Jogasz szakon vegzettek tapasztalatai

Legislator # 2009.11.09. 17:55

Bocs, bro, ma válaszoltam, adat kell...
Jégcsapkirályfi=olyan srác, aki úgy tesz, mintha a megszerzendő lány nem is kellene neki, és pont ezért futnak utána azok a nők, akiknek kell ez a típus. Egyébként amúgy rendes, jólelkű srácok szoktak lenni a jégcsapkirályfiak:-D.

Sunshine after the rain.

Impossible # 2009.11.09. 18:58

ment

Rexor # 2009.11.10. 11:13

Imp után futnak a nők? Ezt nem is tudtam. Én csak olyanokat láttam itt akik elfutottak előle, de biztos nem tartoztak a megefelelő csoportba :)

Legislator # 2009.11.10. 12:20

...futnak utána azok a nők, akiknek kell ez a típus...

Én ezt írtam. Senki sem olyan a férfiak között, hogy minden nő futna utána. És nem Impről írtam, hanem a jégcsapkirályfi-típusról:-D.

Sunshine after the rain.

Csipke # 2009.11.10. 13:28

Leg,

amit írtál, azért tanulságos, mert tényleg ez a sztereotípia, közben pedig abszolút nem így van - és most nem a plázacicákról és a felfújt szekrényhátú IQ betyárokról beszélek, mert ott valószínű úgy van, ahogy írtad.

Értelmes nő ki nem állhatja a jégcsapkirályfi-típusokat.... szerintem.

Csipke

Leg,

amit írtál, azért tanulságos, mert tényleg ez a sztereotípia, közben pedig abszolút nem így van - és most nem a plázacicákról és a felfújt szekrényhátú IQ betyárokról beszélek, mert ott valószínű úgy van, ahogy írtad.

Csipke

Leg,

Csipke

Csipke # 2009.11.10. 13:29

jesszusom, ennyiszer nem akartam elküldeni, bocsi... :)

Csipke

Legislator # 2009.11.10. 14:38

Kedves Csipke!

Azt nem tudom, hogy a jégcsapkirályfikat értelmes, vagy kevésbé értelmes nők szeretik-e. Bizonyára van ilyen is, olyan is. Mondjuk általában többnyire 40, meg 30 alattiak a jégcsapkirályfik. (Ez az éveik számára vonatkozik...) Mert ez egy új típus.:-D Plázacicát meg szekrényhátút egyet sem ismerek (költözéshez jól jönne majd egy), ettől még lehet véleményem... Ha mondjuk a harmincas dolgozó értelmiségiekre gondolsz, valóban nem a jégcsapkirályfi a jellemző.

Sunshine after the rain.

Csipke # 2009.11.10. 15:13

Kedves Leg,

Félreértettél, nem a véleménynyilvánításban akartalak korlátozni. :)

A hozzászólásom kizárólag arra irányult, hogy nekem más a véleményem így, nőként, viszont volt szerencsém tapasztalni (minekutána nem vagyok már 18 éves), hogy sok férfi vallja magának a jégcsapkirályfiságot, mint "jó csajozós szerep"-et.

De igen, ízlések és pofonok, van, aki szereti a jégcsapkirályfikat van, aki nem. Én nem.:)

Megjegyzem, nőkben is van jégcsapkirálynő, ha már itt tartunk. No, azokat a nőket se értem, és nem is tudok a magatartásukkal azonosulni. :)

Imp.,

most akkor te is keresel adóalapot vagy nem? Azaz: Találtál állást? :) (Erre irányult a "csak nem?") :)

Üdv.:

Csipke

Kovács_Béla_Sándor # 2009.11.10. 15:17

Legislator nagyműveltségű, elmélyült tudású jogász, de ahogy elnézem, az életről, emberi természetről, viselkedésünk lelki rugóiról nem sokat tud. Még.

Impossible # 2009.11.10. 16:14

Csip,

ja, találtam.
Ami a jégcsapkirályfiságot illeti: nem sorolom magamat sehova, azokat pedig nem birom, akik sorolgatnak. Nem szeretem a skatulyázást.

Rexor # 2009.11.10. 16:40

KBS: az a szerencse, hogy Te jelen vagy mint az élet nagytudományú ismerője/császára :).

Komolyra fordítva a szót: nem tudom, hogy létezik e olyan ember, aki ismerné az életet és az emberi természetet. Ennek oka az, hogy ilyen nem létezik. Mindannyian mások vagyunk ("bár egyben másban hasonlítunk") és nincs olyan, hogy kollektív emberi természet.

Legislator # 2009.11.10. 17:11

KBS: Én nem tudom, hogy mit/mennyit tudok az életről, vagy mit/mennyit nem:-D. Mindenesetre többnyire mindenki abból él, amit maga is megtapasztalt.
Csip:-): A jégcsapkirálynő is abszolút jelen van, sőt...
Imp: Grat az álláshoz:-DDDDDDDDDDDDD, ezt majd megünnepeljük. A skatulyázás pedig szükséges, kedves Imp. Ugyanis ha nincs egy körülbelüli skatulyád egy adott típusú emberről, akkor nem tudod, hogy mire számíts, és úgy átvágnak (hogy finom legyek), hogy csak úgy nyekkensz. Ez sima önvédelem, ami egy kor után mindenkiben megvan. Mondjuk gimnazista koromban nagyjából láttam, hogy kinél mi a pálya. Azonban mindenkit át lehet verni...

Sunshine after the rain.

Legislator # 2009.11.10. 17:13

Kedves Chip:-),

Soha nem éreztem, hogy bármiben is korlátoztál volna.

Sunshine after the rain.

Impossible # 2009.11.10. 17:24

"Soha nem éreztem, hogy bármiben is korlátoztál volna."

De ez nem jelenti azt, hogy ne akarta volna...(ugye) lolz

Legislator # 2009.11.10. 19:24

Kedves KBS,

A dicsérő félmondatot köszönöm.

Kedves Impiboy,

Örökké kópé vagy:-D. Ez nem a gimi. Valamint: "Toto, I think, this is not Kansas anymore."

Sunshine after the rain.

Kolkhisz # 2009.11.10. 20:53

Impi!

Én nem utállak, és nem kezellek le, pontosabban nem jobban, mint Te engem. :D

Nagyon jól írták a többiek. :D
Addig tetszett a stílusod, amig nem lettél bunkó." jégcsapkirályfi"
Már bocsi, de így van.
Én hibáztam, mert azt mondtam, tetszik az a stílus, amit képviselsz. Így is volt, de az alatt nem a későbbi bunkó beszólásaidra gondoltam.
Ezért kapod tőlem a beszólásokat msn-en is.

Lehet, hogy 20 éves vagyok, Te pedig idősebb, de engem nem érdekel. Ha beszólsz, visszaadom. Senkitől nem tűröm az ilyen jellegű beszólásokat.:D

Szép estét! :D

Kovács_Béla_Sándor # 2009.11.11. 06:27

és nincs olyan, hogy kollektív emberi természet.
Már hogyne lenne! Egy egész tudomány (pszichológia) és az összes művészetek foglalkoznak vele.

Egyébként tetszett a megjegyzésed. A félreértett liberalizmus és pluralizmus mutogatni való szélsőséges (már már karikarisztikus) példája.

Ami pedig a rám vonatkozó megejgyzést illeti: igen, megéltem egyet s mást, ami az ifjaknak még előttük van; illetve amit sose fognak megélni. Némelyikről szívből kívánom is neki, hogy ne éljék meg, még akkor se, ha ami nem öl meg, az erősít.

Csipke # 2009.11.11. 08:18

Kedves Imp!

Nem is lepődöm meg azon, hogy azt gondoltad, rólad van - már megint - szó... el kell, hogy keserítselek, nem rólad alkottam véleményt, hanem Leg. véleményére reagáltam. Kategorizálni pedig kategorizál minden ember, nem is ezzel van a baj, hanem, ha a kategóriának merevek a határai. Mellesleg te nem tartozol sehova, te egyszemélyben vagy egy külön kategória. :) Egyébként pedig gratulálok a melóhoz. :)
Leg. pedig nem az az ember - már amennyire megismertem - akit korlátozni kellene (ellentétben veled :D) vagy lehetne, és nem is az én tisztem korlátokat állítani.
Arról már nem is akarok vitázni, hogy eddigi megnyilvánulásaid alapján a legnagyobb skatulyázós vagy: vagy te, és mindenki más, aki nyilván hülye (oppárdon) .)

Leg.,

nem vagyok én gép, inkább akkor a Csip. :)

Üdv.:

Csipke

Kolkhisz # 2009.11.11. 08:57

Milyen igaz. :)

Legislator # 2009.11.11. 10:01

O.K., maradunk a Csipnél, és ezzel Te is beléptél a hárombetűsök táborába: Csip, Imp, Kacs, KBS, Leg, Nil, Rex. Kit hagytam ki?

Sunshine after the rain.

Legislator # 2009.11.11. 10:03

Kolkhisz lehetne Kol:-D.

Sunshine after the rain.

pazs # 2009.11.11. 10:10

Leg: hát engem :) megint :) mondjuk nekem eleve három hangból áll a nickem.

Kolkhisz # 2009.11.11. 10:25

Legi!

Köszi az átnevezést. :D