A következő megoldást javaslom mindazoknak, kik a fórum témáiban megjelölt topicjaiban üres fecsegéseket, semmitmondó hozzászólásokat szeretnének tenni: Nyissanak egy off topicot és ott írhatnak akármit, akármilyen hangnemben és azon tagok fogják ezt elolvasni, illetve hozzászólni, akik erre kíváncsiak!
De mint mondotta volt előző hozzászólásában is Rexor, egyetértvén vele és kicsit módosítva, amit elmondott, ne offoljuk már agyon a témát!
Már csak azért sem, mert van aki információkat keres és baromira bosszantó, hogy 10ezer hozzászólást, üres fecsegést végig kell, hogy olvassak, míg elolvasom egy előzőleg feltett kérdésemre a választ, vagy valamilyen fontos információt megtalálok!
Summa summarum, nem akarok senkit megsérteni, utasítani, okoskodni, vagy egyéb nemkívánatos megnyílvánulási formát foganatosítani, de mint mondottam volt, inkább egy off topicban tegyük ezeket!
DE - ÁJK LEVELEZŐRE JOGHALLGATÓNAK MEGY VKI???
Te vagy Kriszti fiúja? :D
Ugyanolyan modoros vagy. Jó lenne erről leszokni, mert ez nevetséges.
"akik a fórum témáiban megjelölt topicjaiban üres fecsegéseket, semmitmondó hozzászólásokat szeretnének tenni: Nyissanak egy off topicot és ott írhatnak akármit, akármilyen hangnemben"
már van ilyen topik:)
egyébként igazad van
kellene pár moderátor. Imp, a hozzászólásaid 2/3-át kitörölnék, tényleg ne a "szak"topikokban kellene hőzöngeni;)
És ezt miért mindig nekem mondjátok? Kolkhisz (Kriszti) is hőzöng, sőt, ő nem bírja abbahagyni. :D
ezentúl az offtopikba kéretik írni, én is ott folytatom
Kérd a többieket, ne mindig engem! Ők ugyanúgy másról pofáznak. :D És most te is offolsz éppen. :D
Neptunos üzi, ha valakihez nem jutott volna el:
Kedves Hallgatók!
Magyar alkotmány-és jogtörténet tantárgyból Zárthelyi dolgozat írása OKTÓBER 30.-án (péntek) az eredeti megbeszélt időpontban lesz.
Tananyag: az 1.és 2.konzultáción elhangzottak +Tankönyv
Tételek:1-28.
Off
Impossible
"Te vagy Kriszti fiúja? :D
Ugyanolyan modoros vagy. Jó lenne erről leszokni, mert ez nevetséges."
Ha a kérdést felém céloztat, akkor azt kell, hogy mondjam: nem én vagyok a "fiúja"! De még ha az is lennék...Nem azért írtam azt, amit írtam, hogy megvédjek akárkit is...
A modorosságomról meg nem szándékozom leszokni, sőt, javaslom mindazoknak, kik még "nem próbálták ki"!
On
zsoleszreg,
nem az én feladatom, hogy tanítsalak, de ha így beszélsz majd vizsgán, vagy így írsz majd zh-ban, ők fogják mondani, hogy ne csináld...és az már kellemetlenebb, mintha én mondom. Szladits és a többiek még így írtak, de ők nem a 21. században éltek, ma már így írunk, és nem így beszélünk. Szép ez a régies írás, de ha ma írsz így, az nevetséges, ezt értsd meg. Egyébkéntis jobban kellene csinálnod az utánzáshoz, de ha jól csinálnád, még akkor is nevetséges lenne.
javítás: ma már nem így írunk, és nem így beszélünk (kimaradt a nem :D )
Off
Impossible
Ízlések és pofozok!
On
A tantárgyi felmentés(ek) a neptunon megtekinthető!!!
Majd meglátod, hogy a 21. században tanító tanárok nem kedvelik, ha a hallgató múlt század eleji vagy mégrégebbi stílusban beszél. Én pl. kivágnálak egy karóval. Ne mondd, hogy nem szóltam, magadra vess, ha nem fogadod meg a tanácsom, ennél többet nem tehetek az érdekedben. Baráti társaságban pedig pláne gáz a szöveged, csodálom, hogy még nem szóltak, vagy ha szóltak, akkor azt csodálom, hogy nem gondolkoztál el rajta, ha pedig elgondolkoztál, akkor azt csodálom, hogy semmit sem vagy hajlandó módosítani az elképzeléseden. Én is csökönyös ember vagyok, nade legalább fontoljuk meg, hogy ki az, aki ránkszól, és vajon milyen igazság van abban, amit mond.
Mégvalami: minket a legutolsó államvizsgánk sikeres teljesítése után basztak le, hogy tanuljunk meg a kornak megfelelő nyelven beszélni (nem nevezték meg a hallgatót, akinek szólt, hanem általánosságban mindenkit leszúrtak), egyébként pont egy öreg ügyvéd tette ezt (olyan kb. 80), úgyhogy legalább gondolkozz el ezen.
Nehéz probléma. Adott esetben egy oktatónál nem nagy gáz, ha abban a klasszikus 19. századias stílusban ír (nem jellemező). Pont Magyaryról írták, hogy talán XX. századias stílusa is hozzájárult fennmaradásához (plusz ő azért éles szemmel használt fel amcsi módszereket a negyvenes években, ami nyugaton is ritkaság volt).
Sunshine after the rain.
Varga Csaba mondta egy előadásán, hogy: "Amint mondtam...amint MONDOTTAM..."
Zlinyó meg: "tudhatNÓK, hogy..."
Tőlük ezek még jól is hangzanak, de ha fiatalok, főleg hallgatók csinálják ezt, az szerintem nevetséges, mert mi már más kor gyermekei vagyunk, más kor, máskor. :D
Igen, ez olyan vitrays, de jó poén.
Sunshine after the rain.
Impossible
"Tőlük ezek még jól is hangzanak, de ha fiatalok, főleg hallgatók csinálják ezt, az szerintem nevetséges"
Mi alapján feltételezed, hogy fiatal vagyok? Netán ismersz?
Visszatérve azokra, amit ezidáig írottál volt: hogy államvizsgán miket mondtak neked/nektek, nekem már volt 2 államvizsgám és még eddig nem jegyeztek meg hasonlókat!
Nem szeretném szaporítani a szót, illetve tovább piszkítani a topikot a sok offolással, ha örömödet leled abban, hogy tanácsokat adj, akkor én részlegesen megfogadom azt! Mégpedig a következőket ajánlom:
Én írok úgy, ill. beszélek úgy ahogy nekem tetszik, te pedig azt nem olvasod el, ergo, ha nem olvasod el, akkor az ott sincs (a számodra)!
Továbbá, ha velem van problémád, akkor azt intézzük privátban, de ha gondolod, akkor összefuthatunk és megbeszélhetjük 4 szemközt a dolgokat!
Az emberek nagy része sajnos képtelen elviselni, ha jószándékúan a javát akarják szolgálni, az önértékelési zavarai miatt sértésnek veszi a segítséget, ahelyett, hogy megköszönné, hogy gondolnak rá.
Akkor mint mondottad volt, használd egészséggel azt a múlt időt, amely napjainkban nem használatos, és a te problémád maradjon a sajátod, wünsche dir alles Gute.
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy milyen minősítésel voltak magyar jt zh értékeléseként, csak megfelelt és nem felelt, vagy jegyek is?
köszönöm!
Sziasztok!
Szintén 1éves vagyok és nagyon örülök, hogy rábukkantam erre a fórumra. Sajnos nem sikerült az egyetemes zh-ám:(
Ha valaki tudja a pótzh időpontját kérem jelezze, nem szeretnék lemaradni. A tanárnő december 11-12- re gondolt, ha valaki tudja pontosan segítsen. Köszönöm előre is.
Illetve a levelezőlistátokra is szeretnék feliratkozni e-mail címem: n.niky@freemail.hu.
Ez olyan aranyos volt. :) És nem válaszolt szegénynek senki sem??? :P
Zsoleszregék eltűntek...
Sunshine after the rain.
Kik???
Zsoleszreg egy nick lentebb. A debreceni csapat.
Sunshine after the rain.
A debreceni csapat az a LOKI!!!!!!!!!!!!!
Akkor mondjuk azt, hogy a JF-es debreceni csoportosulás a.k.a. DE ÁJK levelező topic résztvevői:-D.
Sunshine after the rain.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02