Na, akkor itt az idő, hogy pótoljuk az elmaradást. :D Én 26 éves regisztrált munkanélküli pre-hajléktalan dr. iuris vagyok, mint a magyar jogi felsőoktatás végterméke, eljöhetnél sörözni, ha fizetnél. :DDD
Évfolyamdolgozat (haszonélvezeti jog)
Impossible
hát milyen www.lovag vagy te, hogy nekem kell téged sörözni hívni? :-P
25 vagyok amúgy
Attól tartok, félreértettél. :D
Sörözni én hívlak, te meg fizetsz. :DDD
25 az ok. lol
Impi a szegény, búsképű lovag. Szerintem hívd meg:-D.
Sunshine after the rain.
Kedves Impossible,
„25 az ok. lol”
szerintem neked mindegy, hogy 5 vagy 25...:)))
„Sörözni én hívlak, te meg fizetsz. :DDD”
pedig lehet, hogy találkozott volna veled, és megszabadított volna a tudatodat torzító mételytől...:))))))))
Kacsa11
Impi, egyre udvariasabb vagy.
Jársz protokoll-etikett tanfolyamra?
:)
Tudtad, hogy Benito MUSSOLINI is a Szent János (máltai) lovagrend lovagja volt, nem is akármilyen szintű?
És, hogy a mi kedvenc Gyurcsány Ferencünk és Szili Katalinunk (félkarú rabló) is magasrangú máltai lovagrendi kitüntetéssel büszkélkedhet?
Én nem barátkoznék velük annyira...de te tudod...
Veszélyes banda - csak kívülről tetszetősek!
Szabadkőművesekkel jobb vigyázni...
Nagymester, páholy - ilyenek vannak náluk - szuper!
Egyébként azt veszik be csak, akik tízmilliókkal támogatják őket, úgyhogy hajrá!
hunfrakk,
szerintem tévképzeteid vannak. :)
Kedves Kacsa,
dehogy mindegy, a 25 problémásabb. :D
Kedves Impossible,
valamit mégis tanultál a papoktól?:)))
Kacsa11
Impi! az ideák, álmok, ismeret nélküli elképzelések és a valóság két külön dolog!
tényleg az ötévesekre buksz?
Ameera: Imp csak viccel, nagyon rendes fiú, tanúsíthatom! Csak az a baja, hogy nagyon falja a nőket, vigyázz vele ;)
a tanúsítani szót hogy leírtam, rájöttem egy másik jelentésére, v.ö. rabosítani. ilyen van?:)
:-DDDD
Sunshine after the rain.
Bajussz: Én azt elviekben el tudom képzelni, hogy X-et gyanúsítottként hallgatják ki, de kiderül, hogy csak tanú, így őt "tanúsítják", bár a Be. tudói ezért a dumáért szétütnék a számat.-D,
Sunshine after the rain.
A 25 azért problémásabb, mert hajlamos szinte mindenen megsértődni, az 5 évesnek viszont eszébe sem jutna félreértelmezni a beszólásaimat.
"tanúsítják" hát ez lol
Egyébként, bajusz, te hogy tanúsítod? Szerintem egyedül Leg. tanúsíthatná, vele már 3x-4x (?) találkoztam. Tényleg, Leg, Te miért is nem tanúsítod? :DD
Találkoztam Imppel (4X), és szívesen ajánlom őt a hölgyek szíves figyelmébe.
Most boldog vagy?:-D
Sunshine after the rain.
Ha az a cél, hogy boldog legyek, akkor tegyél félre nekem egy flaskával. :DDD
Ja, és kacsásabban is mondhattad volna: "bírom ajánlani". lol
Amúgy stimmt, thx. :D Erről jut eszembe, hol van már Avelina?
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02