Experient Enterteiment Ltd. / ingatlanbazár

TheFish # 2011.10.23. 09:15

Sziasztok!

Én ma kaptam Tőlük egy olyan levelet, amelyben elvileg Ők pert nyertek:
http://ingatlandepo.com/…t/itelet.php

Mit szóltok hozzá? Van bármi valóság alapja?

katka1977 # 2011.10.21. 11:58

Ja, de, 3 hétbe tellett:DDD

Azért felteszem az 5 Ft-os kérdést: valaki hallott már olyanról aki TÉNYLEG pert vesztett velük szemben?

Csak azért, mert 3 éve megy ez a harc, ahogy olvasom a fórumokat, és még nem találkoztam olyannal akit tényleg elmarasztalt volna a bíróság. Igaz azóta gyönyörűen át lettek szerkesztve az ÁSZF-ek. Bár még mindig van benne néhány kiskapu de ezt nem írnám le...

Az én aprócska kérdésem még: hogy lehet, hogy más oldalaikon is ott a hirdetés, ahova én biza nem adtam engedélyt???

Valahol azt is olvastam, hogy elvileg csak 2 évig őrzik az IP címekről kimenő adatokat a szolgáltatók. Utána ők is törlik...Vagy valami ilyesmi.

DFAndi # 2011.10.21. 09:06

A soproni levelet Benkő Sándor (szülő) vette át, de online keresésre nem adott ki semmi féle elérhetőséget!
Sopronban van egy jó barátom (jogász bojtár) (bár Ausztriában dolgozik) megpróbálom a segítségét kérni az illető felkeresésére.

Amúgy Katka1977 még nem ment vissza a tértivevény?

katka1977 # 2011.10.14. 08:14

pinotemole:

megnyugtató dolgot akarsz? Aki fizetett azokat is zaklatják tovább. Nincs vége. Ők arra hajtanak hogy VALAKIK majd fizetnek.
Több jogász és ügyvéd is azt mondta, hogy teljesen jogtalan az egész. Az ÁSZF-et ők írják át amikor akarják...Ha ők beakarnak perelni több ezer embert, tegyék meg. Nekik kell MINDENT!!!! bizonyatani. Én pl. mondhatok bármit, bizonyítsák az igazukat.

Egy IGAZI jogtanácsos, ügyvéd, aki fieztési felszólítást küld, megadja neked akár a részletfieztés lehetőségét, akár bármilyen HIVATALOS elérhetőséget, nem egy kecskeméti postafiokot ami már nem érvényes, mert a leveleket onnan Soproni PF címre továbbítják...Hogyan vegyem őket komolyan? Egy behajtó cég is az ügyfelek oldalára állt mert rájöttek nem tisztességes az eljárásuk...
Már a rendőrség is foglalkozik velük. Bármi, amiben elmarasztalták őket, nem változott azota sem. Nonszensz hogy 1 honapőig nem lehet fellépni az oldalukra. És ha modositani akarom az ingatlan adatokat? NEm tudom megtenni. Nem hivatalos egy weboldalon keresztüli huza-vona levelezés. Honnan tudjam hogy nem egy "gép" küldi ezeket a válaszokat? Egy átlag ember nem fog egy weboldalnak könyörögni hogy jajj vegyétek már le a hirdetésemet. Továbbá nincs olyan MAGYAR cég aki előre szolgáltatást nyújt és utána akarja kifizettetni. A díjbekérő azt jelenti fizess előre és majd utána megkapod a szolgáltatást. A proforma szintén. Egy e-mailen kuldott fizetési egyenleg semmit nem ér. Egy normális weboldal értesít hogy letelik a hirdeted...És még ha ezek értesítenek is, mit érsz veluk? Nem tudsz belépni az oldalukra.
Ha másfél éve nem történt semmi, nem furcsa miért?
Az a kötbér amivel fenyegetőznek, nem más mint uzsora kamat!!! Minden Magyarországon tevékenységet folyató cégre az itteni jogszabályok, adózási dolgok érvényesek!!! Többen is felrakták, hogy magyarországi szerverről működik az egész....Akkor meg miről beszélünk?
E-mail bizonyítóbb? Ha jol emlékszem ok irták hogy nem vállalnak felelősséget semmi ilyenért. Én hiába bizonyítom hogy irtam nekik ha ők kitörlik..ugyan már...
Nincs olyan közjegyző aki ellenjegyezne egy ilyen dolgot!!! A magyar állam szégyene lenne ha ebben nem a károsultak, fenyegetettek nyernének!!!
Bírósági végzést küldenek? Ilyet én is tudok írni!! CSak fenyegetőznek!

pinotemole # 2011.10.13. 17:58

Körülbelül két hete figyelem újra, egy év kihagyás után, mi történik a témában, nem csak érdeklodöm, beugrottam én is.

A csel bejött, felhasználó azt gondolja, hogy csak valami általános "ne rakjál fel csúnya képet, eddig és eddig lesz fent, stb." AFSZ-szel van dolga, aztán nekem két hónap múlva kiderült, hogy nem csak, pedig én már hogy megszoktam az ilyen AFSZ-eket! Jeleztem töröljék e-mail-ben, válasz: nem, mert elfogadtam, hogy egy évig nem, és tényleg elfogadtam. Kértem küldjenek áfás számlát, nem, mert ok biza külföldiek és mit tudom én talán tényleg, amúgy eléggé belföldinek tunnek, vagy ott külföldön jól tudnak magyarul. És még lehetne még sorolni ilyen különös dolgokat.

Ami eddig leesett az az, hogy per nélkül nem nagyon lehet ezt megúszni, mert ráutaló magatartást tettem, megjegyzem ez most esett le nekem ebben a két hétben, ez is csak véletlenül. Mikor másfél éve eloször futottam beléjük, akkor kiröhögtem oket, most már nem annyira nevetséges. Akkor én errol a jogi fogalomról nem tudtam, kész csoda, hogy eddig eléltem nagyobb baj nélkül.

Az én helyzetem speciális annyiban, hogy a hirdetett ingatlan címére soha nem voltam bejelentve lakosként. Résztulajdonos voltam, kis részarányban és el is lett adva azóta. Szóval nehezen fog megtalálni, az új tulajjal is közöltem ne vegyen át nevemben levelet. Mindenképpen kell egy kört tennie a földhivatalban. Aztán az sem nyilvánvaló, hogy én vagyok az, akit a tulajdoni-lapon (nem is abban, hanem az átírási papírokon, mert abban ugye már nem vagyok) talál. Ugye valahogy bizonyítani kell, hogy én adtam fel a hirdetést. Ehhez ip cím kell, azt szolgáltató kiadja hivatalos megkeresésre, ahhoz min. polgári peres eljárást kell indítania, de lehet inkább ismeretlen tettes ellen kell feljelentést tennie a rendorségen, ahol leadja az általa logolt ip címet és tevékenységet, mely elkövetohöz tartozik. Macerás lesz.
Ja, ne higgye senki, hogy az internet elrejti, én ezt hittem, jelzem már elmúlt. Ezek sütiket (nem a finomabbikból) tesznek a gépre (ezt látom), ip címet figyelnek (ezt tv musorban hallottam, és tényleg) és proxy mögül eleve be sem engednek, triv. gyujtik a tevékenységrol az adatokat. Az mondjuk kérdéses lesz egy esetleges perben, hogy a bíró az adataikat bizonyítékként elfogadja e. Ha ugye szerverparkban tartják a szervert a manipuláció kizárható, legalábbis lehet valakit keríteni, aki aláírja az ezt igazoló papírt.(bár szerintem akkor sem zárható ki) Ha meg én vádolok, hogy manipulálták, akkor nekem kell bizonyítani...
Ja, bizonyíték. A kommunikációs csatornák kikötése az ÁFSZ-ükben nagyon megnehezíti az utólagos bizonyítást a részünkrol. Azt, hogy mikor mit kommunikáltunk csak e-mailekkel lehet bizonyítani, na meg külföldi tértivevényes levelekkel, melyek visszajöttek, már akinek van, mert próbálkozott. A webes felületüket ok kezelik, könnyedén ki tuják törölni a számomra kedvezo leveleket. És utólag nem lehet kimutatni, hogy voltak ilyenek, ezt rendszergazdától tudom!
Screenshot röhej, nem bizonyító ereju, én is tudok bármikor, bármirol csinálni, esetleg a fájl bináris tartalma, ha beleálmodik valamit a rendszer, akkor fölhasználható, talán.
E-mail már bizonyítóbb, de ha webes a mail-ed, akkor a szolgáltatótól igazolást kell kérni, hogy nem piszkáltál semmit. Mert ugye hamisítani lehet.
Ez az egyoldalúság zavarbaejto, de a buli fontos része.

Párszor már átgondoltam, ez csalás. Viszont nem biztos, hogy ennek a vége az, hogy nekem majd nem kell fizetnem. Nem biztos, hogy jogilag nem tudják kisajtolni a pénzt.

Sokat írtam, aki érdemlegeset tud ezekre válaszolni, esetleg megnyugtatni engem, próbálja meg.

Proxy nélkül már nem is merek netremenni.

Ide is írtam bovebben:
http://ingatlan.net/…t-az-ugyfel/

miby55 # 2011.10.13. 17:24

Sajnos nem tanultam!!! Hittem, hogy lezárhatom ezt a dolgot, de sajnos nem!!

végrehajtó1 # 2011.10.13. 16:11

miby55 nem tanultál a hozzászólásokból.:(

Utalj még nekik hátha..:)

miby55 # 2011.10.13. 15:29

Utaltam nekik, erre mégis csak jönnek a levelek! Ezt nem hiszem el! Ebből nem lehet kiszállni??

katka1977 # 2011.10.13. 10:11

Utánanézve az új fióknak: a fiókbérlő adatai titikosítottak.
Hm...vajon miért is??

Benkő Sándor vehette át. De hogy is? Amikor Dr. Szabó Lajosnak van címezve? Akkor tényleg közük lehet egymáshoz meg az EXE-hez, de inkább már nem is gondolok semmi rosszat...

DFAndi # 2011.10.13. 09:08

Ma adok fel a soproni címre egy újabb levelet, hogy személyes találkozót kérek mert személyesen akarom elrendezni az ügyet valamit további károsultakat vinnék magammal.
Amennyiben nem találkozhatunk lépéseket teszek.
Én már mocsok ideges vagyok rájuk, azt sem érdekel ha hasonló eszközöket vetek be ellenük, mint amit ők használtak.

DFAndi # 2011.10.12. 18:09

Sziasztok!!!!

Ma keptam meg a tértivevényt és fontos közlendőm van!!!!!!!!! Dr. Szabó Lajos 6001 Kecskemét pf.: 343 címet a posta átsatírozta és továbbküldte a levelet SOPRON 9401 Pf.: 67 számra. a Levelet sajna nem tudom kiolvasni ki vette át. Valami talán Berki vagy Baki és a Sándor, de nem tudom. Beskennelem holnap és bogozzuk ki mindannyian. Szívesen felkeresem az emberünket személyesen!!!!
Amúgy tett már valaki érdemlegeset

Lakos # 2011.10.12. 17:58

A Váci Rendőrkapitányság és a GVH nyomoz ellenük.

miby55 # 2011.10.12. 15:07

Igaz, azt csinálok amit akarok! Visszaolvastam és feljelentést tettem a cég ellen én is a rendőrségen!!Bár, a jó indulat megvolt bennem mert elmentem, hogy utalom a pénzt nekik, de miután több helyen is visszautasítottak, hogy nem létező a cím, döntöttem, hogy inkább érdeklődöm a rendőrségen, majd megtettem a feljelentést..

végrehajtó1 # 2011.10.12. 13:14

miby55

Azt csinálsz amit akarsz.Helyetted nem tud dönteni senki.Vagy olvasgass vissza.

Szinte remegek már az idegtől mikor megnyitom a gépet!

akkor ne nyisd meg:)

miby55 # 2011.10.12. 12:46

Sziasztok!
Ma ismét kaptam felszólítást, hogy fizessek, most már 20 ezer Ft-ot! Meddig mehetnek el, milliókig? Fizessek vagy ne? Szinte remegek már az idegtől mikor megnyitom a gépet! Rengeteg problémám, és bajom van (mint mindenkinek szinte) és akkor most még ez is itt..Jelentsem fel őket, egyáltalán válaszoljak nekik?
Köszönöm a válaszotokat előre is!

Perem alatt # 2011.10.11. 22:01

Az, hogy egy görény kihasznál egy kiskaput és a jog szalutál még nem jelenti azt, hogy a "követelése" jogos! Ha a törvényben rés van, be kell tömni (az ilyenekkel mint ez a Benkó Dániel - miért nem gitározik inkább :-)), és módosítani/módosíttatni kell!

Van-e ma Magyarországon arra lehetőség, hogy egy láthatóan hiányosan leírt, félreérthetően (is) értelmezhető törvény miatt több ezer embert (szándékuk ellenére) fizetési kényszerbe hajtó cég ámokfutását megfékezze egy ésszerűen gondolkozó, cselekvőképes törvényalkotó? Vagy megvárják, amíg a tömeg (mert az már van, kedves - illetve nem kedves Benkó gazda) önbíráskodás jogcímén felkoncolja gyanútlanul pénzünket számolgató Benkót?

http://os.mti.hu/…atlandepocom
http://www.zalaegerszegportal.hu/…og/index.php?…
http://www.fjsz.hu/…ing_depo.pdf
http://www.fogyasztok.hu/…esi-feltetel

katka1977 # 2011.10.11. 12:00

én lassan 3 hete adtam fel a tértivevényes levelet de még nem jött vissza semmi. Mondjuk úgy, hogy a postafiókszám kereső alapján nem is létezik a címzett, nem is csodálom...
Meglátjuk...
Nem veszek róluk tudomást, nem érdekelnek, ha gondolják, a bíróságon találkozhatunk.

DFAndi # 2011.10.09. 13:33

Sziasztok!

A múlt héten adtam fel a levelemet, de még nem jött vissza a tértivevény, szóval még várok egy hetet. Addig is megadok két címet, (akikhez én is fordulni fogok, ha nem fogadják el a felajánlott lehetőségemet) Egyik mivel én Győr környéki vagyok a NAV kirendeltsége Győrben: 9022 Győr Liszt Ferenc u. 13 valamint a Nemzeti Adó és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatósága Budapest 1054 Széchenyi u. 2.
Azonnal jelezni fogom ha megjön a tértivevény, beskennelem az aláírást és linkben elküldöm, valamint a reakciójukat.

Rita72 # 2011.10.07. 19:47

Ez kicsit megnyugtató.

Rita72 # 2011.10.07. 12:18

Egyelőre ne fizessen senki, én azt tanácsolom. Fel kell venni a kapcsolatot a Versenyhivatallal és a Váci Rendőrkapitánysággal. Én megtettem. Nagyon sok a bejelentő.

Úgy gondolom, nem érdemes egyik fórumon sem se a felszólítást küldővel, se mással kapcsolatban észrevételt írni. Nagy a nyilvánosság, és tény, nagy az esélye a becsületsértésnek, hitel rontásnak. Ennyit pedig nem ér, hogy önmagatoknak okozzatok a továbbiakban nehézséget.

Csak megjegyzem, a pertársaság alakításának ötlete nem rossz, de csoda-e, ha már nem bíznak az emberek? Sajnos, hogy ezt a világot éljük ma, hogy már a kérdéseket sem tudjuk elhinni, nemhogy a válaszokat. Természetesen erre való egy szerződés, s amint olvashattuk, garancia vállalást magában foglalja. Úgy gondolom, akik már fizettek, de nem tartják azt jogosnak, érdemes ezen gondolkozni.

katka1977 # 2011.10.07. 06:56

Elnézését kérek attól aki berakta a linket egy másik fórumon, de utolagos engedélyével közzéteszem itt, hogy mindenki olvassa el!!!

ZGPortál # 2011.10.07. 00:59

NEM SZABAD FIZETNI!!!

Videógyújtemény a témában:
http://www.zalaegerszegportal.hu/index.php?…

Kenderice # 2011.10.06. 23:00

miby55: Ne fizess egy fillért sem! SOHA!!! Én is tartozom (szerintük) de nem fogok sohasem fizetni.
Arra építenek, hogy sokan megijednek/megunják a fenyegetéseket és fizetnek.
Aki nem adja be a derekát, az megspórol egy csomó pénzt.
Én csináltam egy szűrőt az e-mail fiókomban, hogy a tőlük érkező leveleket automatikusan törölje, így nem is kerül a szemem elé...

miby55 # 2011.10.06. 15:55

Küldik folyamatosan a felszólításokat! Tegnap bementem egy Bankba, hogy át utalom a pénzt, csak hagyják abba a felszólításokat és töröljenek már végre! Erre közölték, hogy ebben a Bankban nem tudok nekik utalni!!!! Hát akkor,hogy is van ez? Azt írták, bármelyik Bankban lehet utalni nekik! Akkor mégsem?? Egyébként még most sem tudom eldönteni, hogy utaljak, vagy ne??

végrehajtó1 # 2011.10.06. 14:32

Még mindig győzködi a bajba jutottakat.

az egyéb felmerülő költségek, ügyviteli és munkadíjak veszteségét irodánk vállalja.

Humán cég..:)

Egyáltalán miért a bajba jutottak pereljék be a bazárt?

Pereljen a bazár ha azt állítja hogy valaki tartozik neki...

Legjobban ezt tetszik nekem:

/Időközben több információt ismerhettem meg a felszólítást küldő személyekről, valamint az Interpollal is felvettük a lapcsolatot./

Ha ez sem lenne hatásos, akkor már irtunk Petrocsellinek is..:)