Kedves Illetékesek!
Lányom 25 éves, az érettségi után főiskolára jelentkezett, melyet a mai napig nem tudott eredményei alapján befejezni, (közben elvégzett inkább egy OKJ-s képzést ahol két éve végzett. mai napig is főiskolai tanuló nappalin, de nem jár az iskolába, és a kötelező vizygáit sem teljesítette, elképzelései szerint, még akár évekig járhat, anélkül, hogy lediplomázna, addíg az iskoláztatását is én fizetem...szerinte érdemes húzni az időt, a különböző kedvbezményekért, diákigazolvány, gyerektartás stb. Munkába állt, dolgozik, albérletben lakik (ennek a költségeire használja a gyerektartást, amit az anyja kap a mai napig, és abból ad a lányának, de nem tudni, hogy mennyit? Nagyon magas fizetéssel rendelkezem, a havi gyerektartás, amit az első bírósági megállapítás óta, változatlanul vonnak 20% kb. havi 200 000 ezer forint. A válás, a gyermekünk 2 éves korában következett be, tehát 23 éve vonják tőlem ezt az összeget. A lányommal tartom a kapcsolatot, és kb. mégegyszer ugyanennyit költök rá havonta, teljesítve sokszor extrém kívánságait is.
Viszont az az érzésem, hogy kihasználnak, a jó viszony is csak annak köszönhető, hogy amíg jóban vagyunk, addig jön a pénz, és érdemes a tanulmányokat is húzni...kérdem én, ha még 30 éves korában is papíron főiskolai hallgató lesz, addíg kell fizetnem????
vagy van valamilyen megoldás, a korlátozásra? merre indulhatok, mit kell tennem?