Experient Enterteiment Ltd. / ingatlanbazár

BocskaiCs # 2011.11.20. 14:04

Aki nem tudta akármikor az elmúlt években törölni a hirdetését a fent nevezett weboldalról, az tegyen bűntető feljelentést ÉS tanúvallomást a Fővárosi Főügyészségen (1054.BP, Akadémia u. 13.) személyes adataival való visszaélés miatt, az adatvédelmi biztos nyilatkozatára hivatkozva ( http://abiweb.obh.hu/abi/index.php?… ) az Experient Entertaiment Ltd ellen (így keresik az adatbázisban).

BocskaiCs # 2011.11.16. 21:19

Figyelem!

http://forum.index.hu/…/showArticle?…

"Fővárosi Főügyészség Bp 1054 Akadémia utca 13
Ide várják, minél gyorsabban a feljelentéseket, mert összevonják az összeset de gyorsan kéne lépnetek"

örvendetes újdonság a törlés lehetősége, viszont:

"A személyes adattal való visszaélést nem lehet több évre visszamenőleg semmissé tenni ezzel!

Egy hasonlat: egy többszörös gyilkos hiába védekezik a bíróságon azzal, hogy MOST ÉPPEN nem gyilkol, a bűntetteit ez nem teszi semmissé....

S ha most a weboldalon a régebbinek mondott szerződésnél is ki van törölve a törlés tiltása nemfizetés esetén, akkor az a régebbi szerződés újonnan módosítva lett. Mi is ez? Okirathamisítás? Megnézné valaki, hogy szerepel-e jelenleg a weboldalon a régebbinek mondott szerződésben a törlés tiltása nemfizetés esetén?

Szóval akitől pénzt követel most is a régebbi szerződésre hivatkozva, az mondhatja azt, hogy azért lett akkora adóssága, mert nem lehetett törölni a hirdetést...

Szóval aki szerint jogtalan a tőle követelt pénz, azt tárt karokkal várja a rendőrség továbbra is tanúként..."

"Pontosítok: a feljelentéseket a legjobb a fővárosi főügyészségen megtenni, mivel mindig az ügyész emel vádat. A fővárosi meg össze tudja országosan vonni az összes feljelentést egy kupacban. Minél több tanú van, annál erősebb a bizonyítása a személyes adattal való visszaélésnek. Hiába kerül törlésre minden nyom a weboldalról, ha több száz, több ezer valós tanú van arra, hogy nem lehetett törölni a hirdetést..."

Jani manó # 2011.11.16. 15:55

Tisztelt Károsultak!

A következő kérdésem lenne ,hol lehet csatlakozni a per társasághoz ?Mert én is ennek a cégnek vagyok egy károsultja .Ha lehetne kérem adjanak tanácsot vagy valamilyen élérhetőséget.Mindenkinek köszönőm!!!

gubanckukac # 2011.11.16. 13:20

Nem tudok felmenni és törölteni,mert ugyanis az akkori e-mail cimem megszünt, valamilyen müszaki hiba folytán. Most ha felregisztrálok,akkor uj hirdedtésnek vennék.És nem találok csatornát hozzájuk,mert én az ingyenes honap után kaptam egy fizetésre felszólitó levelet, melyet be is fizettem,nekik akkor azonnal le kellett volna törölni,és nem tették. Akkor most mi is van? ott vagyok,ahol a part szakad. Minden esetre sok sok helyre elküldtem panaszos levelem,és sorba érkeznek a válaszok. Még az Ügyészségre is meg fogom küldeni, mert ott is gyüjtenek infokat ezen diszes társaságról.

katka1977 # 2011.11.15. 10:19

ÜDv mindenkinek!

Jelentem, lehet a hirdetéseket törölni a honlapról...

Amit küldtem a jogtanácsosnak tértivevényes levelet, arra a weboldalukon keresztül válaszolnak, tehát arra sem méltatnak, hogy hivatalos levelet küldjenek. Most olvastam el, merő kiváncsiságból. Legyek kedves ne a jogtanácsosnak írjak...Akkor mégis kinek? Ha ő a jogi képviselője a cégnek, akkor neki kutya kötelessége lenne nekem azokat a dokumentumokat megküldeni amire kértem.
Ja, és azt írták, hogy én a regisztrációval ráutaló magatartást tettem arra hogy hirdetést adtam fel!!!
Na igen, én meg bárki, aki a nevemben feladhatta a hirdetést arra a lakásra, ahol élek:DDD

Ja, és a regisztrációkor szerintük érvényben lévő ÁSZF is ott van a levelek között, ami eddig soha nem volt ott. És ami most hatályos az is. Kérdés, honnan bizonyítható hogy akkor tényleg az volt fent?
A másik, hogy hiába küldött ő értesítést hogy fizetősség válik a hirdetés ha nem lehetett törölni!!!
Á, én próbálok ezzel nem foglalkozni. Állítólag jogtanácsosunk már hosszabb külföldi tartózkodáson van. Igen? Akkor ki adja fel nevében a felszólításokat?
A honlapjukat állítólag valaki feltörte.... hm....
Továbbra is érdekes, de arra vigyázzatok, hogy ne írjatok semmilyen rágalmazó személyes dolgot róluk, mert azért beperelhetnek!

kandabatyu # 2011.11.11. 14:27

Tisztelt Fórumozók és bajbajutott pajtásaim!

Ma én is kaptak a sok-sok email után egy rendes levelet miszerint tartozom nekik 88300 ft-al és 356732 ft kötbér megfizetésére köteleznek.
Ezt a levelet mint annyian mások Dr Szabó Lajos mit tom én ki és mi jogtanácsos küldte.
Kérdem én ha olyan jó ügyvéd vagy jogtanácsos, és annyira be kéne sz......m tőle akkor a levélen miért nincs rajta a saját pecsétje vagy az aláírása.
Miért nincs egy elérhetőségi telefonszám ahol meg tudnám kérdezni tőle, hogy ugyan már jó ember mit is szeretnél tőlem! Szerintem nem kel tőle félni mert ez abszolút nem hivatalos, ha hivatalos akkor meg küldje ajánlva, ahogy azt minden tisztességes ügyvéd, jogtanácsos, közjegyző, bíróság stb.... teszi!
Én nem fogok fizetni az biztos, dugjon az orom alá egy hivatalos papírt és akkor esetleg gondolkodóba esek majd rajta, hogy bepereljem őket mert fizetni azt nem fogok! Inkább leülöm Baracskán. Akinek esze van ne fizessen aki meg fél olvasson végig minden bejegyzést itt és megnyugszik.

Köszönöm, hogy meghallgattatok!

Üdv nektek sorstársaim!

belaapu55 # 2011.11.10. 10:23

Egyetértek véleményeddel!! de vajon mindenki így vélekedik?? Ez a véleményük, és a hozzá állásuk??, minden érintett embernél???? -persze, akinek van idege!- márpedig lenni kell!!!

belaapu55 # 2011.11.10. 10:18

Megértelek!! De!! ha mégis megszerzik bíróság által, mindezen eljárásuk törvényesen járható lessz, akkor nékünk vége?részükről?? Az e-mail címünk nem bizonyitó erejü?? amit fel is használnának, hogy igen is, én vagyok! Mert ugye a hírdetés regisztrációkor meg kellett adni minden adatunkat, Bírtokolják!
Vagy,,, ne rosáljunk már annyira????????????????????? Hol van már az a jó-tündér HACKER!?!?!?!?!?!?

Kenderice # 2011.11.10. 09:22

Foglalást csak végrehajtó eszközölhet jogerõs bírósági ítélet birtokában vagy ellentmondás nélküli fizetési meghagyás birtokában. Az adósságkezelõ cégek csak megpróbálják önkéntes fizetésre ösztönözni az adóst, ennél több joguk nincs.
Nem szabad reagálni semilyen NEM TÉRTIVEVÉNYES felszólításra. Bíróságra nem fogják vinni az ügyeket, mert õk is tudják, hogy tisztességtelen amit csinálnak és nagyon nehéz lenne nekik bármit is bizonyítani. Amúgy ügyvéd is tanácsolta már, hogy senki se fizessen nekik.

belaapu55 # 2011.11.10. 08:35

Mert ugye láttuk az Augusztus 5,-én a Fókusz adásban, hogy már az adósságbehajtó cégnél volt leadva akárhány ezer ember ügye!! (a NET-en is rajta van) Aki pedig etikátlanságra hivatkozva függesztette fel a behajtását,-foglalását- stb!! De mi lesz, ha élesben elfogadhatóvá válik a dolog, és meg is történik a tovább lépésük!!?? ((behajtásra-foglalásra gondolok))

belaapu55 # 2011.11.10. 08:19

Kenderice!! Tehát azt javaslod, hogy ne is reagáljak ennek az úgynevezett Szabó Lajos jogtanácsosuknak?? mint elutasító reklamációt?? a jogtalan követelésére?
Bocsi ha nagyon tudatlankodom!

MrGila # 2011.11.10. 06:56

Nincs egy jóérzésü hacker ismerőse valakinek aki eltirhítaná ezt a szélhámos céget weboldalával adatbázisával együtt ?

Kenderice # 2011.11.09. 19:47

Igen, én is részese vagyok, mert tettem fel hirdetést az oldalra.
Kb 60-70 ezer körül járhat a tartozásom, de nem érdekel.
Küldözget nekem is e-mailt, de olvasás nélkül törlöm.
Nyugodt vagyok, mert ha odáig fajulna a dolog (de nem fog), hogy hivatalos fizetési felszólítást küldenének, letagadnám, hogy én tettem fel a hirdetést arra az oldalra. Utána bizonyítsa be, hogy én voltam. A büdös életben nem fogja tudni ezt megtenni.
Hogy lehetett-e törölni a hirdetést az első 30 nap alatt azt nem tudom, mert nem próbáltam meg.
Aki meg fűhöz-fához rohangál mert kapott egy alaptalan díjbekérőt, az nem normális. Miért kell, hogy ezért fájjon a feje valakinek is? Fájjon a benkőnek, hogy hogyan fog ezekből a díjbekérőkből pénzt látni!
Csak abban az esetben, ha valaki megijed és fizet.
Egyébként meg sehogyan.
Ha nekem sajtapírokat küldözget valaki olyan tartozásról amit bizonyítani nem tud, hát kiröhögöm és üzenem neki, hogy NYSGM!

belaapu55 # 2011.11.09. 16:56

Kedves Kenderice! Köszönöm vigasztaló válaszodat! De meddig tart a megnyugvásom?, a megnyugvásunk?? Vajon végleg nyugtunk lesz ezektől? Honnan merited ezt a megnyugtató bátorságodat? Te is részese vagy ennek a rumlinak? Bocsi ha sok a kérdésem, de nagyon nyugtalanok vagyunk a családdal együtt!!Nyugtass meg, őszintén, végleges tartással bennünket! Köszönjük szépen!
Béla. belaapu55

Kenderice # 2011.11.07. 15:38

SOS ne csinálj semmit. A levelet iktasd a kukába és aludj nyugodtan. Ha a követelése jogos lenne, tértivevényes levelet küldött volna.
Egyébként meg olvass vissza, sokszor leírták már a frankót lejjebb...

belaapu55 # 2011.11.07. 15:29
Sorstársak!! S.O-S!! Most kaptam én is egy Fizetési felszólítást, nevezett: Dr. Szabó lajos nevezetű jogtanácsosként aláíró embertől!! Akinek ügyfele az, aki-vagy ami a MI idegünk,és életünk tönkretenni akarója!!,,
  • ((Experient Enterteiment Ltd.))-- és álltala követel 91.800ft-ot, +82.620ft-kötbért!!DE,, ezt a kötbért nem kell kifizetnem,, ha a tőketartozást kifizetem a megadott határidőn belül! ((de a határidőt mitől számolja??))-ugyanis sima-mezitlábas levélpostaként érkezett!! ---------MÁS! Van-e olyan fórum, TÖRVÉNY!!?? amely a védelmünkre kél, és véglegesen véget vet, ennek a megalázó-rabló stílusú üzletelésnek!?!?!? vagy minek is nevezzem?? Tehát!! Mit tegyek?? Fizessek??-törvénytelenségre?? nincs miből! Várjak??- bízzak valakiben? valami igazságos szolgálatban?? és ha nem jön be a bizakodó várakozás?? felmehet Milliós nagyságba??- (mint már több sorstársaimnál??) úszhat ingatlanom? ingóságom,?------ MINDAZON ÁLTAL, HOGY AZ IGAZSÁG ODAÁT VAN:::: ITT IS MEGMUTATHATNÁ ORCÁJÁT!!!!!!!!!!!! bíztatást kérek, és várok!! Üdvözlettel: Béla. alias. belaapu55
evike11 # 2011.11.04. 16:02

Sziasztok! Nekem ma jött egy 96 ezres csekk, ami kötbérrel 300.000 is lehet. Van itt valaki, aki már perben áll velük? Szemét egy banda, és nem lehet velük mit kezdeni???

pinotemole # 2011.11.02. 17:18

Érdemes az alábbi családias képgyűjteményt megtekinteni (a fórumon sok hasznos info van):
http://forum.index.hu/…/showArticle?…

pinotemole # 2011.11.02. 14:18

Beletrafáltam.
A Lakiteleki Aranyi Ágnes megváltoztatta az iwiw lapján a képeket, várható volt, vannak mentéseim.
Képek kimennek a netre, apuval, anyuval és gyerekekkel. Úgy látom, jó a kapcsolatod a Kecskeméti postával. Be se kell menni üríteni a postafiókot, mi? Csak átsatírozzák a levélen a postafiók címet és átírják sopronira és oda küldik.
Kukkolgatjuk a neten a fórumozókat, nagyokat röhögünk? Közben bujkálgatunk? Közel a határhoz? Rajkai takarékból gyorsan kikapjuk a pénzt, ha baj van és húzunk szlovákba?

dr.x (törölt felhasználó) # 2011.11.01. 20:18

Sziasztok!

Van egy-két érdekes adatom, infóm:

Szerver IP címe:

85.25.231.9

A szerver itt van elhelyezve:

intergenia AG
Daimlerstrasse 9-11
50354 Huerth
Germany

De a szerver egy magyar cégé, akik webhostinggal foglalkoznak:

Szabó Tamás
3 in 1 Hosting Bt.
Forrás u. 12.
2310 Szigetszentmiklós
Hungary
+36-24-886486
meg acp.com/

A domain tulajdonosa:

Benkő Sandor
admin@ingatlandepo.com
6085 Lakitelek, Jókai u. 13.
Tel: +36-30/2753625

Aláíró: Benkő Sándor
Képviselő: Benkő Sándor
Telefon: 76/505 096
Mobil: 30/275 3625
E-mail: trans@ingatlandepo.com
Web: www. ingatlandepo.com

Ő, illetve ők állnak a háttérben. Legalább már tudjuk, hogy ki van e mögött...
Felmerül a kérdés, hogy mi van akkor ha az összes károsult, nyilván nem lehetne őket teljes egészében felkutatni, de tegyük fel sikerül. Szóval, összefognánk és egy adott bankszámlára fejenként fizetnénk egy ezrest(mondjuk 5-10 millió forint). A pénzt nagy nyilvánosság előtt felajánlanánk annak, aki be tud törni a ingatlanbazar szerverébe, és meg tudja változtatni a belépéshez szükséges jelszavakat, és az ÁSZF-et a mi javunkra. Vicces lenne!:)
Sziasztok

pinotemole # 2011.10.31. 19:47

Az iwiw-en megtalálható a jogtanácsos.
Ezen kívül megtalálható az egyik társtulajdonos (nő) képén az értelmi szerző is. A jogtanácsost rögtön kilöki az iwiw, csak névvel kell keresni, Kecskeméten. Láthatjuk a családját, képet amerikai nyaralásról, megtudjuk, hogy szeret főzni és nem mellesleg ügyvédkedésből (ezt így írja: "ügyvédkedem") él meg.
Az értelmi szerzőt már nehezebb fülön csípni, de azért nem olyan nagyon nehéz, kicsit paranoiásnak kell lenni: legújabb szlovákiai cégüknél a managerek ketten lettek bejegyezve, a másikat (nő) meg lehet találni az iwiw-en (Lakiteleken) és a legelső kirakott (családi) képet vizsgálva a háttérben már meg is található az értelmi szerző. Nem mellesleg egyéb források is említenek Lakiteleket, meg címet. Persze felmerülhet honnan tudom név és kép alapján, hogy ők azok? A Hír TV videója fönt van a neten, tessék megnézni, és a képekkel összehasonlítani:)
Végül is mindegy, hogy fönt vannak e az iwiw-en, vagy sem, ebben inkább az az érdekes, hogy ennyire nem félnek. Számomra a Hír TV-ben való megjelenésük is érthetetlen volt. Nyilvánvaló mire játszanak, ennek ellenére nem félnek, hogy több ezer átvert közül akadhat egy, aki egyéb módszerekhez folyamodik az ügy megoldása érdekében? Szintén érthetetlen számomra az, hogy a S... szigeteken nincsenek adózóként nyilvántartva, megnéztem az SBN keresőben. Az IBC számukat nem tudom megkeresni, tuti offshore cég, ami nem adózik sehol. Magyarországon van a szerver és a honlap csak magyar ingatlanokkal foglalkozik, magyar nyelven. Magyarországi bankszámláik vannak. A napnál is világosabb, hogy adóelkerülés folyik. A NAV hol a savanykásban van? Erről nekik is hallaniuk kellett. Ja, amúgy találtam egy soproni 12 éves gyereket, megfelelő családnévvel és ismeretséggel(a nő felé), ez esetleg talán arra utalhat, hogy tényleg Sopron környékén dekkol valahol az értelmi szerző, persze lehet ez már tényleg para. Amúgy szeret számítógépezni a gyerek:)

Kenderice # 2011.10.25. 13:13

Nyugodj, meg és ne szaladgálj senkihez. Mivel a cég követel, neki kell bizonyítania, hogy a hirdetést Te adtad fel. Ha nem te voltál, akkor nem fogja tudni ezt bizonyítani. (Ha Te voltál, akkor sem.)
Komolyan mondom, sokan úgy pánikolnak itt, mintha már kilopták volna a zsebükből a követelés összegét.
Ugatós kutya nem harap, a cég sohasem fogja bíróságra vinni a követelést (veszett fejsze), anélkül meg nem fogja tudni behajta(t)ni.

Damianyu # 2011.10.25. 11:46

Sziasztok, na nekem ma jött meg a második levelük az elsővel nem is foglalkoztam mert 10ezer forintot kértek, követeltek rajtam, amit nem értettem, ugyanis: én egy 25 éves egyedülálló anyuka vagyok 5 éve egy szociális bérlakásban lakok, tehát házam sincs (sajnos) amit hirdetni tudtam volna, nem tudom hogy honnan szedte valaki az adataimat, de a nevemben adott fel egy hirdetést aminek a mai csekken szereplő összege: 47300.- JA!!!! és fizessek kötbért is 48.719.-ot köszi, összesen ennyiből élek a picivel. Van egy jó ügyvéd ismerősöm nem nem tudom mit tegyek menjek bele egy procedúrába ami évekig is eltarthat? Meg a végén tényleg nekem kell majd fizetni? ÁÁÁÁ KIVAGYOK MÁR TELJESEN azt nem ba.....gatja senki sem aki milliókat csal, lop de minket igen. Valaki valami okosat nyugtathatót írhatna!!!

Tina1975 # 2011.10.24. 09:14

Sziasztok!
Én ma kaptam levelet Dr.Szabó Lajos jogitanácsostol!
Mit tegyek??
Én ugy gondolom,meg ugy látom hogy mások is,hogy ez nagy humbukk!
Mi az ,hogy se telefonszám amin elérhető!!!
Azon gondolkodtam irok neki levelet ajánlottan,majd meglátom ki veszi át!
Kérlek titeket segitsetek,hogy kinél tegyek fekjelenzést,vagy hova menjek segitséget kérni!!
Köszönöm!!

TheFish # 2011.10.24. 07:57

Gondoltam, hogy én is küldök nekik néhány linket, amiket a neten találtam, ahol ellenük nyertek pert. Azokban még kitakarás sincs... :-)