kovács béla,
már 7 év előtt is feltételhez kötik egyes egyetemek...na ennyit a törvényről :D
kovács béla,
már 7 év előtt is feltételhez kötik egyes egyetemek...na ennyit a törvényről :D
Gondoltam rákérdezek, mert már a TO-nak sem hiszek ha nemadja írásba és közokiratba :)
hozzászólás törölve
Két év arra van, hogy az abszolutórium után ennyi idő telhet el az államvizsgáig és/vagy a védésig. Egyébként vicces, hogy a nyelvvizsgánál nincs ilyen határidő, bár valószínűleg nem éri meg várni ennyit.
Nincs időkorlát. Ha valaki sikeresen abszolválta a záróvizsgákat, akkor az intézmény kiállítja az igazolást erről a tényről. Ha ezt követően bemutatja a nyelvvizsgabizonyítványt, akkor 30 napon belül kiállítják és kiadják a diplomát.
Még a záróvizsga letételére sincs "jogvesztő" határidő, a törvény csak annyit rögzít, hogy a 7 év után az intézmény feltételhez kötheti.
Kedves bigdady,
ha jól tévedek a felsöoktatàsi tv. ir erröl...de lehet, hogy rosszul tévedek.
TO-n lehet, hogy egyszerübb lenne megkérdezni...vagy pont velük van vitàd?:)
de ha 2004-ben àllamvizsgàztàl, akkor asszem 2006 volt a hatàridö...de ez màr csak egy homàlyos kósza emlékfoszlàny...
Kedves ksstomi,
csatlakozom,
pedig azt hittem csak belém szerelmes.:)))
Kedves kbs,
az emil lehetöségét én is felajànlom neked, ha személyeskedhetnéked tàmad:)
Sziasztok!
engem az érdekelne, hogy ki dönti el, hogy ha leállamvizsgáztam 2004.04 hóban akkor meddig kell leraknom a nyelviizsgát hogy kiadják a diplomámat?
törvény írja valahol vagy iskola?
hozzászólás törölve
Semmi gond. Ez meg a te véleményed rólam.
De nekem is lehet véleményem rólad. És ha az nem tünet, ha ez a vélemény rossz. (Hiszen a tied sem éppen kedvező rám nézve.)
hozzászólás törölve
Impossible: az első bekezdésed elnyerte az "Év szakmai hozzászólása"-díjat. Gratulálunk!
Valóban, a célja provokáció volt. De ez nem azt jelenti, hogy nincs valóságalapja annak, amit írtam.
Kedves Mohos Gábor,
ugye az előző hozzászólásodat Te se gondolod komolyan? :-)
OFF
Félreértettél, Tamás!
Azon mulattam, hogy felrémlett előttem a kép, amint egy olyan kőművesmester egrecíroztat inasokat, segédeket, aki maga csak szerencsésebb napjain tud egyenes falat húzni.
ON
A karok között az tesz különbséget, hogy az ott végzettek milyen irányú jellemzőit erősíti fel. Név nélkül 3 karon végzettek jellemzőit írom le:
hozzászólás törölve
Kacsa,
„akik azt gondoljàk, hogy különbség van nappalis és levelezös magyar jogi diploma között, azok azt akarjàk elmesélni, hogy különbség van a szar és a fos között…pedig szerintem fekàlia mind a kettö.” /by Kacsa/
Hogy a példádnál maradjunk: szerintem igenis van különbség szar és fos között. Ha nem lenne különbség, akkor nem különböztetnénk meg őket. Neked pl. teljesen mindegy, hogy szarsz vagy fosol? :D Hát nem hinném. Igen, valóban a wc-n csinálod mindkettőt, ugyanazzal a műveletsorral (gyatya letol, deszkát lehajt, deszkára esetleg papírt helyez, deszkára ráül, kipufog, töröl, lehúz), mégis van egy lényegi eltérés a két helyzet között: AZ ÉRZÉS.
Az, hogy te egyéni tanrenddel voltál nappalis, mondhatni, egy kuriózum. Általában nem egyéni tanrenddel csinálják. Kivételek mindig voltak, vannak és lesznek szinte minden alól. Nem ezzel foglalkoztam, amikor azt mondtam, hogy a nappalis és a levelezős képzés közé nem tehető egyenlőségjel. Ha ennyire nem tetszik neked a két képzési forma megkülönböztetése, akkor töröltesd el a kettő közül az egyiket. Csakhogy most az a helyzet, hogy mindkettő létezik. Ha az egyetemek tesznek köztük különbséget - kezdve a felvételi ponthatártól, általában az óraszámon és esetleg a követelményen is keresztül -, akkor véleményem szerint igazságtalan lenne azt mondani, hogy e két, egymástól megkülönböztetett képzési forma végeredménye - a diploma - teljességgel egy tekintet alá esik.
én nem arra gondoltam, hanem a "családos" megjegyzésre...:)))
OFF
Jaj, Kacsa, most magyarázzam el, hogy, mit jelent, ha valakinek az emilcímében (gondolom, sajátod) eib.org van a kukac után? Meg azt, hogyan működik a Google?
ON
Te bíztál ügyeket másra?! ROFL
hozzászólás törölve
nem baj guba...majd elmúlik...vagy talán kinövöd.
kbs lol!:)))
ezt a baromságot honnan szedted???
úgy látom ennek a két diszpintynek lassan a mániája leszek.:)
Én itt most megállok, és leszögezem, hogy a valaha oly' színvonalas SZAKMAI honlap ócska magamutogatók gyülekezetévé silányult öt (hét?) esztendő alatt. (Tisztelet a kivételnek). Mintha vizsgázó jogászokat hallanék hazudozni arról, "hogy csak három napot készültem a Pp. szigorlatra, és milyen jól sikerült."
Ebből nekem elég.
Sunshine after the rain.
„kínosan ügyelsz rá, nehogy bárki felismerjen.”
De azt sem csinálja túl jól. :)
A személy egyébként kétségkívül létezik, csak talán nem pont olyan, és nem pont az a méret, mint ahogy nekünk bemutatkozik. Ahogy elnézem, az egész család EU-ban utazik. Úgy azért könnyebb bekerülni bizonyos állásokba.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |