Experient Enterteiment Ltd. / ingatlanbazár

BocskaiCs # 2012.01.07. 08:27

Kovács_Béla_Sándor

Ehhez mit szólsz?
http://www.facebook.com/ingatlandepo

"Amikor bent voltam a Versenyhivatalban tanuskodni, azzal kezdte a Dr. Okostojás” (megj.: a cég üzemeltetője)„, hogy ez a Versenyhivatali döntés nem befolyásolja az én polgári jogállásomat.”"

Egyáltalán nem fogja érdekelni a GVH által indított per.

BocskaiCs # 2012.01.06. 16:25

Aki hozzáfér az adatbázishoz, az az automatikusan generált jelszót is bármikor megnézheti.

Más.

Úgy néz ki, nem törődik a GVH döntésével a cég, tovább próbálkozik mindenkinél... s nem lehet törölni 12 hónap előtt a hirdetést. Sőt sok ember szerint a 30 nap próbaidő alatt sem lehet törölni. Lassan tényleg a rendőrségen a sor, hogy lekövessék hol tartózkodik és leállítsák.

szabov # 2012.01.06. 13:22

2011.12 hóban kiállított számlát már Áfásitva küldte, igaz 0 % az Áfakulcs.

Itt az átverés az, hogy hiába próbálod 1 hónapon belül törölni az oldaladat, csak látszólag lehet. Én is teljesen megnyugodtam, mivel azt hittem, hogy időben töröltem a hirdetést. Azonban az én elképzelésem szerint láthatatlan oldalt készit, és azon futtatja tovább a hirdetésedet.

A legnagyobb csalásnak azonban azt érzem, hogy addig, amíg a többi hirdetési oldal úgynevezett "generált" jelszót küld, addig ez az cég azt a jelszót küldi ki, amit én megadtam. Tehát tudja a jelszavadat. Itt az a legnagyobb gond, hogy mi nők nagyon sokszor ugyanazt a jelszót használjuk mindenhova, csupán lustaságból is. Így bárhova be tud lépni!!!!

Ezen senki nem gondolkodott?

BocskaiCs # 2012.01.06. 06:37

Nem mellesleg nagyon egyértelmű a helyzet: két-három éve még magyar kft-ként működött (All-Finance Management Kft. Expend Kft), aztán a bíróság érvénytelennek nyilvánított pár szerződési feltételt, erre reakcióként kb az ítélet után az irányító ürge nem törölte az érvénytelenített szerződési feltételeket, hanem virtuális offshore céggé változtatta a honlap üzemeltetőjét, hogy így bújjon ki a bírósági ítélet alól, s ezt most észre is vette a GVH és bűntetett is emiatt (és más miatt is) !!!

Miért is virtuális a cég? Mert a tértivevényes levelek ismeretlen címzettel jönnek vissza a honlapon és máshol megjelenő címről, nagy valószínűséggel az interneten regisztrálta az offshore céget Magyarországról, így a címen nincsen semmi.

Új infó (ha igaz), a http://tudatosvasarlo.hu/…tlanbazar-on írta valaki:

"ELKEZDTÉK ÁFÁS-ÍTANI A RÉGI SZÁMLÁIKAT AMIKET KÜLDÖZGETTEK."

Beijedtek a NAVtól?

BocskaiCs # 2012.01.05. 20:53

Azt írtam: gyanú. Nem nyomoznának, ha nem feltételeznék.

Kovács_Béla_Sándor # 2012.01.05. 20:47

Épp ellenkezőleg. Azt a véleményemet, hogy valószínűleg nem történt bűncselekmény szabadon hangoztathatom. Azt kijelenteni vagy híresztelni, hogy bűncselekményt követtek el, eléggé necces.

BocskaiCs # 2012.01.05. 19:54

A középsőt a volt adatvédelmi biztos szerint igen, a többiben meg nyomoznak... úgy hogy nem jelentheted ki, hogy nem követték el, hacsak nem tudsz többet mint a NAV és a rendőrség...

Kovács_Béla_Sándor # 2012.01.05. 19:25

Azok bűncselekmények. Csak éppen azokat meg valószínűleg nem követték itt el. De nekem mindegy, tőlem bárki játszhatja Dun Quijotét, aki akarja.

BocskaiCs # 2012.01.05. 19:10

És a nagy értékű adócsalás, jogosulatlan adatkezelés és a személyes adattal (hirdetés) való visszaélés (csak pénz ellenében törlik a nyilvánosság elől az engedely nélkül fent lévő személyes adatokat azaz a hirdetést)?? Az mi?

Kovács_Béla_Sándor # 2012.01.05. 18:44

Az ügyfeleknek rengeteg haszna lesz belőle, ha valakit esetleg elítélnek. De borítékolom, hogy nem fognak; a tisztességtelen piacim magatartás nem bűncselekmény.
(Hogy egy nyomozó másképp látja, az természetes. Nekik szükségképpen úgy működik az a agyuk, hogy ha valaki nagy szatyorral jön szembe, az jut eszükbe, "vajon mit lopott".)

BocskaiCs # 2012.01.05. 17:18

Nem mellesleg több rendőrnyomozó szerint is ordít az egész ügyről a csalás gyanúja...

BocskaiCs # 2012.01.05. 17:02

Korábban a GVH igazat adott a cégnek.

Rengeteg pénzt összeharácsolhatott az évek alatt a cég, úgy hogy tulajdonképpen senki sem látott tőlük papír alapú számlát. Erősen bűnténygyanús az egész, mert úgy néz ki, hogy az adott magyar állampolgár hozta létre az offshore céget azzal a szándékkal, hogy kibújhasson minden magyar hatóság fennhatósága alól.

Már miért ne nyomozhatna a rendőrség és a NAV szerinted ezekután?

BocskaiCs # 2012.01.05. 17:02

Korábban a GVH igazat adott a cégnek.

Rengeteg pénzt összeharácsolhatott az évek alatt a cég, úgy hogy tulajdonképpen senki sem látott tőlük papír alapú számlát. Erősen bűnténygyanús az egész, mert úgy néz ki, hogy az adott magyar állampolgár hozta létre az offshore céget azzal a szándékkal, hogy kibújhasson minden magyar hatóság fennhatósága alól.

Már miért ne nyomozhatna a rendőrség és a NAV szerinted ezekután?

Jani manó # 2012.01.05. 16:20

Üdv Mindenkinek ezt kaptam ma hajnali 2óra 33 perckor holnap megyek a rendőrségre ilyen gyalázatos emberek nem ebbe a társadalomba valók hanem a sittre !!!!

Tájékoztatjuk, hogy az üzemeltető 2011-12-30 napjától a Weltimmo S.R.O. kérjük, hogy a hirdetési díjat a most megadott számlaszámra szíveskedjen átutalni!
A honlapok üzemeltetése mellett az elmaradt hirdetési díjak jelentős részben is engedményezésre kerültek.
Az Összeg megfizetettnek akkor minősül, ha az a számlánkon jóváírásra kerül.

Ha bármilyen kérdése merül fel, vagy bármely információra van szüksége, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat a megjelölt elérhetőségen

Kovács_Béla_Sándor # 2012.01.05. 11:34

Nem is kell. Korábban is mondtuk, hogy felesleges a büntetőügyet erőltetni. Most pedig a GVH pert indít annak megállapítása iránt, hogy az ÁSZF tisztességtelen, ezért érvénytelen. Ha megnyerik (lenne rá tétem), akkor erre alapozva senkivel szemben nem lehet követelést támasztani.

szabov # 2012.01.05. 10:45

Ismerősöm szintén beesett ebbe a csapdába. Mivel nem tud netezni, így segítettem neki hirdetés feladásában, tehát részese és szenvedő alanya lettem én is. Összesen 3 napig élt a hirdetése, de mind mai napig küldenek értesítést, hogy xx fő nézte meg a nemlétező hirdetést. Küldik a fizetési felszólítást a részére. Bár visszaírtam, hogy nem fizet, mivel ez nem jár a 3 napért. Szeretném megkérdezni, hogy mitévő legyen? Nem tud Vácra utazni. Köszönöm.

BocskaiCs # 2012.01.02. 14:55

http://www.facebook.com/photo.php?…

Ezt mindenki olvassa el.

BocskaiCs # 2012.01.02. 14:27

Aki eddig nem tette meg és követelnek tőle pénzt, jelentkezhet tanúként a Váci Rendőrkapitányságon. Úgy néz ki, csak a rendőrség tud ennek az ámokfutásnak véglegesen véget vetni, mert egy elmeroggyant csinálja az egészet, és addig nem lesz vége, amíg rács mögé nem kerül.

A lényeg, hogy tanúvallomáskor csak is az igazat szabad vallani, mindig a teljes, valós történetet elmondva.

sagi 98 # 2012.01.02. 11:45

Én december 27-én kaptam Dr. Szabó Lajos ügyvédtől sima levélben a fizetési felszólítást, hogy "többszöri felszólításra sem fizettem" ezért 5 napon belül fizessek ki 33 800.-Ft.-ot a mellékelt csekken. 2011. január 19-én adtam fel egy hirdetést, február 15-én töröltem, amit vissza is igazoltak. Semmilyen felszólítást nem kaptam, és mivel ingyenes hirdetést adtam fel, és 30 előtt töröltem, nem tudom, hogy milyen jogon követelik a fenti összeget.

agika2 # 2012.01.01. 15:38

Sziasztok!2011.05.24-től hirdettem az ingatlanbazáron,06.07.-én töröltem a hirdetést.Vagy legalábbis azt hittem hogy töröltem,sem levélben sem e-mailben nem kaptam figyelmeztetést arról hogy a hirdetést nem sikerült törölni,vagy arról hogy fizessek.December 30.-án jött levél Dr Szabó Lajostól 38.400 Ft -os csekkel.Elolvastam minden kommentet és úgy döntöttem nem törődöm vele,remélem jól teszem.
Ági

BocskaiCs # 2011.12.30. 13:41

Minden érintett figyelem! Kövesd a példát:

http://www.facebook.com/ingatlandepo

ferenczj # 2011.12.30. 11:13

ferenczj vagyok!Az ingatlan bazárban hirdettem még az ingyenesség hónapjában!Az ingyenes hirdetés letelte előtt értesítettek pár nappal!Nem kértem a tovább hirdetést!Ők mégis hirdették tovább az ingatlant amiről nem tudtam!!!Az első fizetési felszólítást amikor megkaptam kértem sőt követeltem a hirdetés megszüntetését,mert mivel már egy hónappal előtte sem kértem a fizetős szolgáltatást igy nem vagyok hajlandó fizetni!Jött a következő felszólítás hogy fizessek !Akkor megint megírtam hogy nem kértem a szolgáltatásukat és töröljék a hirdetést!Azt válaszolták hogy ameddig nem fizetek addig nem törölik a hirdetést!Nekem nincs jövedelmem sem ingatlanom se semmim így nem vagyok terhelhető!!Lehet csalni!? NEM FOGOK FIZETNI!!!Olyan szolgáltatásért amit nem kértem sőt követeltem hogy szüntessék meg !

apoka # 2011.12.29. 13:36

szép napot mindenkinek.sajnos én is kaptam egy felszólítást,hogy fizessek 40300 Ft hirdetési díjat csak arra nem emlékszem,hogy mikor hirdettem egyszer sem küldte semmi figyelmeztetőt,hogy tartozom nekik valamivel.

turcsika # 2011.12.27. 16:53

Sziasztok!

Ma kapott anyósom is levelet és előszörre nagyon megijedtem, mert én regisztráltam. De ezt találtam és segítség képen linkelem be minden idegeskedőnek. :-))

http://os.mti.hu/…_pervesztese

Üdv.Kati

hZsuzsu # 2011.12.23. 13:08

Ma kaptam levelet Kecskemétről Dr. Szabó Lajostól. 40000 Ft-os csekket is mellékelt. Állítólag én többszöri felszólítás ellenére sem fizettem egy hirdetésért, amit ingyenesnek láttam. Én eddig se számlát, se felszólítást nem kaptam. Nem kellett volna küldeni számlát, s időben lemondhattam volna a hirdetést? El is feledkeztem már róla, erre jön ez a negyvenezres csekk. Milyen eljárás ez?