végrehajtót megvesztegetni nem egyszerű eset... (ennél többet ér neki a praxisa...)
www.vegrehajtasugyintezo.5mp.eu
tel:06303330115
mail: vegrehajtasugyintezo@gmail.hu
végrehajtót megvesztegetni nem egyszerű eset... (ennél többet ér neki a praxisa...)
Olvasgatva a hozzászólásokat jókat nevetek.:)
Minden hozzászólónak igaza van.Vannak ennél csúnyább esetek is.No meg persze tisztességes végrehajtók is.Ez egy nagyon zárt világ.Ma nekem holnap neked...
„A végrehajtó az érkezett legmagasabb ajánlatot üti le, akkor is, ha neki nem osztanak, és a gazdaságosság elvéből következik, hogy ezért nem is osztanak neki.”
Pontosan így van. A végrehajtót nem hívják fel és nem osztozkodnak vele, mert a végrehajtó annak fogja adni, aki a legtöbbet ígér. A végrehajtónak az az érdeke, hogy a kocsi minél magasabb áron keljen el, ezért az okos végrehajtónak van egy embere a licitálók között, aki nem pisil be attól, hogy "öreg innen élve nem mész el".
A licit előtt a nepperek már tartanak egy felmérést, ahol megállapítják, hogy ki ígéri a legtöbbet a kocsiért. Ez úgy történik, hogy egy füzetbe felírja mindenki, hogy mennyit ér meg neki a kocsi. A liciten már senki nem licitál, csak aki előzőleg nem volt beavatva, és azt hiszi, hogy nyerhet. Nem nyerhet. Akkor is rálicitálnak a nepperek, ha ő többet ígért mint bárki más, csak azért, hogy példát statuáljanak: itt csak mi nyerhetünk.
Ilyenkor ki jár jól? Mindenki a neppereken kívül. A végrehajtó az adós és a beépített ember.Nem verik szét sem az autót, sem a tisztességes licitálót. Csak nagyon kevés olyan ember van, aki nem fél a "maffiától". Ezek piti alakok, ócska hangemberek.
És elhihetitek, hogy így van(inkább csak volt), mert én ezt nem hallomásból tudom.
Fehérvári főnepper... (KBS is fehérvári) Te meg, ha egyszer voltál már árverésen, azt hiszed tudod hogy működik...
(ugyan már királylány)
Ki az a Török István?
Na, ilyen az eredmény, ha az ember felületesen olvas.
Majdnem ugyanazt írtam, amit gerbera317.
Bocsánat.
Én is voltam már.
Csoda lett volna, hogy a végrehajtó - látva a csődületet - eredménytelennek nyilvánította az árverést?
Ugyanis ez történt.
vagy "másik tv.-t" nézünk...
Runningman és én is voltunk már árverésen... és Te?
Vagy KBS?
(Török István személyesen is vagy csak névről ismerős?)
Hát, lehet, hogy én az ország rosszul összerakott felén lakom, de itt ilyen nincs és nem is volt, és főleg nem lesz. Mellesleg nem is logikus, hogy egy közokiratban (árverési jegyzőkönyv) megállapított árverési vételár kifizetése után miért kellene az árverési vevőnek tejelnie a végrehajtó kezeihez.
A személyes ingóárverés mindig is kótyavetye volt, ebből a gépjármű pedig mindig is a nepperek biznisze volt. Ők egymás között valóban osztanak pénzt, hogy ne legyen licit. A végrehajtó az érkezett legmagasabb ajánlatot üti le, akkor is, ha neki nem osztanak, és a gazdaságosság elvéből következik, hogy ezért nem is osztanak neki.
Ellenpéldaként hadd említsem, hogy én meg már láttam olyat, hogy a végrehajtó a kikiáltás utáni egyezkedést látva megállapította, hogy nem érkezett érvényes ajánlat, és elhajtotta a neppereket.
KBS is írta már: túl sokat néztek tévét.
végrehajtásiügyintéző:
Az én kisvárosomban a 2000-s évek elején egyenesen együttműködött a végrehajtó a nepperekkel. Három neppercsapat volt, ezek megtárgyalták minden árverés előtt a vételárat egymással és a végrehajtóval telefonon. Véletlenül jöttem rá, az egyik árverés előtt az egyik főpatkány összegeket mondott a telefonjába, végül megállapodott kettőben vagy háromban. Annyiért mentek el a következő két/három árverés autói, minimumár felett 5-10-15.000 ft-tal, egymás után félóránként következtek az árverések. Ezekután mindig direkt figyeltem a főpatkányokat, többször sikerült elcsípni, hogy mennyiért kelnek majd el a kocsik, milyen feltételekkel, kinek mennyi jár majd, mennyit oszthatnak maguk közt, mennyi a "törvény emberéé"... Néha egyenesben is ment az alku, annyira nem zavartatták magukat.
Egy árverésen egy neppercsapat volt, plusz két-három tag a másik két csapatból. Ha "baj" volt (kívülálló csapat vagy konkurrens csürhecsapat az országból), hívták egymást és özönlöttek a helyszínre a saját alkalmi csürhetagok és a másik két csapat is.
Mit kerestem ott: tudtam, hogy sorra fogok kerülni és akkor már rebesgettek rosszakat az árverésekről, tudni akartam mire számíthatok. Az elsőn majdnem megvertek, de később látták, hogy ártalmatlan vagyok és csak figyelek, de nem szólok bele soha. Ócska trabantot, wartburgot, ladát még hagytak is volna venni. Amikor rámkerült a sor, már tudtam mit lehet tenni, hogyan lehet őket kihagyni a buliból. Úgy is lett - mondjuk utána beigérték, hogy agyon leszek ütve, dehát üzletemberek ezek elsősorban, belőlem meg profit már nem nézett ki.
gerbera,
a végrehajtó azért értékeli felül az autót, mert a saját hasznát tartja szem előtt. Jóindulatú verzióm szerint keres 10-15.000 Ft-t, sok kicsi sokra megy.
Rosszindulatú verzióm szerint több pénz múlik rajta:
Legyen egy kocsi forgalmi értéke 1.000.000 Ft. A hiénák elviszik a törvényes minimumon (valóban, ez már nem 25%, régebben negyedár volt), a végrehajtó díjazása 35.000 Ft. Plusz a minimum és a majdani eladási ár (950.000) közötti különbözet mondjuk fele, amit a főpatkánytól kap zsebbe feketén, ami persze nem bizonyítható. Ez együtt igen szép pénz, mondjuk 35.000 hivatalosan + 300.000 ft feketén.
Van egy kockázati elem: ha a becsérték megegyezik a forgalmi értékkel, úgy árverésen kívüli de árverési vétel hatályával megvehetné a kocsit strómanon keresztül a (volt) tulajdonos, vagy kereshetne rá vevőt, csökkentendő az elszenvedett veszteségét. Ebben az esetben a végrehajtó kapna 100.000 ft-t hivatalosan. Túl nagy bukta az előző esethez képest és nagyon sok autótulajdonos próbálná így minimalizálni a veszteségét.
Nézzük meg mi történik, ha az egymillíós kocsit felülértékeli 1.5m-ra. Megveszi a haverihiéna minimumáron 525.000-ért. Eladja 950.000-ért. A végrehajtó kap hivatalosan 52.500-t, feketén meg 210.000-t haverihiénától. A csürhe elhajtja a kívülálló érdeklődőket, lásd előző írásomat.
Szerintem ezért van a felülértékelés és nem 10-15.000 ft-k miatt. Nem kell drasztikusan túlértékelni, de annyira túl kell, hogy a becsértéken megvenni árverésen kívül senkinek ne érje meg.
Annyit érdemes tudni, hogy ezek az árverési csapatok a legritkább esetben állnak annyi önálló árverezőből ahány ott megjelenik. Rosszabb helyeken egy nepper vezényli ki a talpasait, azaz MIND egyetlen vevő érdekeinek megfelelően viselkedik, szerény díjazás fejében. (Árverésenként a leglepukkadtabbak 500 Ft-tól!!!, de mennek egy nap ahányra csak tudnak, akár félóránként ha úgy jön ki)
Ebben egyszerűen nincs igazad (de ne gondolkozzunk tovább a végrehajtó fejével, egyezzünk ki abban, hogy más a tapasztalatunk...)
Ebben igazad van (bennem még a régi reflex működött) de elég lett volna a kijelentő mód is... (elismerem, ha tévedek, nem vagyok KBS)
Számtanilag igaz, hogy a magasabb becsérték magasabb vételárat jelent, tehát többet lehet felosztani. De az önmagában nem lehet cél, és a végrehajtónak sem érdeke, hogy ezáltal neki több jut.
Magasabbra akkor értékel a végrehajtó, ha a vételárral befejezhető a végrehajtás. Egy 250 ezer forintos össztartozás esetén a 600 ezer forintos autót biztos, hogy nem 600-ra hanem 750 ezerre fogja felbecsülni. De a cél itt sem a jutalék bezsebelése, hanem a végrehajtás befejezése! Milliós követelésnél szó sem lehet befejezésről, ezért ott nem történik felülértékelés.
Lejjebb már írtam, vedd tehát észre: szeptember 1. óta 35 százalék az ingóság minimális vételára!
Elektronikusban persze mindegy de személyesen - általában - negyed áron viszik és egymásnak "osztót" fizetnek...
A végrehajtók nem kedvelik különösebben a neppereket ezért felül értékelnek (és ezzel az adósnak is kedveznek)hacsak nem utálják élből az ügyfelüket...
A végrehajtóknak nem sok pénz az a különbözet de hidd el azért nem dobják ki az ablakon!
A végrehajtót 15 ezer forint nyereség nem motiválja semmire. Esetleg óránként, de még az is erősen megfontolandó.
„A magas becsérték magasabb behajtott követelést, ”
Na, ennyit a hozzáértésedről.
A magas becsérték magasabb behajtott követelést, az meg magasabb jutalékot jelent...
A vitatáshoz igazságügyi szakértői vélemény kell. amit nem biztos, hogy az adós ki tud fizetni...
OFF
runningman
Hányadék amit írsz. Én kívántam neked ilyen mocskot, mint amit te nekem? Én nem az áldozatokról írtam, akiket a média figyelemre sem méltat (mert nincs hírértéke az ügyüknek), hanem a szándékosan teljesíteni nem akarókról, akik marahanagy csinnadrattával adják elő a "nyomorukat", miközben vígan élnek a mások pénzén. Azért vagy ilyen elfogult, mert te - úgy tűnik - már álltál a f@sznak az output-végén, de tudd meg, hogy a bíróság az ilyet oldalról köteles szemlélni, és ez nem jogosít fel téged arra, hogy a bíróságot az input végen állókkal azonosítsd!
ON
A gépjármű becsértékét a végrehajtó a használtatutó.hu árai szerint állapítja meg. Ha téved, még mindig meg lehet támadni a becsértéket. Hülyeség, amit runningman ír a szándékos felértékelésről. A végrehajtó díjazása így is, úgy is elsőbbséget élvez, ezért édesmindegy neki, hogy a 35 százalék (runningman!!!) 500 ezer vagy csak 300 ezer. Jutalék csak az után jár neki, amit a végrehajtásból a végrehajtást kérő kap, egy ilyen autós ügyletről 10-15 ezer forint sorsa múlik a runningman szerinti becsérték-manipulácón. Egyszerűen nevetséges és tarthatatlan álláspont. És én ezt nem hallomásból tudom, hanem tudom.
Ez nagyjából így működik! (és én tényleg tudom...)
Túl sok filmet nézel, az a baj.
chomy, az autóárverési maffiáról tudok neked mondani dolgokat. Van egy mondjuk 1.5m értékű kocsid. A végrehajtó lefoglalja és felértékeli mondjuk 2-2.5m-re, ami magasabb mint a forgalmi érték. Jóindulatú verzió szerint azért teszi ezt, mert tudja, hogy a kocsit az árverési hiénák fogják megvenni, a törvényes minimumon, a becsérték 25%-án, azaz 2m ft becsérték esetén 500.000 ft-n. A végrehajtónak ez így egy picit magasabb jutalék mintha a valós forgalmi érték negyedén adná el. Rosszindulatú verzió szerint meg azért értékeli többre, hogy eszedbe se jusson megvenni a saját kocsid az anyósod segítségével árverésen kívüli vétellel. Vagy fizesd ki a teljes adósságod, vagy menjen a kocsi a hiénáknak - ez a gyakorlat.
Eljön az árverés napja. Odagyűlik 10-30 rosszarcú köcsög akik méregetik az autót. Néhányan lepukkadt alkoholistának néznek ki, néhányan ki vannak gyúrva, de a legjobb szó rájuk - és ez jut az ember eszébe először - a csürhe. Belemásznak, megtapogatják, felnyitják elöl-hátul, brummogtatják a motort, körbeköpködik a kocsit amerre beszélgetnek, alkudoznak róla. Egy utólagos fertőtlenítés nem árt egy ilyen árverésen vett kocsinál. Kötelező ha nem akarsz tetvet vagy bolhát vagy más kisállatkát beszerezni.
Tegyük fel, hogy eljött édesanyád is, aki segítene, aki szeretné visszavásárolni az autód, mert a teljes tartozást kifizetni nem tudod, de az árverési vételárat kicsit a forgalmi érték alatt igen. Odalép hozzá az egyik kultúrlény és megkérdezi, hogy mi a lófaszt is keres ő itten. Ha anyukád azt mondja, hogy a kocsit szeretné megvenni, akkor elküldi a kurvaanyjába, mondván ez árverés és nem autószalon. Ha édeasanyád erősködik, akkor odalép hozzá néhány újabb kultúrlény és szépszóval (mi a gecit keresel itten rohattvénkurva, jöjjön ki a beled a fogaid közt) megpróbálják elhajtani. Ha nem hallgat az udvarias kérésekre, leköpik, pofonvágják, hasbarúgják, rávágnak a sípcsontjára egy bottal, földredöntik, legurítják a lépcsőn, behajítják az árokba - ami a csövön kifér. Csak lemond a vételi szándékáról.
Ha nem édesanyád jön segíteni, hanem öt vizipólós barátod, a módszer finomodik. Megkérdezik mennyit érne meg nekik az autód. Mondjuk azt mondják, nyolcszázezer. A csürhéből valaki rálicitál, hogy neki 820-t ér, egy másiknak 840-t, két perc múlva 1.3m-nél tartanak. Itt vizipólós haverjaidat a csürhe válaszút elé állítja: vagy fizetnek 1.3m-nél többet, vagy hagyják, hogy elvigye a kocsit a nyertes csürhetag negyedáron, azzal az ígérettel, hogy a negyedár és az 1.3m ft közti különbözetet szétdobják egyenlő arányban a jelenlévők közt. Úgysincs rá ennyi pénzed, úgyhogy haverjaid megszédülnek, 800.000 Ft a különbözet, ott állnak rajtuk ötükön kívül tizenöten, jut fejenként negyvenezer. Elviszi a kocsid negyedáron a főpatkány. Mikor osztaná a különbözetet, megkérik a haverjaidat, ugyan virítanák már a lóvét, mintegy igazolandó, hogy a kocsit meg tudták volna venni, nem csupán a markukat tartották volna. Azonkívül egy kocsival jött csapat egy licitálónak számít. Aztán legyen már egy árverési jegyzőkönyvük ahol negyedáron már vettek kocsit, azaz ők is beszálltak már a bizniszbe korábban némi anyagiakkal - osztottak másoknak. Különben is ők új licitálók ezért csak fél részt kapnak. Végeredményben menjenek az anyjuk picsájába, mert ha hőbörögnek megkéseljük őket - jelenti be végül a főpatkány.
Ha vizipólós haverjaid szorosan odaállnak a végrehajtó mellé és rálicitálnak a férgekre, a licit megáll mondjuk 700.000 körül. Tiéd a kocsi, annyi a probléma, hogy néhány lepukkadt alkoholista arc a náluk lévő baseball-ütőkkel ízzé-porrá töri, miközben a csürhe mosolyog rátok. Vettél is autót meg nem is, a pénzt kifizetted, kocsid mégsincs.
Volt szerencsém pár ilyet végignézni, kb tudtam mire számíthatok mikor rámkerül a sor. Ki lehetett találni mit lehet tenni. Megkockáztatom 90% bebukja a csürhés licitet - mert nem tudja mi vár rá.
A mai napig így mennek a dolgok az önkormányzati, általában az önálló bírósági végrehajtói és néhány esetben a nav árveréseken - ha az ingóságok nem elektronikusan kelnek el. Állítólag kocsitörés meg arcon köpés, árokbahajítás már nincs, csak fenyegetés meg a végén megkarcolják a vett autót, letörik a visszapillantót.
off
Azért én tiszta szívemből kívánom neked gerbera, hogy egy szép nap vigyék mindened, de úgy, hogy míg élsz egy fűszál se lehessen a neveden. Hiszek abban, hogy a szerencsétlen sorsúakat ilyen nagy pofával leugatók mint te, végül maguk is sorrakerülnek. És neked nem lesz olyan szerencséd mint nekem volt annó, hogy huszan mostak (ingyen s bérmentve) tisztára a szarból. Hányadék amit művelsz, bár gondolom tudod te magad is.
on
„akiket vélt sérelem ért”
Szinte csak ilyen adós létezik. "Igen, valóban kölcsön kértem, a feltételeket akkor tudomásul vettem, aláírtam, de akkor is, eszem ágában sincs visszafizetni, és sérelmezem az ellenem folyó végrehajtást". Ez ma az adósok ars poeticája, meg ez: "igen, felvettem 25 ezer svájci frankot, ebből már visszafizettem 500 ezer forintot, és a többit nem vagyok hajlandó megfizetni, de a kölcsönből vett lakásomhoz hozzá ne merjenek nyúlni, mert nyilvánosan fogom felgyújtani magamat", meg ez: "a sógornak nagyon kellett a pénz, de a bank nem adott neki, mert nincs munkahelye meg semmije, úgyhogy én mentem be a bankba és mondtam, hogy adjanak csak neki, és ha nem fizet, akkor fizetek helyette én, ez a k*szott bank meg elhitte és adott, most meg rajtam akarják behajtani a mocskok, az autót már elvitték, a házam meg most van árverezés alatt, rohadt szemetek, hát hogy' képzelik..."
Na, hát ezeket avatja szentté manapság a média, megfejelve ezeknek a dilettáns érdekvédőknek az egyébként képtelen és tarthatatlan álláspontjával, a tényleges igazságot kimondó bíróságot meg a markukba röhögő adósok ellen végül eljárni köteles végrehajtókat pedig élősködőknek nevezi. Nem tudom, te mire készülsz, de a témát már rég' lelőtték előled, a valós igazságot pedig nem fogod tudni bemutatni, mert vagy eleve képtelen vagy rá, vagy ha mégis, a főszerkesztőd nem fogja engedni.
Kedves Gerbera, köszi linket, azt én is megtaláltam, de nem értem el őket. Elsősorban olyan panaszosokra, adósokra lenne szükségem, akiket vélt vagy valós sérelem ért. A vht.t-t olvastam, de nem vagyok profi, ezért jöttem ide.
Chromy, akkor ne itt kutakodj, hanem emitt:
http://www.bankikarosultak.hu/index.php
Milyen firkász vagy, ha még ezt sem tudod?
És mielőtt bármit is publikálsz, olvasd el a végrehajtási törvényt is, ugyanis nem a végrehajtó árverez áron alul, ahogy te azt gondolod, hanem a törvény írja elő, hogy ha nem érkezik vételi ajánlat, akkor a kikiáltási árat fokozatosan lejjebb kell szállítani, ingóság esetén 35 százalékra, ingatlan esetében pedig 50 vagy 70 százalékra.
Az adós pedig nem károsult (ahogy az elítélt sem az: bűnözött, elkapták, elítélték, lecsukták), hanem tartozik valakinek, aki még nála is szarabb helyzetben van, de az adós nem akar (esetleg nem tud) fizetni. De erre találták ki, hogy a teljesítést akár állami kényszerrel is el kell érni, és az ilyen kényszereszközök egyike az árverés intézménye.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |