Banki hitelek

Reménysugár1963 # 2010.03.14. 14:04

Sziasztok!

Az alábbi kérdéssel fordulok Hozzátok!

• vannak hiteleim, amelyekben van 1 jelzáloghitel
  • természetesen az az első, melyet kiegyenlítek
  • a többivel vannak elmaradásaim, de jeleztem a banknak/bankoknak, hogy van fizetési szándékom, s amennyit tudok el is utalok havonta. (Jelenleg munkahelyi gondjaim vannak, idősebbik lányom is munkanélküli, s a kisebbik a tanulás mellett is dolgozik, hogy ne legyen probléma-igaz orvos szerint túl sokat bevállal)
  • egyedül kell küzdenem a hitelfizetéssel, mivel férjem meghalt.(Munkahely meg nincs, pedig dolgozni szeretnék!!!!!)
  • mit tehetnek velünk, ha mégis "becsődölnénk"?
  • a hitelek a nevemre szólnak, de tulajdonosok 3-an vagyunk, s a haszonélvezeti jog is rajtam van????

Köszönöm segítségeteket/megértéseteket!

végrehajtó1 # 2010.03.14. 22:20

mit tehetnek velünk, ha mégis „becsődölnénk“?

leszelszives vissza olvasni a vh topikot.Minden le van írva...

ingatlanok # 2010.03.16. 09:28

Tisztelt Kovács Béla Sándor, végrehajtó 1!
Akkor sem befolyásolja a dolgot, ha a hitelre vásárolt ingatlan a volt feleség nevére került, viszont a volt férj adóstársként szerepel a hitelügyletben?

sunbaluka # 2010.03.23. 11:39

Üdv Mindenkinek! Segitséget kérnék. Sajnos be fog dőlni pár személyi kölcsönöm, de van egy hitelre vásárolt kocsim. Hirdetem hátha legalább abból nem lesz baj, valaki jelentkezett aki úgynevezett halasztott hatályú adásvételi szerződést szeretne kötni velem. Tehát csak akkor kerülne a nevére az autó ha lejárt a törlesztés ez még pár év kb. Ha bedőlnek a hitelek és végrehajtásra kerül a sor akkor is elvihetik az autót ha van 1 ilyen ügyvéd előtt irt szerződés a kezemben? Előre is köszönöm.