Timi, énis megkaptam. Köszönöm :) Jóéjt
DE - ÁJK LEVELEZŐRE JOGHALLGATÓNAK MEGY VKI???
Kedves Timi!
Egy csöppet eltűntem, de, már vagyok, és 08.30 körül fel is teszem az 1608 k.u. I tc-t, egyenlőre ez van meg.
Jó reggelt mindenkinek!
A nagy magyar káoszban elküldeném a saját E- mail címemet, mivel hogy én sem láttam azt a bizonyos listát!?
Lacirekasi@freemail.hu
rela@windovslive.com
Hova teszed fel Lacirek? Egyébként küldtem meghívót neked is most. Ha lehet oda tedd fel és akkor mindenkinek meglesz... :) Sikerült államelmélet könyvet venni?
debrecen.jogasz.levelezo@lev-lista.hu ez a közös levelező rendszerünk.
Sziasztok!
Római jogból és magyar a.-és jogt.-ből nem azt mondták, hogy a tanszéknél fent lesz az órai anyag?Vagy még csak nem tudták feltenni?
Fennt van Ancsi!
Timi én nem találom :S
Na, erre is jó a levelezőrendszer: Aki megtalálta, letölti, és elküldi a listán :-)))
igaz mitzi. De kérdeztem egy nappalist, hátha tudott volna segiteni, de ő sem találja, viszont náluk már fénymásolják..akkor valahol mégis fent kell lennie :) Keresem...
Kedves timi36 légyszíves küldj még egy meghívót a http://www.lev-lista.hu/ra mert ,hogy elnyomtam.
Sziasztok!
Kaptatok e-mailt Balogh Judittól? Elküldte a jogtöri zh anyagát, és a kari honlapra(jogtörténeti tanszék/dokumentumok)felrakta azt 1608. k.u. I. tc.-t és a Tripartitumot!
(A Neptun nem tudja, hogy ki az elsős, úgyhogy mindenkinek elküldi a leveleket!)
Lacirek már a tagok között vagy! Próbálj küldeni a közös címre valamit és ha jó akkor magadnak a (saját e-mailednek is) elküldi. Várunk... :)
Iustinianus! Hála neki, már annyira aggódtam. Köszi, hogy szóltál, mindjárt nézem...
Én nem kaptam:S
Mit nem kaptál?
Iustinianus jó hogy szóltál!köszönjük.Én például egésznap nézegettem és még nem láttam :)
emailt
Azt én se de akkor már fenn van a honlapon az anyag, azt megtaláltad?
igen
Be kell állítani a Neptunban, hogy az oda érkező üzeneteket küldje tovább az e-mail címetekre! Egyébként a Neptunon szoktátok nézegetni az üzeneteiteket?
Ja, és a kari honlapon is érdemes gyakrabban benézni a tanszékek hírei közé!
Sok fontos információt oda tesznek fel a tanárok!
Sziasztok!
MÁJT-ból akkor nem kell más csak amit Balogh Judit felrakott ill a köt. irodalom, ugye?
És az órai jegyzet! Abból is kaptok majd kérdést a zh-án!
Nagyjából olyan kérdésekre számíthattok, mint pl.: Werbőczy szerint mi a szokásjog hármas ereje, milyen alaki/anyagi jogforrásokat ismersz, miért nem lett törvénykönyv a Tripartitum, miért csak jogkönyv, szokásjogi gyűjtemény (mert lemaradt róla a királyi pecsét és nem lett kihirdetve), stb...
Ne izguljatok, nem lesz nehéz:)) (szerintem)
Nemtudom..engem ez kicsit megnyugtatott..tudom, hogy csak tipp, de mégis :)van elképzelésem legalább.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02