amit nekem sikerült inaktiválni 2011.03.06-án minden probléma nélkül. Viszont 2011.09.12-én ismét feladtam a hirdetést az oldalukon, amit 11-nappal később szerettem volna törölni, persze nem tudtam, levelet írtam nekik, hogy töröljék, ők erre nem reagáltak az én email címemre. De el is felejtettem és nem foglalkoztam vele. Ma már leveleztem velük (nekem szinte 5 perc alatt válaszoltak minden egyes levelemre)azt állítják, hogy ők amikor én a hirdetésem törlését kértem akkor ők írtak nekem egy akkori egyenlegközlő levelet. Ez remek, csak én nem kaptam azt meg az emailemre. A weboldalukon a profilomnál persze ott van a levél. Persze az általuk szerződésnek titulált szövegben megtaláltam azt, hogy én vállalom, hogy rendszeresen látogatom az oldalt.
Fizetni nem szeretnék, de nem tudom, hogy az én esetemben is megtehetem e ezt. Azt már értem a hozzászólásokból, hogy amíg tértivevényes (hivatalosnak mondott) felszólítás nem érkezik addig ne foglalkozzak vele. Jelentkeztem a Váci rendőrségen, mert több helyen is olvastam, hogy ott ki foglalkozik vele, ők annyit tettek, hogy felvették az adataimat.
Tud nekem valaki segíteni/tanácsot adni.
Előre is köszönöm!