Elolvasom harry potytert, aztán megyek én is. lol
Évfolyamdolgozat (haszonélvezeti jog)
fazekas (aljas köcsög) harry
Sunshine after the rain.
egyébként heréltpottyert azért se olvasnám, mert utálom, ki nem állhatom ezt a tömény mesét tele szörnyekkel meg anyámkeservével, kiráz tőle a hideg, gusztustalan, fárasztó. A gyűrűk ura mégrosszabb, mégundorítóbb. Micimackó az pl. jöhet, bár ott meg róbert gidával vannak problémáim. :D
Az öreg halász és a tengert elkezdtem egyszer olvasni. Az első mondatot nagy megelégedésemre teljesen értettem, aztán abbahagytam. :D
Elszállt. Váájjjjj???
Akkor írok másról.
"Micimackó az pl. jöhet, bár ott meg róbert gidával vannak problémáim. :D"
Ha lenne színdarab, R. Gidát csak Alföldi Róbert játszhatná... Vagy volt ez filmbe, és abban még Darvas volt Füles? Ki tudja, le vagyok tompulva...
Sunshine after the rain.
Kedves Legislator,
épp egy pohár jamesonnal tompítom magam:)
Kedves Impossible,
pedig de.
életemben kétszer jártam angol nyelvterületen. Írországban nyaraltam egy hetet közvetlenül CEU előtt.
és most novemberben három hetet, amikor whisky és sör túrát szerveztem magamnak Írországban és Skóciában:)
tanulni nem mentem ki.
de tény, hogy a CEU-n tanultam meg a jogi nyelvet.
Kacsa11
A CEU nyelvtanulás szempontjából biztos nagyon jó.
Bár kérdés, hogy GEORGE SOROS egyeteme miféle tudományt oktat - az open society kiagyalója...(by K. Popper...)
Nyilván a nemzetközi pénzügyi közösség (magánbankok) kívánalmainak megfelelő tantételek az alapok,
avagy mennyire természetes és evidens az, hogy a kereskedelmi magánbankok a semmiből állítanak elő, fedezet nélküli számlapénzt
(méghogy a jegybanknak kizárólagos emissziós joga van...vissza kellene vennie kormánynak monetáris hatalmat...úgysem meri...)
Róbert Gidát nem Németh Kristóf szinkronizálta?
Kedves Legislator,
épp egy pohár jamesonnal tompítom magam:)
Wow! Ma nagyon gondolkodtam szilvőriumkészleteink apasztásán, de maradt a kamillatea.-D.
Bajszí,
Nem szinkronra gondoltam. Alföldi valami kisfilmszerűséget csinált...
Sunshine after the rain.
Kedves hunfrakk,
„Nyilván a nemzetközi pénzügyi közösség (magánbankok) kívánalmainak megfelelő tantételek az alapok”
számodra sötét területre tévedtél...:)))
előbb olvass utána, mielőtt ennyire mellé találsz:)))
Kacsa11
„Vagy volt ez filmbe, és abban még Darvas volt Füles? ”
Nem volt film, csak, hangjáték. És nem vagyok biztos benne, hogy Darvas lett volna a Füles, inkább SZacsvay.
Mégse. Szacsvay Nyuszi volt a Disney rajzfilmekben. A hangjáték Fülese talán Mensáros volt.
Leg,
Máltai Lovagrendnél a várban szerinted van félfogadás? Oda fogok menni mostmár, egyszerűen nem válaszolnak a levelemre. Rájuk kell borítani az asztalt. :D
Kacsa,
CEU-n nem IELTS tesztet csináltatnak, aminek majdnem 100%-nak kell lennie? :D Ha ilyen szintig el tudtál jutni tv-nézéssel, olvasással, meg nettel, teljesen egyedül, akkor zseni vagy.
Kedves Impossible,
TOEFL 120 / 88
IELTS 9 / 6,5
Kacsa11
Ennyi CEU-ra a követelmény?
kevesled?:)
a teofl 85-tól már felsőfokúnak honosítható...
Kacsa11
Impi,
Jártam a nagykövetség táján, biztos van ott valaki. De jelentkezz be, anélkül nem helyes megjelenni ott.
TOEFL: Egyébként nem olyan kis követelmény az...
KBS: Volt egy film, vagy valami filmkísérlet, Darvas utolsó alakítása volt. Alföldi rendezte, és talán szerepelt is... Várjunk! A Nagy Könyv c. műsorba volt filmszüzsé, ez az!!!
Sunshine after the rain.
Jártam a nagykövetség táján=nem konkrétan most, hanem életemben volt rá alkarom:-D.
Sunshine after the rain.
„A Nagy Könyv c. műsorba volt filmszüzsé, ez az!!!”
Ha csak úgy nem. :)
kbs,
benéznél a póker topic-ba? :) Szólj ám, ha terhedre vagyok a sok kérdésemmel. Ha valaki, én tényleg nem veszem észre magam, és nem tudom leszűrni a mondanivalót, ha nem mondják el, csak azt látom, amikor a nők kifakadnak azon, hogy a valósággal ellentétes állításaik mögött nem veszem észre a valóságot. Tudom, Te nem vagy nő, de elképzelhető, hogy most sem veszem észre, hogy fárasztanak a kérdéseim, és azért nem válaszolsz. Úgyhogy most kifejezetten rákérdezek: miért nem válaszolsz? És a nőkkel való tapasztalataim miatt: nem, ez nem számonkérés, hanem egy egyszerű kérdés. Most már nagyon óvatosan fogalmazok, de még így is bunkónak tartanak. :D
Kacsa,
nem keveslem, csak kérdeztem, hogy amit írtál, az a követelmény-e (az általad elért pontszám is lehetett volna). Egyébként ilyet még nem láttam, hogy valaki önképzéssel idehaza el tudjon érni ilyen szintet, amiről írsz, ez elképesztő.
Leg,
nem a nagykövetséggel van dolgom, csak valahogyan el akarom érni őket, mert már egy éve levelezek velük a felvételemről, most meg nem válaszolnak... ráérősek, úgy vettem észre, és ez az online kapcsolat nem enged előrelépést az ügyemben, muszáj megkeresnem valakit személyesen, mert már elegem van.
elkészítettem nagy nehezen az évfolyamdolgozatom, kicsit sok benne az idézés, meg lehet, hogy kicsit kesze-kusza, de remélem elfogadják ... :-)
Améra,
az idézetek forrását pontosan jelöld meg lábjegyzetben.
Meg mutasd meg a konzulensednek!
Impossible
így tettem :-)
és most adom fel postán :-)
Mit is mondtál, te fiatalabb vagy nálam? És mi az az améra?
nem volt szó életkorról :-D
amire szót elírtam amira-ra msn-en való beszélgetés közben és megtetszett, mint női név
utóbb kiderült arab területen jelentése hercegnő
amira foglalt volt itt, azért ameera lett
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02