Experient Enterteiment Ltd. / ingatlanbazár

Kenderice # 2013.11.01. 14:18

Nekem is már valami 80e körül volt a "tartozás".
Most átadták behajtásra egy tűzifás cégnek (sic!), de már lement 32.400.-ra. :D
Komoly! :D :D

barnamedve # 2013.10.31. 22:13

engem még azzal is ijesztgettek, hogy emailenként 500 forintott számoltak fel ami alapból nevetséges és komolytalan. ebből is látszik, hogy milyen piti csalók, de sajnos így is vannak áldozataik. az internet egy nagy piac ahol minden lehetséges csak nagyon kell figyelni az átverések ellen.

dóraleticia # 2013.10.23. 17:31

Ezen a kérdésen ne is gondolkodj. NE FIZESS!!!!! olvasd az index-et. Szorul a hurok a csaló banda körül.Magasröptű társunk nagyon vigasztaló sorokat tett ki, A Pest megyei ügyészség honlapján olvasta és megosztotta ott , de az összefogás az ingatlandepo ellen oldalon is kint van.

VargaMarcsa # 2013.10.21. 07:50

Sziasztok!

Tudnátok segíteni az én esetemben, jogos e a követelés, fizessek e az ingatlandepónak?

Júli 15én regisztráltam, feltettem a hirdetésemet, a regisztrációt visszaigazoló emailt most olvastam vissza, szerepel benne hogy csak 30napig ingyenes a hirdetés, utána hirdetési díjat számolnak fel ha nem törlöm. Aug 12én kaptam tőlük emailt, hogy 3 nap múlva lejár az ingyenes hirdetésem, most végig olvastam, szerepel benne hogy utána fizetős lesz. Október 17én kaptam tőlük egy egyenlegértesítőt 16.500 Ftról, azaz 3 havi hirdetési díj fizetésének lehetőségéről, erre kaptam fel a fejemet. A hirdetést töröltem azóta, minden gond nélkül, erről kaptam visszaigazolást is, ugyan a felhasználó felületen látszik még az inaktív hirdetés.

Kérdés: Fizessek?

A válaszokat előre is köszönöm!

dóraleticia # 2013.10.14. 08:02

Ebből is látszik, hogy egy csaló társasággal van dolgunk, Hiába fizetsz a tartozás marad?? hogy van ez???Miért tartozol még??, Irány a NAIH, Váci rendőrség G.V.H. Megtalálod az elérhetőségeket, Várják gyűjtik a károsultakat, Az ügyészség a múlt héten elítélte Őket, olvasd az index-et,és az összefogás az ingatlan depo ellen oldalt,

plömike # 2013.10.11. 09:16
tegnap volt a postaládámba egy bedis levél, amit Sopronban adtak fel, szintén 32400
  • as csekkel
tavaly kifizettem az akkori "adósságomat",de mivel képtelenség a honlapról törölni magunkat, mert arra nincs lehetőség, ezért újra és újra generálódik az általuk vélt tartozás
dóraleticia # 2013.10.07. 11:01

annyival egészíteném ki az előbbi hsz. hogy azt az emailt küld tovább a már többször megadott hatóságoknak, Hagy szaporodjon a bejelentések száma, Egységben az erő.....Ha még jön valami az is irány Vác, NAIH, GVH,,,,,

dóraleticia # 2013.10.05. 06:27

Üdv,, szofi01.... Csatlakozom az előttem szólóhoz, Az Én esetem még érdekesebb, Leírtam 08.02. Ebből is kiderül, hogy egy szánalmas minden törvénytelen dolgot kihasználó csaló társasággal van dolgunk, Én csak azt nem értem , a hatóságok miért engedik évek óta e tevékenység folytatására, Miért "csak " pénzbüntiket kap amit meg felebez, és vagy kifizet vagy nem,Lehet hogy ez a lényeg??? ha fizet az tiszta haszon, ?? Neki meg hogy legyen miből büntit fizetni küldözgeti a behajtó leveleit,????Akkor mikor lesz vége??, Aki tudja megoszthatná Velünk köszi,,,,

Kenderice # 2013.10.04. 17:49

szofi01
Te tégy semmit.
Az oldalra ne lépj be többé.
Ha kérdeznek (nem fognak), tagadj mindent.
És főleg NE FIZESS!!!

Nagyjából ennyi a tennivalód.
Én is így csinálom.

szofi01 # 2013.10.04. 12:53

köszönöm válaszod.
Júniusban regisztráltunk, és feltettünk egy lakáshirdetést, amit aztán töröltünk, mert úgy volt,hogy megveszik. Aztán mégsem vették meg. És augusztusban újra beléptem az oldalra, és ott volt hogy ingyenes hirdetés feladás..rányomtam és feltettem még egyszer. És miután láttam, hogy oldalt a profil alatt van egy olyan hogy aktuális egyenlegem, így azonnal töröltem, amikor megláttam az 5400ft-ot.. és igaz , hogy csak ezután olvastam el a hirdetési feltételeket, ami irta, hogy minden 1. hirdetés ingyenes, a további fizetős... De úgy érzem félre vezetés volt az ingyenes hirdetés szlogen...

És emailben kaptunk értesítőt, hogy 21600 ft-ot utaljunk át egy számlaszámra. Erre én telefonos elérhetőséget kértem, és nincs nekik.

Mi a teendőm? Valóban a második hirdetésem ugyan..

Postai értesítőt még nem kaptunk!

Várom válaszod!

dóraleticia # 2013.10.03. 09:29

https://www.facebook.com/…/showArticle?… Ne fizess, olvas utána sok fórum foglalkozik ezzel az oldallal, ill. a szabálytalan törvénysértő működésével,, Mennyi ideig hirdettél?? Mikor törölted?, Jogos a követelése??? Hivatalos ajánlott levélként kaptad a csekket??? Volt rajta aláírás, pecsét ???, Fizetős oldalon hirdettél?? Kötve hiszem amikor van rengeteg ingyenes oldal,,, Várom válaszod....

szofi01 # 2013.10.01. 18:17

Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy mi hirdettünk az www.ingatlanbazar.com oldalon. es töröltük a hirdetest, és kaptunk egy emailt mely szerint 21.600ft-ot el kell utalnunk egy számlaszámra.
Írtam nekik, hogy adjanak meg egy telefonszámot, amin eltudom őket érni, mert telefonos egyeztetésre lenne szükség..mivel csak úgy nem utalok el sehova semmilyen pénzt. és ez a válasz jött vissza:

Tisztelt Hirdetőnk!

Cégünk nem tart fenn telefonos ügyfélszolgálatot.
Kérjük a belső levelezési rendszeren belül e-mailben küldje el kérdéseit, észrevételeit

Légyszi segítsetek!
Ilyenkor mit tudok tenni?
üdv
Szofi

dóraleticia # 2013.09.30. 14:35

http://forum.index.hu/…/showArticle?…
Olvass., tájékozódj, de ne fizess,,,,, , Biztos hogy Te hirdettél azon az oldalon??? Az is bűncselekmény ha adataidat a beleegyezésed nélkül átadta ennek a Bredi-nek, ami lehet hogy nem is létezik.

Ilansa # 2013.09.27. 21:17

Üdv mindenkinek, örülök, hogy találtam ezt a Fórumot!:
Ma kaptam a Bedi Transregiotól egy számlát síma levélben, miszerint tartozom ingatlandepo.com/ingatlanbazar.com szolgáltatásért, és ezt a tartozást most ők behajtják rajtam. 32.400 Ft. Pontosabban, hogy még sokkal többel tartozom, de ha ezt kifizetem, akkor leszállnak rólam. Nem igaz, nem tartozom nekik semmivel! Látom, ebben a topicban sok tapasztalt hozzászóló van. Szerintetek mi a teendőm??? - Ismeritek ezt a behajtó céget? Stevana Sremca 7, Zenta 24400, engedélyszám: BD 120677/2011. Hol lehetne utánanézni, hogy kik ezek?

• A levél nem ajánlott vagy pláne nem tértivevényes, honnan tudná a feladó, hogy egyáltalán megkaptam? Érdemes válaszolnom rá mégis?
  • Azt sejtem, hogy ha fizetnék is
    • hogy lezárjam ezt az ügyet és szabaduljak tőlük -- semmi garancia nincs arra, hogy ne kapjak újabb ilyen levelet. Ti kaptatok többet is? Volt, aki fizetett egy ilyen levél hatására?
  • Aki ignorálta az ilyen levelet: merészeltek eljárást indítani ellene?
  • Van olyan jogi fórum, ahol panasszal lehet élni az effajta jogtalan követelések ellen? Ez egy fajta zaklatás.

Bocsánat, ha hasonló kérdésekre már van válasz lejjebb, mindent még nem olvastam el...

dóraleticia # 2013.09.21. 12:04

Egy remek hír olvasható az összefogás az ingatlandepó oldalon,Tné Detti sorstársunk megnyerte első fokon a pert B,S, ellen,Ez úton is gratulálok Neki és segítőtársainak, ,Van igazság és ki is derűl... ha sokára is...

dóraleticia # 2013.09.15. 08:46

Helló Bocskai CS... Nincs friss híred a Bredi-vel kapcsolatban??? Az ügyészségről még nem kaptál tájékoztatót, amit pár commentel lejjebb írtál?? Nagyon nagy a csend,, remélem nem vihar előtti. Ha van infód szívesen olvasnám, és mindenki másét is aki tud valamit erről a társaságról. Köszi...

dóraleticia # 2013.08.22. 12:43

Ebből is látszik, hogy egy csaló társasággal van dolgunk, Aki fizet arról se szállnak le ,,,,, Hogy kaptad a levelet??? Egy jogos követelést ajánlott levélként kell kapnod, Ha sima postai küldeményként érkezett,mi a biztosíték arra ,hogy Te azt átvetted,??? Semmi,, Többet ne fizess, olvasd az index fórumot ha eddig nem tetted,

vox humana # 2013.08.21. 17:32

Én is hasonlóan jártam Még első alkalommal átutaltam a 26500 Ft, mert július 31-én kaptam kézhez aznapi határidővel. Azóta újabb két levél érkezett: mindkettő 7 8 13 feladási dátummal július 31-i fizetési határidővel. Érdekes módon, mindkettő 32400 Ft összegről szól. És mindkettő Izsákon került postára!
Most már végképp nem tudom, mit tegyek. Teljesen kétségbe vagyok esve!
Tanácsukat előre is köszönöm!
vox humana

zucchero # 2013.08.15. 18:26

Nagyon köszönöm, hogy megírtad, hogy áll most az ügy, ez fontos infó. Át is küldöm a megadott email címre a beditrans-os behajtós emailt, amit mi is kaptunk.
Z.

BocskaiCs # 2013.08.03. 02:39

http://forum.index.hu/…/showArticle?…

https://www.facebook.com/ingatlandepo

"Beszéltem a váci ügyészséggel:45.000 oldal,több mint 800 feljelentés, zárolt számla, és az ügyészség álláspontja szerint BŰNCSELEKMÉNY történt, így a pénzkövetelése minden jogalapot nélkülöz.Itt kimondták: SENKI NE FIZESSEN!!! Szeptemberben küldenek az ügyészségről tájékoztatót, és kérik az azóta beérkezett leveleket (BEDI TRANSREGIO-sokat), úgyhogy gyűjtögessétek szorgosan, legyen ezekből is minél több!!! NO PARA!!! (szegvari@pest.police.hu ide is el lehet küldeni a " behajtós" emileket)"

ugyfelszolgalat@naih.hu

ugyfelszolgalat@gvh.hu

szegvari@pest.police.hu

dóraleticia # 2013.08.02. 12:09

Szia mindenki ,,, Aki tud Nekem tanácsot adni annak nagyon várom a válaszát,,, A fiam nevére jött BEDI TRANSREGIO -tól behajtásról sima, pecsét, és aláírás nélkül levél, A különös az egészbe, hogy soha nem hirdetett ezeken a nevezett oldalakon semmit, nincs Neki mit eladni, Ahogy ebbe a témába bele-bele olvasgattam , e levelet megelőzően más módszerekkel is próbált pénzhez jutni ez a csoport, de Neki ezt megelőzően nem jött, nem is jöhetett semmi, Most honnan szedte le a nevét, és 3 évvel ezelőtti lakás címét??? Mit tanácsoltok hová kűldjem a levelet?? vagy hagyjam a fenébe???,Köszönöm a választ...

zucchero # 2013.08.01. 19:33

Sziasztok!
Mi is ma kaptunk egy ugyanilyen, finoman fenyegtő hangvételű levelet a Bedi Transregio-behajtás email címről.
Nagyon szeretném tudni, hogy van-e fejlemény ezzel kapcsolatban, a Váci rendőrségtől információ? Tudtok valami újabbat?
Előre is köszi az információt.
Z.

csetnej # 2013.07.31. 14:28

Sziasztok:)
Ma kaptam egy behajtó cégtől egy levelet és csekket amit mai határ idővel kéne teljesítenem. tudtom szerint nem adhatták volna ki az adataimat pláne úgy, hogy a férjem nevére jött holott ő nem adott fel. semmi hirdetést
A másik, se egy telefon szám csak fenyegetés !!!!
ime a behajtó cég neve.:

BEDI TRANSREGIO Stevana Srenca7 Zenta 2440 engedély szám: BD 120677/2012

A Váci rendőrség holnap tud tájékoztatni, hogy most mit kell csinálni ,mert a kolléga nőjük 16 ig dolgozott.
Holnap többet tudok ,de azt hiszem hogy ha egy ügy bírósági eljárás alatt áll akkor nem hajthatnak be . ti hogy tudjátok??.

sacccy # 2013.07.31. 06:15

Én ma kaptam egy email-t amit nem voltam hajlandó elolvasni de az a címe,hogy a fizetésemből fogják letiltani egy végrehajtón keresztül.

pestiember # 2013.06.19. 02:42

Aki tud, menjen Vácra 20-án 10-re, akkor lehet belenézni az anyagba, amit átadnak az ügyészségnek.