na akkor én meg lenyomok egy éjszakai műszakot reggel 6ig
Jogasz szakon vegzettek tapasztalatai
bajussz,
Azt gyanítom, Te jártál jobban, mert Neked fizettek a tevékenységkifejtésért, míg a bor nekem került pénzbe...
Sunshine after the rain.
alkoholisták...:D
Te dumálsz, alkesz:-D.
Sunshine after the rain.
lol az új aláírásod :D
Köszi, Impifiú, a Te "ötösös" beszólásod ihlette:-)
Sunshine after the rain.
Gomboltam...
És kínaiul hogy van? :)
Megkérdezek egy kínai szakon tanító nagyarcot:-D.
Sunshine after the rain.
Szép jó estét mindenkinek!
A tanulás miatt nem sok időm van manapság netezésre, bocsi, hogy így elhanyagoltalak Titeket! :D
Majd pótoljuk! :D
Egy kis segítségre lenne szükségem. Épp római jogból dolgozgatom ki a beugró fogalmakat. Viszont az egyik kifogott rajtam. Nem találom sehol a könyvben.
Segítenétek, kérlek?
"A reformatorius jogkör fogalma"
Előre is köszönöm!
Szia Krisztike!
Rég láttalak!
Hogy vagy? :D
Fingom sincs a római joghoz (néhány emlékfoszlányt leszámítva). :D Én a polgárit nyomom jól (úgyahogy). :D Te mér nem jársz el a JF-találkozókra? Mert Debrecenben vagy?
A másod fokú bíróság jogköre. Fellebbezésnek (appellatio) volt ( van) helye az ítélet ellen, amelyet a kihirdetéskor szóban vagy azt követőleg írásban lehetett előterjeszteni. A fellebbviteli bíróság új tárgyalást tartott, amelynek során nem csak jogkérdésben dönthetett, de ténykérdésben is, mivelújabbbizonyítékokat is felvethetett. Döntésében vagy elutasítottaa fellebbezést, vagy annak helytadva megváltoztattaa korábbi ítéletet.
Figyelmedbe ajánlom: A RÓMAI JOG történeteés institúciói ( Földi András és Hamza Gábor, Nemzeti Tankönyvkiadó, 638 bek.)
Köszönöm, azt a könyvet bogarászom. Megtaláltam ott, csak ebben az egyben nem voltam biztos, azt hittem rossz helyen nézem.
Nagyon szépen köszönöm!!!
Minden jót!
Impi!
Még csak pár hónapja használom a jogi fórum oldalát, nem járok a találkozókra.
Másik dolog:
Rég jártam itt, mert tanulnom kell. Ki kell dolgoznom a tételeket, és nem egy tárgyam van, de ezt jól tudod.
Nincs időm. :D
Na, akkor ezennel meghívlak. :D Mondjuk még én sem voltam. lol
Impi!
Te vagy a kedvencem ezen a fórumon. :D
Bármikor elmegyek. A Te kedvedért bármit... HIHI :D
Bármikor elmész? lol
:D Vicces. Na jó, ezt kiforgattad. :D Nem lesz több lehetőséged. :D
"régészeti leletek alapján fejlett volt Kolkhisz mezőgazdasága" :DDD
"Egzotikus királyságok: Kolkhisz" lol
Impike!
Csak nem megfejtetted a titkot ennyi idő után???
Mondtam már neked, hogy megtalálod a google-ben, akkor nem kellett volna eddig várnod.
Látod? Soha nem hallgatsz rám. :D
Valamiért olyan érzésem van, mintha te lenéznél engem valami okból. Ez nem tetszik. Kíváncsi lennék, mi okod van rá. Nos? :P
Szerintem csak kisebbségi komplexusod van. A 18-20 éves lányok kajálják a jégcsapkirályfikat, úgyhogy van benned fantázia, Imp:-DDD.
Sunshine after the rain.
Mit értesz jégcsapkirályfi alatt?
Leeeeeeeeeeeeeeeeeeg!!!
Tegnap küldetm e-mail-t.
Megkaptad?
Ha megkérhetlek, e-mail-ben válaszolj majd rá, ne itt. Köszi.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02