Ancsi18,
na idefigyelj: hol zaklattalak?
Ideje lenne kinőni a hülyeségetekből, már nem gimisek vagytok, de szerintem ez ott is gáz volt.
Le lehet rólam akadni a marhaságaitokkal, nem szólok többször.
Ancsi18,
na idefigyelj: hol zaklattalak?
Ideje lenne kinőni a hülyeségetekből, már nem gimisek vagytok, de szerintem ez ott is gáz volt.
Le lehet rólam akadni a marhaságaitokkal, nem szólok többször.
Kedves Timi36,
Ne haragudj, hogy megint zavarlak. Történt egy kis baleset, a párom véletlenül letörölte a meghívómat is, amit Tőled kaptam.
Kérhetnék egy újat??? Ne haragudj! :(
Egyébként van egy másik topic:
"DE- ÁJK levelező listára vegyetek fel"
Egy csoporttársunk kérte, hogy vegyétek már fel Őt is, csak Impi beleokoskodott. Neki is átküldenéd? Ott megtalálod. Keresett ma Téged.
Köszi!
Szép álmokat mindenkinek! :D
Ki mondta hogy zaklattál?
Ancsi18,
Én mondtam neki, te mondtad ma reggel. Mivel beszólogatott, felvilágosítottam már, hogy téged is csak zaklatott.
Kolkhisz,
menj el pszichológushoz, ez egy baráti ajánlatom. Nem baj, hogy letöröltél, én már előtte letöröltelek. Nem értek a durvább esetekhez.
Te nem vagy normális.
Nagyon sajnálom, hogy nem veszed észre, hogy elegünk van a piszkálásodból.
Sajnálom, hogy nem bírod elviselni, hogy 26 évesen 20 éves nők elhajtanak. Sorry
Te vagy őrült, kezeltesd magad, de sürgősen!!!!!!!!
Dilis.
Na csak hogy tisztázzuk. Nem hajtottál el, én mondtam, hogy nem akarok veled beszélni többet. Hogy te ezután nekiálltál picsogni, az nem elhajtás. Mellesleg nem 20 éves nő vagy, hanem 20 éves kislány. Elkezdhetsz felnőni, még talán nem késő. Egyébként pedig nemsok kreativitás szorult beléd, ha az én szövegemmel próbálsz visszavágni. Csupán jóindulatból tanácsoltam neked a pszichológust. Aki ad magára valamit, annak van analitikusa. Te pedig különösen rászorulsz az én tapasztalataim szerint.
Mondok neked valamit:
Szánalmas egy figura vagy.
Nem számít, hogy itt miket hazudgálsz, a csoporttársaim közül néhányan tudják, hogy igazam van, ugyanúgy piszkáltad őket is.
Majd rájönnek itt is, hogy milyen is vagy.
Lehet, hogy neked szükséged lenne arra a kezelésre ismét. Tudom, hogy tapasztalt vagy e téren.
:D
Szállj le végre rólam!!!!! Ennyit kérek csak!!!
Sok mounika sót nézel, vagy szerepeltél is? lol
Impi,
Sajnos nem tudok neked erre válaszolni. Nem ismerem a műsort. Ellentétben VELED. Felvilágosíthatnál, ha ilyen jól informált vagy, bizonyára rendszeres nézőjük vagy. :D
Ha nem ismered, akkor min röhögsz?
Hali!
Nem értem, hogy egy ilyen topicba mért kell veszekedni. Szidjátok egymást privát levélbe, vagy fejezzétek be. Nem hiszem, hogy valaki ha feljön erre az oldalra, és bemegy egy topicba arra kíváncsi, hogy ki kit hogyan szid, ócsárol. Meg aztán ahogy elnézem valakiknek elég sok szabadidejük van egész nap itt lógni, és minden topicba belefirkálni.
Üdv.: Aki
Akiérdekel,
jól van, igazad van, de tudod, sose jöttem ki a nőkkel, szerintem nő veszekedés nélkül nem létezik, ill. én olyat nem ismerek. De talán ez nemis baj, a nő szubsztanciája, hogy fel...bosszantsa a férfit. :D
Egy idézet Madách-tól:
"Minő csodás kevercse rossz s nemesnek a nő, méregből s mézből összeszűrve. Mégis miért vonz? Mert a jó sajátja, míg bűne a koré, mely szülte őt."
(Egyébként utálom Madách-ot és Hamvas Bélát is, mert szerintem azt képzelték, hogy ha nyáladzanak, majd elcsúsznak rajta a lábuk elé...hát én nem. :D Ja és Coelho-t is utálom. :D )
Akiérdekel!
Nem veszekedtünk állandóan. Összevesztünk valamin, és ilyenkor az ember haragszik a másikra. Nem tudtuk megállni, hogy ne írjunk vissza egymásnak, sajnos rossz emberi tulajdonság.
Egyébként a vitánkat lezártuk.
Nem tudta megállni...hát ez jó. :D A végén még szeretni fog. lol
Vivi02 :)
Ja tényleg, Vivi jól eltűnt. Visszajöhetne. Már rég veszekedtem vele. :D
Téged szeretni? :D Legalább humorod az van.
Mindig az tud szeretni legjobban, aki leginkább utált. (Kivéve persze a szűkebb családot. Nem azért kivéve, mert nem tudnak szeretni, hanem azért kivéve, mert nem utáltak.)
Humorom az van. Szerintem is. Poén, hogy egyetértünk valamiben.
Kedves Imp most látom, hogy újabb topikokat is bepiszkítottál. Szorgalmasan dolgoztál a múlt héten is, megdícsérlek! :) Kolkhisz külön dícséretet érdemel, hogy kitartott.
Rexor,
mi a problémád?
Mi az, hogy bepiszkítottam?
Te magadnál vagy?
Gondold át újra, szerintem.
Kedves Imp, átgondoltam a dolgot és továbbra is így gondolom. Ha te is átgondolod akkor lehet hogy találkozunk középúton :).
Én arról "beszéltem", hogy mindegyik főrumba csak az van, hogy piszkálja egyik fórumozó a másikat, és ez már nagyon unalmas. Inkább beszéljetek a témáról, vagy ha épp nincs hozzáfűzni való, akkor valami vidámabb dologról. :)
Rexor,
akkor ennyit erről.
Akiérdekel,
ha unalmas, minek nézed? Nem kötelező. :D
Rexor,
Köszi.
Jókor jöttél. :D
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |