Ja, és kacsásabban is mondhattad volna: "bírom ajánlani". lol
Amúgy stimmt, thx. :D Erről jut eszembe, hol van már Avelina?
Ja, és kacsásabban is mondhattad volna: "bírom ajánlani". lol
Amúgy stimmt, thx. :D Erről jut eszembe, hol van már Avelina?
Ha az a cél, hogy boldog legyek, akkor tegyél félre nekem egy flaskával. :DDD
Találkoztam Imppel (4X), és szívesen ajánlom őt a hölgyek szíves figyelmébe.
Most boldog vagy?:-D
Sunshine after the rain.
A 25 azért problémásabb, mert hajlamos szinte mindenen megsértődni, az 5 évesnek viszont eszébe sem jutna félreértelmezni a beszólásaimat.
"tanúsítják" hát ez lol
Egyébként, bajusz, te hogy tanúsítod? Szerintem egyedül Leg. tanúsíthatná, vele már 3x-4x (?) találkoztam. Tényleg, Leg, Te miért is nem tanúsítod? :DD
Bajussz: Én azt elviekben el tudom képzelni, hogy X-et gyanúsítottként hallgatják ki, de kiderül, hogy csak tanú, így őt "tanúsítják", bár a Be. tudói ezért a dumáért szétütnék a számat.-D,
Sunshine after the rain.
:-DDDD
Sunshine after the rain.
Ameera: Imp csak viccel, nagyon rendes fiú, tanúsíthatom! Csak az a baja, hogy nagyon falja a nőket, vigyázz vele ;)
a tanúsítani szót hogy leírtam, rájöttem egy másik jelentésére, v.ö. rabosítani. ilyen van?:)
Impi! az ideák, álmok, ismeret nélküli elképzelések és a valóság két külön dolog!
tényleg az ötévesekre buksz?
Kedves Impossible,
valamit mégis tanultál a papoktól?:)))
Kacsa11
hunfrakk,
szerintem tévképzeteid vannak. :)
Kedves Kacsa,
dehogy mindegy, a 25 problémásabb. :D
Impi, egyre udvariasabb vagy.
Jársz protokoll-etikett tanfolyamra?
:)
Tudtad, hogy Benito MUSSOLINI is a Szent János (máltai) lovagrend lovagja volt, nem is akármilyen szintű?
És, hogy a mi kedvenc Gyurcsány Ferencünk és Szili Katalinunk (félkarú rabló) is magasrangú máltai lovagrendi kitüntetéssel büszkélkedhet?
Én nem barátkoznék velük annyira...de te tudod...
Veszélyes banda - csak kívülről tetszetősek!
Szabadkőművesekkel jobb vigyázni...
Nagymester, páholy - ilyenek vannak náluk - szuper!
Egyébként azt veszik be csak, akik tízmilliókkal támogatják őket, úgyhogy hajrá!
Kedves Impossible,
„25 az ok. lol”
szerintem neked mindegy, hogy 5 vagy 25...:)))
„Sörözni én hívlak, te meg fizetsz. :DDD”
pedig lehet, hogy találkozott volna veled, és megszabadított volna a tudatodat torzító mételytől...:))))))))
Kacsa11
Impi a szegény, búsképű lovag. Szerintem hívd meg:-D.
Sunshine after the rain.
Attól tartok, félreértettél. :D
Sörözni én hívlak, te meg fizetsz. :DDD
25 az ok. lol
Impossible
hát milyen www.lovag vagy te, hogy nekem kell téged sörözni hívni? :-P
25 vagyok amúgy
Na, akkor itt az idő, hogy pótoljuk az elmaradást. :D Én 26 éves regisztrált munkanélküli pre-hajléktalan dr. iuris vagyok, mint a magyar jogi felsőoktatás végterméke, eljöhetnél sörözni, ha fizetnél. :DDD
nem volt szó életkorról :-D
amire szót elírtam amira-ra msn-en való beszélgetés közben és megtetszett, mint női név
utóbb kiderült arab területen jelentése hercegnő
amira foglalt volt itt, azért ameera lett
Mit is mondtál, te fiatalabb vagy nálam? És mi az az améra?
Impossible
így tettem :-)
és most adom fel postán :-)
Améra,
az idézetek forrását pontosan jelöld meg lábjegyzetben.
Meg mutasd meg a konzulensednek!
elkészítettem nagy nehezen az évfolyamdolgozatom, kicsit sok benne az idézés, meg lehet, hogy kicsit kesze-kusza, de remélem elfogadják ... :-)
kbs,
benéznél a póker topic-ba? :) Szólj ám, ha terhedre vagyok a sok kérdésemmel. Ha valaki, én tényleg nem veszem észre magam, és nem tudom leszűrni a mondanivalót, ha nem mondják el, csak azt látom, amikor a nők kifakadnak azon, hogy a valósággal ellentétes állításaik mögött nem veszem észre a valóságot. Tudom, Te nem vagy nő, de elképzelhető, hogy most sem veszem észre, hogy fárasztanak a kérdéseim, és azért nem válaszolsz. Úgyhogy most kifejezetten rákérdezek: miért nem válaszolsz? És a nőkkel való tapasztalataim miatt: nem, ez nem számonkérés, hanem egy egyszerű kérdés. Most már nagyon óvatosan fogalmazok, de még így is bunkónak tartanak. :D
Kacsa,
nem keveslem, csak kérdeztem, hogy amit írtál, az a követelmény-e (az általad elért pontszám is lehetett volna). Egyébként ilyet még nem láttam, hogy valaki önképzéssel idehaza el tudjon érni ilyen szintet, amiről írsz, ez elképesztő.
Leg,
nem a nagykövetséggel van dolgom, csak valahogyan el akarom érni őket, mert már egy éve levelezek velük a felvételemről, most meg nem válaszolnak... ráérősek, úgy vettem észre, és ez az online kapcsolat nem enged előrelépést az ügyemben, muszáj megkeresnem valakit személyesen, mert már elegem van.
„A Nagy Könyv c. műsorba volt filmszüzsé, ez az!!!”
Ha csak úgy nem. :)
Jártam a nagykövetség táján=nem konkrétan most, hanem életemben volt rá alkarom:-D.
Sunshine after the rain.
Impi,
Jártam a nagykövetség táján, biztos van ott valaki. De jelentkezz be, anélkül nem helyes megjelenni ott.
TOEFL: Egyébként nem olyan kis követelmény az...
KBS: Volt egy film, vagy valami filmkísérlet, Darvas utolsó alakítása volt. Alföldi rendezte, és talán szerepelt is... Várjunk! A Nagy Könyv c. műsorba volt filmszüzsé, ez az!!!
Sunshine after the rain.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |