Tesco lopás

KrisztiánBp (törölt felhasználó) # 2008.11.04. 13:50

Abszolút igaza van Fotós. Magyarország ilyen ország. Én a sport miatt járom egész Európát, főleg Dániát, Hollandiát és én is tapasztalom a különbségeket. Sőt, sokszor megmerevedek, mert nem akarom elhinni.

Sok sikert kívánok, és hülyékkel meg ne foglalkozzon, tudom mindenhol jelen vannak és meg tudom érteni Önt.
Az valóban érdekes, hogy gondolom nem egy 40 ezres turistagéppel mászkál ha egyszer fotóriporter, elég érdekes gondolat, hogy ehhez naponta járkál ceruzaelemeket lopkodni :-)))
K

fotoriporter (törölt felhasználó) # 2008.11.04. 13:31

És ha heti 5 ilyen feljelentés érkezik ellenem, akkor se vagyok hajlandó tolvajnak elismerni magam. Inkább elköltözöm vissza ahol voltam, normális emberek közé. Szerencsére megtehetem, csak családi dolgok miatt nem biztos, hogy szerencsés. Ennyi.

Valaki egyetlen dologra adjon nekem választ!

A magyar miért mindjárt a másik bűnösségét veszi alaphelyzetnek? És miért a "dögöljön meg a szomszéd tehene" mentalitás tapasztalható mindenhol?
UNDORÍTÓ !
(volt) Fotoriporter

fotoriporter (törölt felhasználó) # 2008.11.04. 13:27

Guba!
Én nagyon nem erről írtam! De ha most elkezdenék mesélni, lehordanának sokan, hogy mennyit írok. Tudod olyan helyen éltem sokáig, ahol pl. boltokban nem szokás a kosár vagy kocsi, az emberek simán zsebre tesznek mindent, aztán meg természetesen a pénztárnál kipakolják és kifizetik. Na hát ennyire különböző mentalitáshoz vagyok szokva, így aztán abszolút nem meglepő, ha besétálok elemekkel teli a táskámban meg csokival a zsebemben és stb, merthogy évtizedekig nem ehhez voltam szokva, hogy bárki is feltételezzen ilyet rólam. Nem tudom ez magyar szemmel mennyire érthető, de ez van. Nyugdíjas éveimre jöttem haza, de nagyon gondolkodunk azon, hogy nem itt kéne ezt leélni, mert ilyen trágyadomb egy ország szerintem nincs még egy.

Egyébként igazad van, peches ember vagyok, ezt pont a szabálysértési előadó nevezte meg nevetve akkoriban, de az a vicc, tudod hogy amikor meg valaki ellen heti szinten mennek az olyan ökörködések, hogy 60 éves létére egy szelet csokit lop el, és rongálok állítólag folyamatosan, mert valamit kibontok, ha meg akarom nézni, stb, a szabálysértési vezető meg jól ismer engem, és tudja mi a helyzet, hát kénytelen tenni a dolgát, de magában nagyon jókat derül az én naivságomon. Csak tudod közel 30 év kintélés után baromi nehéz ezt a rohadt magyar mentalitást megszokni, ahol olyan érzésem van, hogy még a pénztáros is mintha hatóság lenne, úgy áll hozzám. Na én 30 éven keresztül olyan közegben éltem, ahol a boltban pl. csak úgy elvihettem egy nadrágot ha tetszett de nem voltam biztos benne, és mondta az eladó hogy próbáljam hordani, milyen, és majd ráérek kifizetni ha arra járok. Elhiszed milyen nehéz nekem megszokni, hogy itt meg jó magyar módra mindenki a szálkát keresi a másikban? Tudom, én vagyok a hülye persze, evidens, az én hibám, csak hidd el, kurva nehéz, amikor még az se jut eszembe, hogy kosarat vegyek. El tudod te képzelni azt Guba barátom, hogy olyan helyen éltem, ahol pl. az eladó megkért, maradjak már a boltban egy 10 percet mert el kell szaladnia valahova, és otthagyott mindent, pénzt stb ... Nem is feltételezett olyat, hogy én bármihez hozzá nyúlnék! Na most ezt próbálnánk megtenni magyarországon .... Tudod, nagyon szar egy érzés ám látni ezt, hogy származásilag magyar vagyok, de legszívesebben letagadom ha kérdezik.

A csipogósdiról pedig annyit kedves Guba (!!!), csakhogy lásd mekkora hatalmas tolvaj vagyok, hogy kedves személyes irigyem volt a biztonsági őr még régebbi időkből, és mint utóbb kiderült, egyszerűen távirányítóval direkt becsipogtatta a kaput, azaz nagy különbség!!! Nem magától csipogott be!! De aki kicsit is tudja hogy működik ez, annak ezzel nem mondok újat, aki gyanús, annál becsipogtatják, ott van a kezükben a távirányító, mert így a legtöbben mindjárt megijednek és persze megmutatják a táskájukat. Ennyi.

És akkor jöhetsz te azzal, hogy peches ember vagyok, valóban, lehet hogy peches ember vagyok, de megismétlem: akkor is nyertesen jöttem ki belőle, merthogy nem is volt nálam semmi amit rámhúzhattak volna, másrészt kértem a vagyonvédelmi kamaránál kivizsgáltatni, hogy azt a kaput be lehet-e csipogtatni csak úgy távirányítással is vagy sem, pontosabban ott kezdtem a panaszt, és lényeg, hogy független szakértő megállapította, hogy igen, lehet. Ellenem pedig mivel se nem loptam se semmi, csak ezek szivattak, természetesen azonnal megszűntették az eljárást, bár ez már a tanúk meghallhatásánál is igen megjósolható volt, mert össze-vissza beszéltek az én szerencsémre.

*
Nézd semmi köze ehhez az ügyhoz, de annyi köze van, hogy példázza jó magyar genetikailag kódolt baromságot, hogy van APEHnél egy ismerősöm, ő meséli, hogy ez egy amolyan közepes város, ahol élek, és X meg Y képes azért a 30 km-re levő falujából meg akárhonnan beutazni az ügyfélszolgálatra, hogy bejelentse, neki gyanús, hogy a szomszédnak honnan van az új autója és vizsgálják már ki. Azt mondja a nő, átlag napi 4-5 iylen kellemes, jóindulatú bejelentés van. Én meg eddig ahhoz voltam szokva, hogy ha valaki új autót vett, akkor az ismerősi kör még bulit is csapott és megünnepeltük, kipróbáltuk stb, esze ágában nem volt senkinek, hogy most az hogyan és miért van neki.

Na szerinted akkor genetikailag hibás a magyar? Úgyhogy maradjunk ennyiben, én peches vagyok valóban, de akkor is megúszom, hidd el, mivel nem loptam semmit. Ellenben te vagy a második aki valamiért úgy kapásból a rosszat feltételezi, csak nem te is tesco-gorilla vagy? Hidd el, nekem meg se fordul a fejemben ilyen, hogy lopjak, az okokat elmagyaráztam, aztán felőlem hiszed vagy nem hiszed, ez van. Lényeg, hogy szóltam a szabálysértési vezetőnek telefonon éppen tegnap, hogy majd megint menni fog ellenem egy feljelentés, és olyan jót nevetett rajta, már csak annyit kérdezett, "most éppen honnan?" - na kb ilyen viszonyban vagyunk, mert ő pontosan ismer engem elég régóta és tudja mi a helyzet. Csak annyit mondott, hogy ha tényleg látszik, ahogy elteszek valamit, akkor szedjek össze minden bizonyítékot, mert akarata és minden megértése ellenére kénytelen lesz elmarasztalni. Na hát ennyi, kedves jóindulatú Guba pajtás. Ugye nehéz felfogni, hogy vannak nagyon más mentalitású helyek, emberek? És hogy vajon miért utálom ezt a rohadt országot? De ezzel nem vagyok egyedül, egyik ismerősömmel is hasonló történt tescoban, beszélgettünk nemrég, és az ő világot járt nyitott gondolkodású kamasz fia már agyilag ott tart, hogy csak ennyi volt a megjegyzése, hogy "a tesco biztonsági őr az ország szégyene". Na ehhez mit szólsz? Ezt már egy mai fiatal így látja, mert nyitottabb, járkál sokfelé, képes különbséget tenni intelligens ember és korlátolt barom között, ennyi.

Remélem kielégítő választ adtam a pechességemre ....
(volt) Fotoriporter

guba # 2008.11.03. 16:34

Tételezzük fel, hogy minden ezredik embernél szólal meg a jelzőkapu. Ezek közül is csak minden huszadiknál fordul elő, hogy tévedés volt és nem akart semmit ellopni. Annak a valószínűsége, hogy valakit kétszer is kipakoltassanak vétlenül, ebből adódóan nem túl nagy. Elég peches ember lehetsz te, lottóra ne költsél!

fotoriporter (törölt felhasználó) # 2008.11.02. 21:45

Ja oké Websas, akkor köszi :-) Csak olyan szélsőséges megnyilvánulások vannak, hogy nem tudok néha mit hova tenni ...

Kedves Kadaj!

Egyem azt a kurva jó lelkedet. Na akkro most estél pofára, ugyanis kb két éve volt nekem cirkuszom egy multival, akkor a barom állatok azt a jelző szart csipogtatták be távirányítóval szándékosan, és az ugyan nem tesco volt de igencsak multi és képzeld el, NYERTESEN JÖTTEM KI AZ ÜGYBŐL!! Ez bizonyára számodra elképzeléhetetlen, de így volt. Pedig 6 "kedves" túlképzett biztonsági őr vallott ellenem, csak éppen ez volt a szerencsém, ugyanis éleselméjűségükből adódóan egymásnak igen ellentmondó dolgokat is mondtak, belezavarodtak mindenbe, lényeg, hogy megszívták na, akkor nem volt kamerafelvétel, akkor személyes ellentét miatt akartak úgymond megszivatni egy ilyen csinált "lopással", de aztán ők szívták meg. Nem volt könnyű elismerem, de sikerült!!
És már megint csak úgy árad belőled az a hatalmas jóindulat, te szerintem ez már beteges!
Fotoriporter

kadaj01 # 2008.11.02. 21:10

Tudod, valakit ilyen szintén szidni, mint ahogy ezt te teszed egy jogi fórumon, több mint ciki. Mellesleg, ez a hiszti már egyszerüen nevetséges! A kislányok csinálnak ilyeneket, amikor piszkos lesz a babájuk! Áhh, reménytelen. Amugy kétféle tolvaj létezik, az egyik belenyugszik amikor lebukott, a másik hisztizik mert képtelen elviselni a kudarcot. Mellesleg, semmi esélyed nincs a multik ellen. Semmi.

websas # 2008.11.02. 20:55

genetikailag szoláriomozott honfitársaink ...100 tagu cigány zenekar, roma kisebbség, tovább is van mondjam még ???

websas

fotoriporter (törölt felhasználó) # 2008.11.02. 20:25

de azért az a "minden ember ......" az tök jó :) És milyen igaz ...

websas # 2008.11.02. 20:21

A szoláriummal nem rád céloztam!
igazából vígasztalni akartalak.(bocs ha nem sikerült).

websas

fotoriporter (törölt felhasználó) # 2008.11.02. 20:14

Köszi Krisztián, aranyos vagy:-)
Websas, igazából nem is tudom ezzel a beírással mit kezdjek vagy hogyan értelmezzem. Nem vagyok agyonszoláriumozott se meg ....meg szóval nem tudom.
Fotoriporter

websas # 2008.11.02. 19:40

Kedves "néhai" Fotoriporter !

Sok helyre vittem már be bármit. Kezdtem a biztonságiaknál, vagy felírták,vagy ragasztottak rá valamit, de utána nem volt belőle problémám.
Mint tudjuk genetikailag szoláriomozott honfitársaink a kommunizmus építésében a csúcsra értek és elkezdték a javak igény szerinti vételezését(fizetés nélkül). A biztonságiak (alul képzettek) ezt szeretnék kivédeni.
("minden ember biztonsági őrnek születik csak van aki tovább tanul").
Hát ebből indulj ki.

websas

KrisztiánBp (törölt felhasználó) # 2008.11.02. 18:32

Helyes! Én is sok sikert kívánok Önnek, a tescos gorillák ellen minden létező szemétség is kevés. De ha átdob nekem egy fotó egy ott dolgozó gorilláról, és készítek egy olyan klassz monataget, ahogyan valami értékes cuccot éppen zsebre tesz, hogy senki nem fogja megmondani, eredeti vagy nem.
Hogy van ez, hogy az Ön felvétele nem bizonyíték, de a TESCO felvétele meg igen?
K

fotoriporter (törölt felhasználó) # 2008.11.02. 18:12

Na nézzük sorban ...

Meggondolatlan lány: én nem erről beszélek, na még szép, hogy eljátszák az ott dolgozókkal a nagy szigort, hiszen a látszatot fenn kell tartani! Hát nézd, ezek sajnos nem emberek, úgyhogy meg se lepődöm azon amin írtál, nem is tudom miért hallom több felöl is, hogy a biztonsági őr egy külön állatfaj. Pedig nem szeretném az állatokat megsérteni. Igen, értem amit írsz, én egy amerikai multinál voltam pár évig ahol hasonló rendszer volt, és ahol tényleg még a dolgozó övét is megnézték, na de persze aztán ott is tűntek el sokmilliós értékben az elektronikai cuccok. Szerinted kik álltak mögötte vajon? .... Aztán amikor ez kiderült, a cég le is cserélte az egész bandát úgy ahogy volt, sajnos feljelentést nem tettek ellenük, mert mint megtudtam úgy voltak vele, hogy inkább benyelték a többmilliós veszteséget de nem akarták, hogy mindenféle rendőrök bele lássanak a papírjaikba, így megúszták. Ahogy hallom, ez multiknál nagyon gyakori.

Monalisa: igen-igen, csak egy gond van ezzel, hogy félő, az eladó majd nem mer ellenük tanúskodni, hiszen félti a munkahelyét, a főnöke meg gondolom majd meg is fenyegeti, tehát az ügyvéddel erre nem is alapozunk. Igazad van abszolút! A biztonsági őr nem hivatalos személy, nem lettem volna köteles se vele menni se megmutatni neki semmit se a személyit oda adni, DE én mégis megtettem, hiszen tudtam, hogy nem csináltam semmit ... mégis akkor mit akar? Simán mentem volna tovább ha loptam volna, de nem tettem, együttműködtem azzal az idiótával, azt hiszem ez azért valamit legalább sejtetni enged mellettem.

kadaj: te nem sok szót érdemelsz, gratulálok a fantasztikus trájékozottságodhoz, de ki beszél itt üzleti titok megsértéséről meg amiket itt össze hordasz minden baromságot? Ne haragudj, elgurult a gyógyszered vagy mi van? Hülye vagy? Éppen azt mondom, hogy se nem loptam, se nem fogyasztottam és stb. Kedves kadaj, engem viszont ne nézz olyan hülyének mint amilyennek te tűnsz, mert természetesen az összes ügyvédi költséget a tesco fogja fizetni, így állapodtunk meg, egyrészt mert ismerős, másrészt mert elég biztos nyerőnek látja az ügyet az ügyvéd. És nem én vagyok az aki hisztizik, ellenben pl a tesco áruházigazgatója már többször is kereste telefonon, most éppen ott tartunk, hogy valamit egyezkedni akar ... haha, szerintem a barom rájött, hogy alaposan mellé fogtak most, és próbál valahogy megegyezni, de elhatároztuk, hogy nem engedünk, és minden létező maximális szemétséget bevetünk ellenük, amit csak a jog adta keretek belül lehet. Ez most már nem csak egy elemlopási gyanúsítás tudod, hanem elvi kérdés. Az ügyvédi költséget a tesco majd számolja el oda ahova tudja (vagy a biztonsági cég, ez már engem nem érdekel), de hidd el, nem ez lesz a legnagyobb gondjuk, mert itt felmerült pár olyan bűncselekmény elkövetésének a lehetősége is, ami miatt inkább azért fognak imádkozni, hogy megússza egy felfüggesztettel a biztonsági őr.

végül Hunfrakk:
Látod ennyit ért kedves kadaj az egészhez, lehet, hogy ő is tesco biztonsági őr, valamiért nagyon agresszíven azt akarja látni, hogy én bukok. Mondtam már, genetikailag hibás ...

Hát most ennyi. Azt hiszem azért az a tény, hogy a tesco már ideges és próbál az ügyvéddel kezdeni valamit, az máris önmagért beszél ... Na majd beszámolok mi lett ebből a cirkuszból, de azért kadajnak azon a hozzáállásán, hogy még a saját igazamat se bizonyíthatom, na ezen én nagyon kiakadok.

(volt) Fotoriporter

hunfrakk # 2008.11.02. 14:14

viszont a tesco téged feljelenthet üzleti titok megséréte miatt
ÜZLETI TITOK MEGSÉRTÉSE?
földön fetrengünk a hahotázástól!
ez bizonyára amolyan jogászi túlzás volt

Tudod, ha a bíró elött majd elkezdesz így hisztizni mit ahogy itt teszed
szabálysértés hatóság nem bíróság
ez az ügy nem kerül büntetőbíróság elé
ahhoz előbb kellene vádemelés stb.

kadaj01 # 2008.11.02. 13:43

fotoriporter te aztán nem vagy semmi! A tesco területe magánterület, amikor oda belépsz, akkor automatikusan elfogadod a feltételeket amiket a házszabály előir amit a portán, vagy ügyfélszolgálaton ki lehet kérni megtekintésre. TE ott nem csinálsz fényképeket, nem lophatsz, nem fogyaszthatsz, nem vihetsz be olyan értékeket amit ott kapni, stb. TE ott vásárolhatsz, semmi mást! Azokat a felvételeket amiket te ott készítettél semmilyen bizonyitéknak nem fogjál elfogadni, viszont a tesco téged feljelenthet üzleti titok megséréte miatt. Például.

A ügyvéd akivel TE konzultálsz egyvalamit biztos fog csinálni, lehuzza rólad a zsét.

Tudod, ha a bíró elött majd elkezdesz így hisztizni mit ahogy itt teszed, nincs az a isten, hogy ne "itéljenek" el. ;)

monalisa1 # 2008.11.02. 12:21

Tudtommal senki nem köteles a biztonsági őr felszólítására "a" vizsgálóba menni - nem hatósági ember hanem az adott cég alkalmazottja. Ha a szabad elhaladásban (= távozásban) akadályoz, utóbb feljelenthető. Személyes ellenőrzést: igazolvány és/vagy motozás csakis rendőr végezhet.

monalisa1 # 2008.11.02. 12:05

fotoriporter

Az egy dolog, hogy a biztonsági őr nem hívta oda az eladó srácot, a másik az, hogy beídézheted tanunak a tárgyalásra az eladót - így pedig majd csak napvilágra kerül a történet egésze.

meggondolatlan lány # 2008.11.02. 11:10

A személyzeti bejáraton igen nehéz kicsempészni bármilyen lopott tárgyat is az eladók által, mivel én dolgoztam náluk diákmunkásként és tapasztaltam h elég komoly biztonsági eljárás van ki és belépéskor!!!van egy nagy piros gomb amit mindenkinek meg kell nyomni ha a hátsó bejárat felé mész és véletlenszírűen megszólal és akinél megszólal azt teljesen átvizsgálják.de viszatérve a biztonsági őrök munkájához... hát nekem se engedték elolvasni a jegyzőkönyvet, ilyen piros vonal mögé beállítottak és nem mehettem el onnan , max mikor alá kellett írnom!!(bár nekem muszály volt aláírni mert tudtamh bűnt követtemel és bizonyítani is tudják)...de a másik h milyen az h én ott rosszul lettem, pánikrohamot kaptam és látták h fetrengek a földön, majd meg fulladok mert nemkapok levegőt és ugyanúgy hagytak a földön ülni , nem az h alám tegyenek már egy széket, barátnőm kérte meg őket h aggyanak már nekem egy széket!!nah ennyit róluk!! azthiszik h ők a janik ott mert egyenruhájuk van és h nekik ezzelh kb annyi joguk van , mnit egy rendőrnek!!...a helyedben én is ekkora patáliát csapnék ha ezt velem tették volna meg amit veled megcsináltak!! én olyan ember vok h ha meggyanúsítanak vmivel amit tudom h nem követtem el az életem árán is bebizonyítanám h mégis nekem van igazam, addig nem nyugodnék!!!

fotoriporter (törölt felhasználó) # 2008.11.02. 10:47

Meggondolatlan lány, gondolom te is beleestél valamibe, de tudod mindig a kismeber szív, hogy finoman fejezzem ki magam, és amit említettem, hogy sokszázezres-milliós tételekben meg pont az ő közreműködésükkel visznek ki hátul dolgokat, az nem zavarja a kutyát sem. Hülye egy ország vagyunk, meg kell hagyni.
Még egy eladó anno mesélte nekem akivel jóban voltam, hogy ő ezt nem érti, direkt a számítógépek felett vannak kamerák, na ehhez képest képzeljem el, hogy minden eltűnt a számítógépből, azt vették észre egy idő után, hogy csak a háza van a polcon. Na azért gondolkodjunk már egy kicsit, hogyan is lehet ezt kivitelezni és mennyi idő kell ahhoz, hogy pont a kamera alatt csavarhúzókkal szétszereljék, és kiszedjenek belőle minden alkatrészt?! Szerinted ki tud ilyet megtenni? Merthogy egy vásárló nem, az biztos. Na nem akarok gyanúsítgatni senkit, ugyanis ez nem gyanú, hanem józan paraszti ésszel is kikövetkeztethető TÉNY. Na ezek után jöjjenek nekem a 4 db ceruzaelemes hülyeségükkel meg a csokijukkal .....
(volt) Fotoriporter

fotoriporter (törölt felhasználó) # 2008.11.02. 10:39

Igen, ahogy mondod, móresre kéne tanítani őket végre valahára, és ne attól legyen férfi mert egyenruha van rajta, a kisebbségi komplexusait élje ki máshol, a munkájában pedig legyen udvarias és mindenek előtt járjon el a szabályoknak megfelelően. Tényleg sokszor kezdem megérteni azokat akik legyintenek egy nagyot amikor olyat hallanak, hogy mi jogállam vagyunk elvileg.
Én a panaszkönyvbe amikor bejegyeztem az eset után, akkor feltettem teljes komoly kérdésként, hogy netán alkalmaznak-e szakembereket montázsolás céljából, valamint felajánlottam nekik, hogy ha ezt az intelligencia-szintjük nem engedi meg, akkor én szívesen írok egy illemtanrendszert, ahogyan el kellene járniuk pl. egy blokk ellenőrzésekor. Mert nem gondolom túl udvarias és európai színvonalnak, hogy a biztonsági őr rám ront és kitépi a kezemből a blokkot. Jó hogy nem egy gyomronrúgással kezdi. Talán először is "jó napot kívánok uram ... és stb" de hát ezeknek ilyet magyarázhat az ember, mivel sajnos fel se fogja, olyan szellemi szinten vannak. És hogy ha netán 100% bizonyosságot nyerne, hogy én onnan valamit is elloptam, akkor is csak a szabályokat betartva kellene kitölteni a nyomtatványokat.

Ehhez képest a mai állapot: amikor megtagadtam az aláírást, akkor nagyot csodálkozott, gondolom ilyennel még nem találkozott, (mert alapjában sajnos a magyar nagyon birka természetű más nemzettel összehasonlítva, ez tény), aztán pedig ez volt a rendkívül intelligens megnyilvánulása, hogy "a kurva anyádat, na lehet menni kifelé".

Ez itt az Európai Únió ám, aki esetleg nem tudná! Csak ezt magamnak majd kiírom a falra, mert amúgy semmi nem tudatosítja bennem.

Köszi a bíztatást, rengeteg panasz van állítólag főleg a tescos biztonsági őrökre, ahogy mondtam, most velem nem jártak jól, mert a legapróbb szabálytalanságba is bele fogunk kötni, és csak egyszer kell, hogy példát mutassunk egy ilyen túlkapásból, aztán hátha megtanulják hol a helyük és mit engedjenek meg maguknak.

(egy fejlemény: azóta lefotóztam, hogy sehol nincs kitéve tábla vagy matrica ami arra utalna, hogy ott videofelvétel történik, azaz állítólag ez így szabálytalan, tehát máris kérni fogjuk a felvételek mellőzését mint bizonyítékot, sőt eljárást kezdeményezünk, amiért felvételt készítettek, hiszen nem adtam rá engedélyt, úgyhogy ez egy soktényezős játsszma lesz, de most már végigviszem, meglátjuk mi sül ki belőle, és ha jól jövünk ki belőle, akkor a rágalmazásból pedig hatalmas cirkuszt fogunk csinálni)

(volt) Fotoriporter

kedves kadaj, a saját igazamat pedig legalább már hadd próbáljam igazolni ahogy tudom, ha másképp nem megy, hát így ... itt azt hiszem én vagyok a legkevesebb szabálytalanságot elkövető ember az egész ügyben! Jó hogy nem még a saját igazam bizonyítása is tilos, agyam eldobom komolyan.

meggondolatlan lány # 2008.11.02. 09:55

Kedves fotoriporter!! szerintem neked minden oldalról igazad van!! amiket ezek csinálnak az már durva!!remélem hogy a perben te fogsz nyerni!!valakinek már móresre kéne tanítani őket!

fotoriporter (törölt felhasználó) # 2008.11.02. 09:25

Atis!
Jaj de örülök Neked :-) Végre egy épelméjű ember ... Na ügyvéd is mondott hasonlót, hogy ebbe a videofelvételbe még bele fogunk mi kötni, akármi is van rajta.

Szabályosságukról csak annyit, hogy "természetesen" nem láttam a jegyzőkönyvet, mert akkor ott sokszori kérésemre se voltak hajlandók megmutatni azt amit elvileg alá kellett volna írnom de persze megtagadtam határozottan, és mellesleg nem kaptam belőle példányt, na most ebben még nem vagyunk biztosak, hogy kellett volna adniuk vagy sem, de az durva, hogy tehát alá kellett volna írnom azt, amit nem engednek elolvasni !!!! Na ehhez mit szólsz? Így aztán egy el nem ismert "lopással", aláíratlan nyomtatvánnyal hogy mégis mit fognak kezdeni azt nem tudom. De mi mindent megteszünk, hogy semmit se tudjanak. Sőt, ügyvéd itt a szabadnap során már készített egy kis panaszlevelet a Vagyonvédelmi Kamarának az "eljárás" szabálytalanságait felsorolva, nincs nálam, de ahogy láttam, volt vagy 8-9 pont legalább. Azért ez már csak furcsa. Ennyi erővel akkor utólag is azt írt még rá amit akart, hiszen én nem kaptam belőle, alá nem írtam, akkor mégis mit képzel? Hogy lehet ezt elfogadni bárhol is hitelesként?

(volt) Fotoriporter

fotoriporter (törölt felhasználó) # 2008.11.02. 09:17

Kadaj! És szerinted én adtam írásos engedélyt a tesconak, hogy rólam felvételt készítsenek? Ügyvéddel pedig azóta megint beszéltem, na ne legyél te olyan biztos, abban, hogy buktam én ezt, mint a matekleckét, de látom ez valamiért neked hatalmas örömet okoz. Mondom én, hogy a magyar genetikailag hibás. Hogy én küldöldi áruházakban mennyit járkáltam így nyakamban a géppel és soh anem volt ebből porbléma, ez nagyon érdekes. Pedig gyerekeket még bent is fényképeztük az üzkletekben akkoriban mikor kicsik voltak.

Monalisának pedig:
Igen, ez valóban megoldás lehetne, de éppen ez egy olyan tesco áruház, ahol nem értem én se miért, de nincs ilyen tárolórekeszes megoldás, azaz nem tudom kint hagyni. És még egy dolog! Én gyanús voltam valóban, mert pakolgattam a gépemet, de írtam, hogy az eladóval együtt! Pont ő a tanúm, ez a vicc! Az pedig, hogy tette a dolgát, még ebben is igazad lehetne, csak nem egészen stimmel így, mert mint most már kiderült jogásztól is megtudván, elég szabálytalan módon tette a dolgát, azaz már csak emiatt is azonnal kérni fogjuk az egész eljárás megszűntetését.

De momndja már meg valaki, miért örül itt mindenki annak, ha sikerül bármi áron rámtuszkolni egy balhét? Vajon miért mondom én azt, hogy a magyar genetikailag hibás, egyszerűen kárörvendő, élvezi, ha a másiknak rossz, de szerintem ezt nem kell magyaráznom, mindenki tapasztalja a környezetében.

Na én viszont nem az a típus agyok aki annyiban hagyom, és velem most ezt nagyon megszívják, mert még valószínűleg a jogosulatlan adatkezelést is rájuk tudjuk verni, úgy néz ki. Másik apróság: sehol nincs kitéve éppen ebben az áruházban, hogy "kamerával megfigyelt terület", azaz ügyvéd azt mondja, ezzel is elszórakozunk majd akkor, csak gyorsan rögzítsem felvétellel, nehogy gyorsan kiragasztgassák a matricákat. Olyan sokszor elgondolkodom én azon, miért nem tudunk mi normálisan egymás mellett élni és miért kell nekünk egyfolytában egymást csesztetni? Ja mert sokat éltem küldöldön a munkám miatt és sajnos mindig abból indulok ki, és ezért sokszor pedig megdöbbenek. Tudom, most én csesztetem őket, de ne feledjük! Nem én kezdtem, és ezt benyelni nem fogom!

(volt) Fotoriporter

Atis77 # 2008.11.02. 09:15

2 milkacsoki meg egy 4db elem bőven 20000ft alatt van a másik dolog a videofelvételt nem minden esetben fogadják el. a jegyzőkönyvet láttad már azóta?

kadaj01 # 2008.11.01. 21:07

"Furcsa egy megközelítés, de látom te is még az átkos mentalitásához vagy szokva"

Értem kedves "fotós", ezt majd mondjad a bírónak is, biztos értékelni fogja! Az, hogy "rutinos fotós" módjára felvételeket csináltál a tescóban azzal saját magad köpted megint szembe, mert azt csak a cég írásos engedéjével lehet. De csinálj amit akarsz, ezt úgyis buktad mint a matekleckét.