„A behajtásra indult, eddig lefolyt bírósági eljárásokban minden esetben megítélték követelésünk jogalapját.”
ha ők mondják...
„A behajtásra indult, eddig lefolyt bírósági eljárásokban minden esetben megítélték követelésünk jogalapját.”
ha ők mondják...
Ezt ma kaptam. Erre mit reagáljak????
Az Ön tatrozása iránt Creditexpress által indított eljárásban a behajtó cég a szerződést felmondta.
Ezért kérjük Önt, hogy a továbbiakban a teljesítéseket ne a kiküldött csekken, hanem a következő számlaszámra szíveskedjenek teljesíteni:
59500351-11081265
A megjegyzés rovatba minden esetben írja be a befizető azonosítót!
Megjegyezzük, hogy a civil szervezetek helytelen jogértelmezése miatt, a véleményükre hallgatókat - valószínűleg ide tartozik Ön is - jog,-és vagyoni hátrány éri, ha nem szerződésszerűen teljesítenek.
Peres eljáráson kívül a tőketartozás befizetése után a szerződésünk lezárható.
A behajtásra indult, eddig lefolyt bírósági eljárásokban minden esetben megítélték követelésünk jogalapját.
Amennyiben tartozását nem rendezi 8 napon belül, úgy a peres eljárást megindítjuk, ekkor már nem tekintünk el a késedelmi kötbérrel és további járulékos költségekkel növelt követelésünktől sem.
Amennyiben tartozását időközben rendezte, úgy kérem levelemet szíveskedjen tárgytalannak tekinteni.
Tegnap kaptam egy e-mailt az ingatlanbazártól,hogy töltsem ki a mellékelt kérdőívet.Ebben a levélben az állt,hogy rágalmazási pert fognak indítani.A kérdőívet persze nem töltöm ki.
teddi
Végrehajtó 1! Köszönöm a válaszod, megnyugodtam!
Helló !
Előbb egy kicsit többet sikerült be másolni bocsi de a lényeg benne van remélem.
Sziasztok !
Egy másik oldalon találtam ezt:
Büntetőjogász írta:
Semmihez nincs joga.nem fog levonatni(mert nem tud) semmit sem.
Azt szeretném kérni, hogy aki tudja tájékoztasson arról, hogy milyen jogosítványa van egy behajtó cégnek? Csak zaklat vagy minden eljárás nélkül is foglalhat, fizetésből levonhat? Teljesen tájékozatlan vagyok (ez ügyben is).Magyarul milyen ügymenete van?? Köszönöm!
zoliburk:
Az általad említett jogszabály nem vonatkozik a cégre, mert külföldi. A seychelles-szigeteken van bejegyezve. Ennek tudatában mellékes, hogy a cég tulajdonosa milyen nemzetiségű, hol lakik, hol él.
Nem kell törődni velük, mert indulóban szabálytalanul járnak el amikor a partnert nem tájékoztatják a fizetési idő kezdetéről és mindezt nem erősíttetik meg valamilyen formában. Pontosabban itt olvashatsz róla: net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor
Sokan kérdezitek/kérdezik, hogy merre induljanak, mit tegyenek, mert levelet kaptak behajtócégtől, e-mailt kaptak az ingatlanbazártól, stb...
Van egyáltalán valaki, aki tértivevényes fizetési felszólítást kapott???
Amíg ilyen nem jön, addig a válaszom:
Semmit sem kell csinálni, nem kell róla tudomást venni!
Ennyi.
Én ugyan így jártam az Experient Enterteiment LTD-vel. A hirdetést nem tudom törölni, mert ugye szerintük tartozom nekik, de én értesítőt sem kaptam az ingatlanbazártól, csak tegnap a behajtó levelét. Meg is lepődtem.Felhívtam a behajtó céget, és ugyan azt mondták, hogy nem áll módjukban segíteni, mert felmondták a szerződést.Mit tegyek?
Igen valószínű,hogy mással kötnek szerződést.Azért kellene összefogni ellenük.Bíróságra kell menni,más megoldás nincsen.
Töröltem a hirdetés figyelőt és van képük még üzenni,hogy továbbra is hirdessek náluk,csak más nevük van.Nem ingatlanbazár.
teddi
Sziasztok Sorstársak!
Én is így jártam... Kaptam 70.650 Ft-os csekket, hogy fizessem be!
Én felhívtam őket, 2011. Július 27-én és azt mondták fizessem be.
A mai napon is felhívtam őket, ( 2011. Augusztus 01-én)
és érdekes módon azt mondták,hogy erre a csekkre már ne fizessem be, mert nincs szerződésük 2011. Július 28-ka óta a Experient Enterteiment LTD-vel!
Tud valaki pontosabb információt???
Várhatom esetleg másik behajtó cég levelét?
Előre köszönöm a segítségeteket!
Kedves Sorstársak!
Én 2011.07.25. dátummal kaptam levelet az CreditExpress behajtócégtől az Experient Enterteiment Ltd. megbízásából. Tartozás: 122.000, kötbér: 600.000 Ft.
Valamikor 2009-ben hirdettem az ingatlanbazar.net oldalon ahonnan a mai napig nem tudom eltávolítani a hírdetésemet.
Az a tény, hogy a CreditExpress megszüntette a szerződését E.E. Ltd-vel engem még egyáltalán nem nyugtat meg. Felhívtam őket és közölték, hogy bár a levelüket tekintsem tárgytalannak, a tartozás jogosságát ezzel ők nem kérdőjelezik meg, csak már nem ők hajtják be.
Azt is tudni lehet, hogy a Versenyhivatal eljárást indított az E.E. Ltd. ellen még januárban, de hogy ez az ügy vajon hol tart nem lehet tudni.
Kérdem én, hogy most akkor mit csináljunk? Ha az ingatlanbazár szerződési feltételit nézem (mivel a hirdetésem a mai napig fent van és nem tudom letörölni) napról napra nő a tartozásom.
Nagyon aggódom és tanácstalan vagyok, hogy most kihez forduljak? Fogyasztóvédelem, Versenyhivatal, kell ügyvéd?
Ti merre indultatok ez ügyben?
Ha valaki tud olyan pertársaságról,akihez csatlakozni lehetne kérem írjon.Én Komárom Esztergom megyei vagyok.
teddi
Szeretnék csatlakozni az előttem szólókhoz.Ugyan ebben a cipőben járok.2011.07.29.-én kaptam a levelet a behajtócégtől.Kérem segítsenek,hogy kihez tudnék csatlakozni a bírósági eljárás kapcsán.Én is meghtettem a feljelentésemet.Nem tudom,hogy hogyan tovább.
Köszönöm.
teddi
Viktorio!Én teljesen laikus vagyok, de józan paraszti ésszel is azt gondolom, hogy nem létezik, hogy egy behajtó cég csak úgy ukk-mukk-fukk (:DDD)foglaljon, fizetésből levonjon! Valamit csak kéne bizonyítaniuk! Mikortól vettem igénybe a szolgáltatást, mennyi ideig, milyen felszólításokra nem reagáltam, hogyan adott tájékoztatást a szolgáltatásáról, én adtam-e fel a hirdetést egyáltalán meg egy csomó ilyen dolog jutott eszembe.Majdnem fél millió forintot számolt el nekem.Egy banki hitelemet ha nem fizetem azért az teljesen más mint ez a tinglitangli cég ijesztgeti az embereket mindenféle bizonyíték nélkül. Ezek arra utaznak, hogy az átlagember megijed és fizet. És hidd el ez nagyon jól működik nekik, ha 10 emberből csak 3 fizet nekik már az megéri.Én azért bízom a jogban! Még!Ja és ha már nem ezen a címen lakok akkor mit csinál?Hová küldözgeti a leveleit? Nem véletlen, hogy megszüntette vele a szerződését a behajtó cég!
Sziasztok!
Én is kaptam fizetési felszólítást a behajtócégtől ami jelen esetben feléjük tárgytalan.Ez eddig rendeben is van,meg is nyugodtam egy kicsit viszont az Experient Enterteiment Ltd. által követelt összeggel most mi van? Más behajtócég által próbálják majd behajtani rajtam a jogtalanul követelt összeget? Szerintetek?
Bocsánat az előző duplázásért!
Na most olvastam a behajtó cég oldalán a következőt:
Hivatalos közlemény
A Creditexpress Magyarország Kft tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a közte és a Experient Enterteiment Ltd.között fennálló - a behatási eljárásra vonatkozó - megbízási szerződés felmondásra került. Társaságunk további ügykezelést a 2011.07.28 dátumtól kezdődően nem folytat!
Budapest, 2011.07.28.
Választ is kaptam a kérdésemre:)
Több hónappal ezelőtt (már azt se tudom mikor) én is belefutottam ennek a szemét cégnek (vagy minek) a hirdető oldalába!Nem engedte kitörölni a hirdetésem ott is hagytam a francba. Még írogatott e-maileket, aztán váltottam így nem jött már semmi. Most július 25-én kaptam egy fizetési felszólítást csekkel együtt: Creditexpress Magyarország Pénzügyi Szolgáltató Kft-től , megbízójuk Experient Enterteiment Ltd. 426 048 ft!!! De ha a csekket feladom rajta 136800 ft. van akkor eltekint a többitől. És ha nem fizetünk jogi úton fogja érvényesíteni a fennálló követelést.Csak azt szeretném megkérdezni, hogy pereskedés nélkül levonhat a fizetésünkből, foglalhat bármit is???? A levélben semmit nem ír le, se azt, hogy meddig hirdettük, mennyiért stb. stb. megáll az ember esze! Ezek e a tetvek arra játszanak rá, hogy a kisember megijed!
Több hónappal ezelőtt (már azt se tudom mikor) én is belefutottam ennek a szemét cégnek (vagy minek) a hirdető oldalába!Nem engedte kitörölni a hirdetésem ott is hagytam a francba. Még írogatott e-maileket, aztán váltottam így nem jött már semmi. Most július 25-én kaptam egy fizetési felszólítást csekkel együtt: Creditexpress Magyarország Pénzügyi Szolgáltató Kft-től , megbízójuk Experient Enterteiment Ltd. 426 048 ft!!! De ha a csekket feladom rajta 136800 ft. van akkor eltekint a többitől. És ha nem fizetünk jogi úton fogja érvényesíteni a fennálló követelést.Csak azt szeretném megkérdezni, hogy pereskedés nélkül levonhat a fizetésünkből, foglalhat bármit is???? A levélben semmit nem ír le, se azt, hogy meddig hirdettük, mennyiért stb. stb. megáll az ember esze! Ezek e a tetvek arra játszanak rá, hogy a kisember megijed!
Javaslom Önök is hívják fel a behajtócéget és ha tehetik jelentsék fel a céget a rendőrségen és ne a fogyasztóvédelemnél.
Tisztelt Sorstársak,
Semmiképpen sem fizessenek semmit senkinek még a behajtó cégnek sem.
Nemrégiben beszéltem a behajtócég munkatársával, aki azt mondta, hogy már megszűnt a szerződésük a céggel, így vegyük tárgytalannak a levelüket.
Barátnőméknek szintén 130.000,mely már behajtócégtől jött!Szerintem nem szabad fizetni,tartozás követelése nem jogos sőt ők élnek vissza folyamatosan a személyes adataikkal.Én azt tanácsolom,hogy ne fizesetek.Énmost levelet irtam a behajtó cégnek mellékeltem a versenyhivatali vizsgálatot is ,és kértem őket ha nem hagyják abba a fenyegetéseket kénytelenek leszünk ezt zaklatásnak venni és további intézkedést tenni az ügyben.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |