Experient Enterteiment Ltd. / ingatlanbazár

ugykepviselet # 2011.10.06. 13:14

Tisztelt károsultak, bajbajutottak!

Irodánk nem tanácsadással foglalkozik, hanem ügyviteli eljárással. Akinek gondja van, azt megpróbáljuk jogi és törvényes úton képviselni, de arról, hogy tanácsot adunk nem szóltak a korábbi bejegyzések.
Ezért érthetetlen egy-két ismeretlen hozzászólása.

Visszautasítom, hogy irodánk "lenyúlna" bárkit is, és tisztességtelen lenne, amely bejezőkkel szemben becsületsértésért eljárást indítunk.

Érdekes módon a névtelen hozzászólók bejegyzései nem szólnak arról, hogy az egyéb felmerülő költségek, ügyviteli és munkadíjak veszteségét irodánk vállalja.

Aki továbbra is szeretne jelentkezni, de sokalja az ügyviteli díjat, lehetősége van ügyvédet felkeresni. Ugyanakkor irodánk 25 e Ft-os díja töredéke az ügyvédi költségeknek.

Természetesen amennyiben nem jönne létre egy minimális számú közösség, úgy irodánk visszafizetési garanciát vállal az addig befizetett összegekre.

Tisztelettel:

Vajda Attila
irodavezető
06 20 536 43 24
ugykepviselet1@gmail.com

Kovács_Béla_Sándor # 2011.10.06. 07:38

Az a 25 ezer forint nem is annyira kedvezményes. A vonatkozó rendelet szerinti díjszabásban ez egy egymillió -huszonötezer forintos ügyértékű per munkadíja. Hol van akkor a "pertársaság" előnye?

Kenderice # 2011.10.06. 06:43

Rita72:
Csatlakozom. Nekem is gyanús.

Rita72 # 2011.10.06. 05:39

Végrehajtó1... miért érezzük mindketten ugyanezt?
Hozzáteszem az Interpol kicsit másképp működik... Szerintem legegyszerűbb, ha magatok jelzitek a Gazdasági Versenyhivatal, vagy a Váci Rendőrkapitányság felé a saját eseteteket.

ZGPortál # 2011.10.05. 23:13

Azóta terjed a cég mint a rák! Nem hiszem el, hogy ez a 21. században megtörténhet!!!
http://www.zalaegerszegportal.hu/index.php?…

végrehajtó1 # 2011.10.05. 15:28

A perközösségünkkel az ügyviteli díj jóval kedvezőbb, az iroda munkadíja fejenként 25 ezer forint.
Ezért vállaljuk, hogy a perközösséget létrehozzuk, a károkozóval szemben büntető eljárást indítunk, a kilétét felkutatjuk és kártalanítást nyújtunk be az elkövetőkkel szemben.
/Időközben több információt ismerhettem meg a felszólítást küldő személyekről, valamint az Interpollal is felvettük a lapcsolatot./

Szerintem ez újabb lenyúlása a naív ambereknek.

De ne legyen igazam...

ugykepviselet # 2011.10.05. 15:11

Tisztelt érdeklődők/károsultak!

Folyamatosan dolgozzuk fel a jelentkezéseket az ügy elindításához. Mindenkinek válaszolunk, azonban a jelentkezések száma miatt kicsit megkésve tudunk reagálni a jelentkezésekre, de legkésőbb jövő hétig mindenkinek megküldjük a dokumentumokat, az ügyvitel elindításáhon.

Tájékoztatásul közöljük, hogy több Rendőrség is megkereste az irodánkat, hogy segítsük információval a megakadt nyomozásokat.

Továbbra is várjuk a sértettek megkeresését, mert bár több száz sértett van, mégis sokan vannak, akik nem tesznek semmit, még a saját érdekükben sem.

Még két hétig tudjuk elfogadni további sértettek jelentkezését, mert azt követően az elindított ügyvitel miatt, már nem tudjuk elfogadni a jelentkezéseket.

A perközösségünkkel az ügyviteli díj jóval kedvezőbb, az iroda munkadíja fejenként 25 ezer forint.
Ezért vállaljuk, hogy a perközösséget létrehozzuk, a károkozóval szemben büntető eljárást indítunk, a kilétét felkutatjuk és kártalanítást nyújtunk be az elkövetőkkel szemben.
/Időközben több információt ismerhettem meg a felszólítást küldő személyekről, valamint az Interpollal is felvettük a lapcsolatot./
Jelentkezésüket az alábbi telefonszámon és mail címen várjuk:

Mobil: 06 20 536 43 24
E-mail: ugykepviselet1@gmail.com

Vajda Attila
irodavezető

Phresh # 2011.10.05. 09:59

Sziasztok

Újabb áldozat vagyok.

Végigolvastam az egész fórumot, de azt kell mondanom nem lettem okosabb.
KB 1 hete írtam a lejjebb olvasható ugykepviselet1@gmail.com címre a pertársaságnak, hogy tudnak-e tanácsolni valamit, hogyan reagáljak vagy valami felhomályosítást, hogy hol tart az ügy, ha van ügy, vagy bármi használható infót tudnak-e adni.
Mondanom sem kell nem válaszolt senki.
Én is ettől a nevenincs telefonjanincs meg semmilyesincs Dr. Szabó Lajostól kaptam felszólítást.

111.800 ft tőketartozásról és 507.572 Ft-os kötbérről
A megbízója a levél szerint az Experient Enterteiment Ltd.

Annak ellenére, hogy a levél szerint többszöri felszólítás ellenére nem fizettem még ez az első levél amit kaptam.

A lényeg, hogy nem tudom mit kéne tenni?!
A hírdetést levetetni nem lehet..
Fizeti nem tudok, de nem is áll szándékomban mert ez egy nagy humbuk.

Ha valaki tudna bármi okosat tanácsolni az ne tartsa magába kérem, mert már túl komoly dolog ahhoz, hogy csak ücsörögjünk és várjunk a sültgalambra.
Ha nincs perközösség, alakítsunk, mert több ezren vagyunk áthintáztatva és a számok nem hazudnak.
Megtévesztő információkat közöltek és még kitudja hány ponton sántít ez az egész.

Zimke:

Én programozó vagyok. Az a szerződés megint olyan dolog, hogy 2mp alatt kicserélhető.
Akár az is megoldható hogy te elolvasod és mire a "regisztrálok" gombra kattintasz, felülírják egy másikkal.
Az a szerződés nem ér semmit. (Nembeszélve egy másik hiányosságról, amit itt nem osztok meg.)

Olvasgattam más fórumokon is és találtam vesztett és nyert perekről is itéletet, de akkor az ügy még korántsem érintett ennyi embert.
Itt van pl egy nyert:
http://www.fjsz.hu/…ing_depo.pdf

Egy másik hasznos link, ahol arra kapunk választ ki is ez a bazár:

Szerintem az nem megoldás, ha nem reagálunk.
Valamit tennünk kell..

PS:
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez megtörténhetett.. Ebben az országban már mindent szabad?!

Zimke # 2011.10.05. 09:16

A következő választ kaptam az ingatlanbazártól a belső levelezésben:

"Hirdetését Ön helyezte el honlapunkon.
Ez csak úgy jöhetett létre, ha a szerződési feltételeinket elfogadta.
Mivel a szerződés elektronikus nem kellett hogy aláírja.
A számlát a hirdetési díj beérkezése után, 15 napon belül állítunk ki és küldünk el.
Pénzügyi teljesítés nélkül számlát kiállítani folyamatban lévő teljesítés közben nem áll módomban.
Hirdetését abban az esetben tudom törölni a tartam lejárata előtt (12 hónap), amennyiben az eddig felhasznált időszakokra a hirdetési díj maradéktalanul megérkezik.
Cégünk nem tart fenn telefonos ügyfélszolgálatot.
Kérjük a belső levelezési rendszeren belül e-mailben küldje el kérdéseit, észrevételeit."

Na, ebből hogy lehet kimászni? A 22-es csapdája ehhez képest kutyafüle.

Zimke # 2011.10.04. 13:41

Sziasztok!
Én is beleestem a csapdába.
Rákerestem a díjbekérő kifejezésre, és ezt találtam:

"Mi az a pro forma?
A pro forma (más néven proforma, vagy díjbekérő) egy olyan bizonylat, sablon, nyomtatvány melyet megrendelést követően az eladó küld a vevő részére, ami alapján a vevő kifizetheti az általa rendelt termék vagy szolgáltatás ellenértékét.
A pro forma lényege tehát, hogy megrendelést követően először csak díjbekérőt kell küldeni a vevő részére, és csak akkor szabad teljesíteni a megrendelést, amennyiben a vevő kifizette a díjbekérő teljes összegét. Ezután már kiállítható neki a számla. A pro forma alkalmazásának másik nagy előnye, hogy a vevő gyorsabban fog fizetni, mint hagyományos esetben, hiszen amíg nem fizetett nem tudja használni a megrendelt terméket/szolgáltatást."

Most akkor miért és hogyan is tudjuk igénybe venni a szolgáltatást? Mintha fordítva történnének az események. Vagy én olvasom rosszul? Nem beszélve arról, hogy a díjbekérőn folyamatosan emelkedik az összeg. Valahogy nem értem.

Kitartást mindenkinek!

ZGPortál # 2011.10.03. 18:28

Már elég kiterjedt téma lett ez a "bazár" dolog. Eleinte azt hittük csak mi estünk bele egy véletlen - akaratlan fizetős oldalba, aztán az elmúlt év alatt kiderült, hogy több ezren vagyunk. Van egy jó kis összefoglaló ezen a linken:

A pdf tartalmazza egy sorstárs nyert perének ítéletét is.

Take it ízi!
Üdv

DFAndi # 2011.10.01. 18:18

Én tértivevényesen adtam fel egy levelet, mert kíváncsi vagyok ki veszi át! Ha hamis nevet ad meg akkor a rendőrségi feljelentés mellett, valamint APEH illetve NAV ellenőrzés mellett,amiben vagyonosodási kérelmet fogok kérni a cég ellen még egy okirat hamisítást is az illető nyakába lehet varrni!!!!
Bátran, mindenki a NAV-nál nyomja fel, mert a fogyasztóvédelemnek nem terjed ki a határon túlra a keze!!!!! Ha nekem nem írnak olyan választ amit felajánlottam nekik, ezt fogom tenni!

katka1977 # 2011.09.30. 11:52

a posta oldalán van ilyen rész, hogy postafiók kereső. Irjátok be az irányítószámot mega pf számot. NEM TALÁL ezekkel az adatokkal fiókbérlőt!!!!!
NA akkor most mi is van????

Nastika # 2011.09.30. 09:04
Tisztelt "tábor"..... Én is kaptam attól az ügyvédtől levelet: postafiókkal persze..... Ad egy: az elmúlt 12 évben albérletben laktam, nincs saját lakásom sem: (ha lenne, nem árulnám)....)))))) Fogalmam sincs hogy miért kellene fizessek, hiszen én semmiféle ingatlan-bazárban soha nem hirdettem: nem is volt mit eladnom, legfeljebb lapos-tetvet.... Valaki jó poénnak szánta volna anno ...? Ki tudja....???? Viszont ez az ügyvéd nm található meg sem a kamaránál, sem a szaknévsorban: magyarán nincs is. Postafiókra nem lehet(ne) ajánlottan feladni semmit, ahhoz a teljes cim kellene: ami ugye, nincs..... Ha még egy ilyen levél jön: feljelentem a nem is létező ügyvédkét a szakmai kamaránál, és a rendőrségen. Ha jártas a jogbn a juratus, akkor tudja: legalább 5-6 jogszabályt sértett meg első levelében. Persze: ál-névvel, konkrét elérhetőség nélkül mer fenyegetőzn
  • : arra gondol talán, a rendőrség ugysem találja meg .....
Én viszont megtalálom. van fő-fejes ismerős a postán: igy megtudom a postafiók mögött rejtőzködő sunyi kis alakot-
Kenderice # 2011.09.29. 17:10

Nekem már vagy 60e a számlám náluk, de annyira érdekel a dolog, mint disznót az űrutazás.
Letagadom, hogy én tettem fel a hirdetést, ő meg bizonyítsa az ellenkezőjét, ha tudja...

miby55 # 2011.09.29. 16:24

Sziasztok!
Most akkor fizessek vagy ne fizessek? Jönnek az email-ek, én még csak 13.800-nál tartok, de félek lesz ez jóval több is ha nem fizetek.. Levél még nem jött, gondolom az majd csak később. Rég nem aktuális már az "ingyenes" hirdetésem, gondoltam töröltetem, de nem engedik, amíg nem fizetek.

Rita72 # 2011.09.29. 09:24

Olvasgassatok itt is, friss fejlemények, nem is akármilyenek.

http://forum.index.hu/…/showArticle?…

DFAndi # 2011.09.29. 09:21

Sziasztok!

Ne haragudjatok, átsiklottam, hogy sem sokkal korábban Rita72 feltette a címet!
Köszi!
Kecskemét 6001 Pf.:343

DFAndi # 2011.09.29. 09:07

Kedves Sorstársaim!

Sajna én kidobtam a borítékot, ami jött és kellene a cím, mivel levelet írtam annak a dr szabó lajosnak. Nem méltatom annyira, hogy nagy betűvel írjam a nevét!
Valaki elküldené nekem azt a kecskeméti postafiók számot amire lehet levelet írni? Nagyon megköszönném. Levélben azt írtam, hogy száljanak le rólunk, különben NAV eljárást küldök rájuk, mellyel egy vagyonosodási kérelmet is elindítok, plussz egy rendörségi feljelentést csalás miatt!!!!!! A levelet tértivevényesen adom fel. Valakinek át kell vennie azt pedig látni lehet ki fogja. Na azt az illetőt személyesen fogom felkeresni!!!!!!!!! A rendőrséggel is kerestetni fogom! De valaki a levélcímet kérlek??????????????????

zsuzska1000 # 2011.09.24. 19:02

Én biztos, hogy nem fizetnék, mert a csekkes levél mind formailag, mind pedig háttérileg teljesen az eljárás jogba ütközik. Szerintem is próba szerencse alapon elküldték a levelet ezek szerint minden hirdetőnek, hátha valaki megijed és fizet. Szerintem csak neveket gyűjtöttek le a rendszerből, azt nem nézték, hogy lejárt-e a hirdetés. Ha a szándék a könnyű pénz szerzés volt, akkor nem valószínű, hogy a rendszerük olyan okos, hogy egyéb adatra is tudnak listázni. Ha megnézed, a csekken nem az általuk megjelölt kamattal növelt összeg került feltüntetésre, hanem csak a tőketartozás. Pontosan arra számít valaki, hogy megörülsz a kisebb összegnek és gyorsan befizeted. A több tízezerből ha csak tíz embertől megkapják az összeget, már az sem rossz havi bevétel. Kamu az egész!!! Másfél év után kaptam a levelet. Ki az, aki megőriz ennyi idő után is egy ilyen e-mail váltást? (Én! :) )Ha akarnák, akkor le tudnák nyomozni, hogy ki van a dolog mögött, off-shore cég ide vagy oda. Amikor a hirdetést feladtam, akkor a visszaigazolást egy Weltimmo s.r.o. nevű (gondolom SK) cégtől kaptam. Csupa automata üzenet!

miby55 # 2011.09.24. 17:56

Sajnos én nem vagyok nyugodt! Ha fizetek, mi a biztosíték,hogy törlik a Hírdetésem?? Ha nem fizetek, az óra ketyeg és meddig mehetnek el?? Vagy forduljak ügyvédhez?

zsuzska1000 # 2011.09.24. 16:38

Na most megnyugodtam!!!
Pontosan azért, mert 30 napos volt az ingyenes hirdetés, és ahogy írtam, abban az időben olvastam a hercehurcát a másik ingatlanos weboldallal kapcsolatban, nem töröltem ki az ingatlandepoval történt levelezésemet. Megvan a regisztrációm és annak az inaktiválásról küldött visszaigazolás is. Ezen felül bejelentkeztem az oldalukra ismét, és a hirdetésem (melyek száma 0) történetében egyértelműen benne van (screen kinyomtatva!!), hogy mettől meddig volt a hirdetésem aktív. 2010.02.27 16:41:03 - 2010.03.02 19:16:39-ig. Szóval, aki szórakozik velem, az szálljon le rólam, viszont akinek kellenek az adatok egy esetleges per miatt, annak állok rendelkezésére!

Lyonee # 2011.09.24. 11:43

Az előző beírásom a téma szempontjából lényegtelen, viszont az alábbi lapon található linkeket nézzétek meg.
http://www.mkpartners.eu/…lan_depo.htm
Ez csak egy eset, ez ne félemlítsen meg benneteket.

Lyonee # 2011.09.24. 11:18

Az indecen egy fórumozó írta:

Dr. Szabó Lajos jogtanácsos 012210. sorszámú jogtanácsosi igazolványát eltulajdonították, amelyet a Bács-Kiskun Megyei Bíróság érvénytelenített.
(google keres)

zsuzska1000 # 2011.09.24. 09:51

Kedves Mindenki!

A szívem még mindig ezerrel kalapál, miután tegnap megkaptam Dr. szabó Lajos levelét. A tőketartozás 111.800 HUF, de a késedelmem miatt(!!!) 519.870Ft-ot kellene fizetnem, nem tudom, hogy mire. Pontosan emlékszem, hogy pár éve(!!!) amikor hirdetést adtam fel az interneten, mindet azonnal töröltem, miután kiderült, hogy az egyik ilyen portál - com-ra végződő - 30 nap után többeknek díjat számított fel. Mindenben állok rendelkezésre, és minden szervezethez csatlakozom, mivel az ilyen próbálkozásokat írmagjában el kell fojtani. Az első az volt, hogy az interneten rákerestem a cégre és megkönnyebbülve látom, hogy nem vagyok egyedül ebben a játékban. Több dolog is hibádzik a felszólító levéllel kapcsolatban, ha komolyra fordul a dolog, akkor ezt felfedem.