Experient Enterteiment Ltd. / ingatlanbazár

zsuzsu69 # 2011.07.27. 11:34

hasonlo cipöben járok.
161800ft ot küövetel egy behajtó cég az experient megbizásábol.
várjam meg mig kiderül mi lesz céggel a versenyvámhivatal eljárása miatt?mielött részletfizetési lehetöségért könyörögnék?

Csubaka # 2011.05.24. 11:20

Experient Enterteiment Ltd

Esetünk teljesen hasonló! Egy 30 napig ingyenesnek hirdetett reklám lehetőséget kihasználva tettük fel ingatlan hirdetésünket a felületükre. Amikor vissza akartam ellenőrizni és javítani az adatokat már nem tehettem. Helyette egy ablak jelent meg a felületen ahol elvileg üzenni lehet a lap üzemeltetőjének. Többszöri próbálkozásra sem sikerült, és hiába akartam törölni a hirdetést már nem fértem hozzá.
Legnagyobb meglepetésemre SEMMI FÉLE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ELÉRHETŐSÉGET (telefon,email, postai cím) nem közöl az "impresszum", csak és kizárólag az az egy üzenő fal létezik. Miután választ nem kaptam az ott írott törlési kérésemre el is felejtettem a dolgot feltételezve, hogy 30 nap után majd úgyis megszűnik. Eltelt 3 hónap és kaptunk egy fizetési felszólítást EMAILBAN. Hiába próbáltam meg felvenni a kapcsolatot a lap üzemeltetőjével a válaszemail visszajött, a rendszer nem fogad üzenetet!Ekkor ismét az"üzenő ablakban" írtam kérvényt a hirdetés megszűntetésére. Érdekes módon 3 hónap hallgatás után azonnal válasz emailt kaptam,de hiába próbáltam ismét felvenni a kapcsolatot a levelem nem ért célba, mert az ő rendszerük nem fogad leveleket.Az általuk küldött levél viszont meglehetősen egyoldalú, elutasító és fenyegető hangú, az azonnali fizetésre szólít fel számla számmmal!Hiába minden próbálkozásom, amíg nem fizetem ki a legutoljára közölt összeget a hirdetésem tovább ketyeg!!!! Most már azzal fenyegetnek, hogy végre hajtásra adták az ügyet! De egy sort, egy mondatot nem tárgyalnak, nem nyilatkoznak, hogy kérésem ellenére még a feladás napján miért nem vették le a hirdetésemet! Nem hiszem el, hogy nincs olyan média hatóság amely ezt a nyilvánvalóan törvénytelen dolgot képes megszüntetni!!!

Anessza # 2011.05.01. 02:21

Az alábbi linken olvashatsz az eljárástól amit indítottak ellenük..... Én is kapom folyton a felszólításokat, remélem hamarosan vége lesz az ügynek.

http://www.ofe.hu/…rs_hiv2.html

Anessza

Kenderice # 2011.04.24. 12:29

Küldtem e-mailt a kérdéseddel kapcsolatban.

Zolikens # 2011.04.23. 16:04

A következő témával fordulok mindenkihez. Mint ahogy utána jártam, ez nem csak engem, hanem még sok mást is érint, mi szerint egyes oldalak, amelyek ingatlan közvetítéssel foglalkoznak (pl. ingatlanbazár és ingatlandepó) az emberektől érdekes módon próbál hasznot szerezni.

Idézem a levelüket:

"Levelünkben tájékoztatjuk, a honlapunkra feltöltött hirdetése/hirdetései legutóbbi időszakának elszámolási adatairól.

A feltöltött hirdetése/hirdetései egyenlege a mai napon...

13.500 HUF
tizenháromezer-ötszáz HUF

fizetési kötelezettséget mutat.
Az összeget a következő számlaszámra a megjelőlt határidőig átutalni szíveskedjen:
Bankszámlaszám: 59500351-11081265

Az összeg részletezését megtekintheti, ha a következő linkre rákattint:

Díjbekérő részletezése

Az összeget bármely bankfiókban, vagy takarékszövetkezetben készpénzben is befizetheti a számlaszámunkra hivatkozva.
A befizető azonosítót kérjük, minden esetben tüntesse fel az átutalási megbízáson!
Az Összeg megfizetettnek akkor minősül, ha az a számlánkon jóváírásra kerül.

Ha bármilyen kérdése merül fel, vagy bármely információra van szüksége, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat a megjelőlt elérhetőségen.

Üdvözlettel:

exe ltd."

A következő cikket találtam még az interneten:
http://www.ofe.hu/…rs_hiv2.html

A regisztrációmkor aktuális ÁSZF:
http://ingatlanbazar.com/index.php?…
(Regisztráció 2011-01-10)

Mit gondolnak róla? Jogos lehet a követelésük? Az ÁSZF-t olvasgatva keresgetem a kibúvókat, viszont nem nagyon találok. Milyen alternatívák lehetségesek?

Várom mindenki segítségét, aki hasznos információval vagy tanáccsal tudna segíteni ebben az ügyben. Úgy gondolom, sok mindenkinek tudnának segíteni ezzel.

Köszönöm!