Társaim!
az 1608.ku. I tc-ből hamarosan felteszem ide, amim van!
üdv laci
DE - ÁJK LEVELEZŐRE JOGHALLGATÓNAK MEGY VKI???
Lacirek! Mit intéztél? Előre is köszönjük a koronázás utáni tc.-ket. A közös email-re teszed? Esetleg ,ha valaki nem tudott jól jegyzetelni, azt szívesen elküldöm én is...
Timi, ha van jegyzeted én megköszönném. Énis jegyzeteltem, de vannak kiolvashatatlan részek:S
Akkor a közösre felteszem Ancsi.
köszi:)
Timi!
Köszi a választ.Ha jól sejtem akkor a Tripartitum,az 1608:I.k.u.tc. és a jegyzet kell!Szép kis cucc:-)!Még csak annyit szeretnék,hogy ezt a közös e-mail címet írd már le légyszi,mert látom gyarapodnak rajta a hasznos anyagok!
Köszke!Sziasztok!:-)
Illetve még annyit,hogy honnan tudom az anyagot elérni,amit feltesztek?
Mondanom sem kell,ha a jelenlegi pánik és káosz megszűnik bennem,én is hasznos tagjává válok a fórumnak!!:-)
Zsuzsi!
jogasz.leves.unideb@gmail.com
jsz: iustinianus
sziasztok!
Timi köszönöm szépen a közös címet jó anyagok vannak fent, máris gyűlik.
a tripartitum szövege nekem kicsit nehéz. már csak a koronázás utánit kellene megszerezni...
Kedves iustinianus!
Csak egy röpke gondolat rólad: ISTEN VAGY!
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok! Lehet most tök idiótának néztek,de nekem nem megy az outlook és nem tudok hozzáférni az anyaghoz!!:-(( Ha valaki tud nekem segíteni,azt nagyon megköszönöm. A címem: bodizsuzsa@freemail.hu
Köszönöm!
Pontosítok...,most már: bodizsuzsika@gmail.hu
Kedves Zsuzsi.B
Mail elküldve! Sok sikert!
Lacirek! Nem sikerül még a koronázás utáni tc.-ket feltenni valahová?
Köszi Zsolt az infót!Most már csak tuni kéne használni és tisztán eligazodni benne!:-)
Jegyzeteteket feltettem ami az előadáson készült, ha felnagyítjátok és automatikus javítás után elég jól olvasható...Most lett kész aki még nem nézte meg mindet...
Kedves timi36
Irigyellek, hogy ilyen szépen tudsz írni, az írásom, max én tudom kiolvasni! Van egy előnye, nem kell titkosítanom! :D
Köszönöm szépen a fáradalmaidat!
Ui.: Nagyon jó a képek minősége!!!
Ja és beletettem a Jogtörténet piszkozat mappájába az összest.
timi36
Most én vagyok ..., vagy eltűntek a feltöltéseid???
Remélem lesz annyi eszük a többieknek, hogy nem törölnek!!!
Először írok, majd olvasok! Bocsi! :D
Van valaki aki tud a koronázás utáni tc.-ről valamit?
Akkor megtaláltad Zsoleszreg? Ok. Remélem a többiek is olvassák illetve megtalálják.
Megtaláltam és nagyon szuper!
Köszönöm mégegyszer!!!
Szívesen
Köszönöm az elismerő szavakat, de azért ne túlozzatok! :))
Az egyik magyar alk. és jogtöri anyagban össze van szedve az 1608. ku. I. tc-ből a lényeg! Magát a tc-t nem kell szó szerint megtanulni! :)
Küldöm még folyamatosan az anyagokat, ahogy időm engedi. Közgázból és filozófiából felmentésem volt első félévben, de az I. féléves filozófiát már sikerült megszereznem, át is küldtem. Próbálom a közgázt is! (A II.féléves már átment.)
A római jog viszont olyan nagy terjedelmű, hogy majd a következő konzultáció alkalmával megkereslek benneteket és cd-n odaadom, mert nem megy át e-mailben, a bigfile meg mindig vacakol, nem tudom miért....
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02