Rokkantsági nyugdíj kontra rehabilitációs járadék


klarissa # 2013.01.03. 08:45

taffyka! Tudom! Olvastad az utolsó 2 mondatomat is?

klarissa # 2013.01.03. 08:40

taffyka! Zöldjanikának van egy kis igaza, persze Neked is! Lehet, hogy nekem is?
Kövér mondása: "kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna." Ennek ellenére elég sok volt MSZMP tag van a Fidesz körül. Közben nem hozzák nyivánosságra az ügynöklistát. Lehet
továbbgondolni..... pl. miyen munkát is bíztak Hoffmannra? Szerintem a piszkosat.

Szegény valódi keresztény,hívő barátaim, akik idősek, erős hitűek, becsületesek,beveszik a mesét: megtértek a komcsik. Én Popper Péter véleményét osztom: Saul gazdag zsidóból lett szegény apostol. Nem szegényből gazdag. A komcsik is végigmentek ugyan a damaszkuszi úton - csak éppen a másik irányba.
Az igazi profik pedig megfizettetik az út árát.
Elvégre a politika sürített gazdaság.

ZÖLDJANIKA # 2013.01.03. 08:14

tattyka!
Magyarország termőföldje kinek a kezében van? Kik privatizálták 90-ben?
Az akkori tsz vezetők, az akkori tanácsi vezetők, az akkori orvosok, rendőrök, stb. aki közel volt a tűzhöz, papíron vesztességessé tették a tsz-t, a mai napig is busásan élnek! Kik voltak? Mind kommonista!A mai napig mind kommonista, kabzsi, patkányok, csak más név alatt!
Kik vették meg a gyárakat? Mind kommonista!
Kik tették tönkre az emberek ezreinek életét? pld. a hajdúsági LIBÁS!(BAJNAI)Ilyen patkány irányítja , irányította az országot? Ugyan már, hol élünk?
A vörösiszapot kik okozták? Komcsik!Vidáman élnek!
Gyurcsány a havi munkabéréből kuporgatta össze a 18 db. vállalkozását, tele gyárral?Még a házat is elkoboztatta a zsidóktól, amiben laknak, nem kabzsi?
Medgyessi Hajdúszoboszlói szálloda objektumokat is a kis havi béréből kuporgatta össze, de furi!
Kis takarékos komcsik!
Sorolhatnám napestig!!!

ZÖLDJANIKA # 2013.01.03. 07:47

tattyka!
A komcsik jobbak voltak?!Ők lopták, sőt most is ők lopják szét az országot! Miért? Mert mindegyik komcsi volt, átkeresztelkedtek, most is azok!
Véres szájú kommonista, átkeresztelkedett a független név alá, tök mindegy melyik köcsög párt lesz az élen, annak a leple alatt tovább harácsol!
Hatalmas lóvéval ülnek a meleg irodába, tele manöken titkárnőkkel, ez persze vonatkozik, akár a kis városokra is. A közmunkásokkal senki sem törődik pld. kiküldik a csatorna partra, tüzelik a gazt, el kell tölteni az időt, mert az UNIO adja a lóvét. De, hogy értékteremtő munkát agyalnának ki, azt nem, mennyivel hangulatosabb a meleg irodában elhancúrozni a fiatal picsákkal! Pld. veszik az árokburkoló elemeket drága pénzen, minthogy legyártatnák a millió közmunkással, és értéket tudnának felmutatni, csak ehhez kicsit gondolkozni kellene, ami a pol. uraknak nem megy, csak akkor tudnak kimozdulni, mikor a saját sorsukat választáskor intézik, de azt is az adózók pénzén.
Lehetne még sorolni, mennyi értékteremtő munkát lehetne elvégeztetni a közmunkásokkal,csak 1 politikus sem hajlandó dolgozni, mert az BÜDÖS!
Persze tudok ollyan kicsi települést, ahol igenis ráfigyelnek, sajnos ez a kevés. De ezekben a településekben nincs is adósság, mert nem herdálják a lóvét. Meg kell nézni, ahol adósság van, ott mindenütt ellopták a lóvét, semmivel sem foglalkoznak, csak a sógor-koma vállalkozása kapjon a hivatali lóvéból, mert papíron mindent lelehet fedni, csak mögötte nincs effektív munka, TÖMIK A SAJÁT ZSEBÜKET, A SZEMETEK!!!
Vegyenek példát a kis településekről, ahol pld. maga a polrármester ül a traktorba, és tolja a havat!!! Mikor tenne ilyet a drágalátos, nyöszörgő beszédű KÓSA pld.???
Rohadt mocskos korrupt világ lett, amiben élünk, mert a magyar ember, tisztelet a kivétel, mind szemét KABZSI!!!
BUÉK, hát így? Lássuk, hogy a polgármesteri hivatali vezetők tollasodnak, mint nyáron a kacsa! Hát ez nem KACSA!

tyukanyó55 # 2013.01.03. 07:06

Elolvastam ez előbbi cikket, és teljesen megdöbbentem!
Ilyet megtenni egy közszolgálati tévében?!

  • Ezt a válasz cikket terjesztenünk kellene minden fórumon, ahogy csak lehet.

Minden rokkant társunknak el kellene juttatni ezt a helyi országgyűlési képviselőjéhez, polgármesteréhez, háziorvosához. És a helyi újságjához, hogy mindenki gondolkozzon el rajta, és hátha megmozdulna valakiben valami jóérzés.

  • Én nem fogadkoztam semmit az új évre, de egyre bolondabbnál bolondabb ötleteken jár az agyam, míg várok a II. fokú fellebbezésem határozatára.

Az időm meg ketyeg, a banknak fizetni kellene a lakástörlesztésemet.

  • Ha elveszik a lakásomat is a nyugdíjammal, akkor csúnya világ jön egy két emberkére, azt megígérem!!

Az a 36.000 ft nyugdíj amit kapok, elég lesz arra, hogy szerezzek egy stukkert, és magammal vigyek egy-két törvényhozót!! Az elkeseredésem a végső pontján áll, és a kilátás az nulla, tudjátok nagyon jól ti is.
Én a becsületesen megdolgozott életem után nem fogok hajléktalanként , betegen éhen pusztulni, mások könyöradományán tengődni,
Eddig nem politizáltam, éltem a magam szerény kis életét, de azt mondom, elég volt!
Valamilyen szinten hallatni kell a hangunkat, mert teljesen eltaposnak bennünket ezek a mocskos férgek !! Ennél jobb szó nincs rájuk, a helyi országgyűlési képviselőink házainál kellene megkezdeni a demonstrálást, hiszen őket azért választottuk meg, hogy az érdekeinket képviseljék, ne a zsebüket tömjék !

Én megkezdem a harcomat, még ma eljuttatom ezt az előbbi cikket a saját problémámmal a képviselőmnek, meg a polgármesteremnek, és meglátom válaszolnak-e rá valamit.

szafika # 2013.01.02. 23:18

Na , ez jó volt ! Boldog újévet !

BÉLA 55 # 2013.01.02. 22:11

Szarrá főt a virsli,zsizsikes a lencse
Víg köszöntöt írni,így nem nagy szerencse!
A pezsgős dugó épp most lőtte szét az állam,
Rám dőlt a karácsonyfa,megb...ott az áram!
Vadul káromkodok éhes vagyok,vérzem,
De azért kívánok Szép Boldog új Évet!!!

csicseró # 2013.01.02. 19:52
jácintka # 2013.01.02. 15:43

taffyka!43 évesen kaptam a első infarctusomat. következő évben életmentő műtéten estem át . 6 éve kaptam a második infarktusomat. Idén stokból épültem fel.Amúgy múlt évben voltam még csak 57 éves.
Talán tudod te is , hogy ha bizonyítani nem tudjuk , hogy vette a rokkantságot azért rágalmazásért beperelhetnek.

nico56 # 2013.01.02. 14:50

Igen!
Ha eltörlik ezáltal,akkor az mindenkire vonatkozik!
De kártérítést csak az kap ezért aki be is adta,ezért kellett fizetni az 50 ezret. Őket pernyertesség esetén kárpótolni is fogják ezáltal.

nico56 # 2013.01.02. 14:34

Szia Munich!
Nagyon eltűntél a köreinkből.Változás nincs,történtek beadványok is eredmény nem sok.A trv-t nem vonták vissza
módosítgatások vannak. A MEOSZ adta be Strasbourgba. A peticiónak sem lett eredménye,sajnos.

Munich # 2013.01.02. 13:24

Èrdeklödnék, hogy adott-e be valaki az EU Kommissziónál a Rokkant Nyugdíj eltörlésével kapcsolatosan beadványt? Mi lett a sorsa a kb. 1 évvel ezelötti Peticiónak? Van valami konkrét eredmény?

segal001 # 2013.01.02. 11:19

Üdv .Sokat nem éremes foglalkozni azzal, hogy mért volt ott Áder mellett az a fiatal nő. Ha valaki elolvasta a mai híreket, azt olvashatta róla hogy szuper moell, és szépség királynő.Tehát ő támogatásra nem igen szorul. A másik hogy beültettek neki egy szerkezetet amivel elég jól hall, de nehezen beszél, csak ritkán szólal meg.Én nem tartom olyan tragédiának hogy ott volt, mert azért gondolom vannak az országban sokan akik nem hallanak, és ők is megtudhatták, hogy mit is mondott Áder.Szerintem ettől sokkal fontosabb dolgaink is vannak.Mi vár ránk ebben az évben pl.

Debra01 # 2013.01.02. 10:32

Nem néztem az újévi beszédet, mert a bicska kinyílt volna a zsebembe ettől a képmutatástól.
Sajnálom a kislányt, mert még nem tudja, hogy milyen mocskos a politika. Volt szerencsém jelen lenni a siketek tüntetésén, és volt szerencsém felszólalnom is.
Úgy látszik, tudok valamit, mert mindenkinek tetszett. Kivéve a jelen kévő "elnököt". Amit az is összehablatyolt..nos, az meg a többi siket zsebébe nyitotta ki a bicskát.
Képmutatás folyik a kormányban. Beszélnek szociális jogokról. Valami olyasmiről amitől megfosztották az állampolgárokat.

Ami ironikus, hogy Áder dolgozta ki a választási törvényt, és álszent módon visszaküldte...de szerintem csak azért, mert rájött, hogy magába az alaptörvénybe kell beletenni, mert csak az átmeneti rendelkezésekbe sikerült belecsempészni.

tiszavirág69 # 2013.01.02. 09:31

taffyka,Prüsszögi !
Nem az az ellenzéki aki gondolkodás nélkül mindent leszól amit a fidesz csinál.
Miért kell azt a szegény lányt sértegetni?
Én nem vagyok hallássérült, de örültem neki, hogy ott volt.

jácintka # 2013.01.02. 09:20

Prüsszögi"Jácintka, te ugyan ki mellé álltál már ki? Te is nagyon szépen felsorolod, ki ki mellé álljon, szerinted.
És milyen köpködésre gondolsz? Amit magadra vettél, az a köpködés?

1. igen ki álltam másokért és magamért ! Több tüntetésen voltam.Nem ma kezdtem ezt "munkát".
Több olyan áll rokkantról tudunk akinek a rokon doktor néni vagy bácsi intézte el a rokkantosítást.Bizony ők háborognak mert találva érzik magukat.Többük bizony nem egy és két fórumon megprobálták egymásnak ugrasztani a beteg embereket.Ez ma már nem nagyon sikerül.
Részemről ez az úgy lezárva !

Egyjogász # 2013.01.02. 08:38

Ha nem tűnt volna fel, a hölgy nem "dísz" volt, hanem jeltolmács...

Kérdezem:
Mi a tökömért gond az, hogy az Áder újévi köszöntőjét jeltolmácsolták a siketeknek és nagyotthallóknak? (A mi szomszédunkban lakik egy siket család, és nagyon örültek neki.)
Miért prostituált, meg tesz hűségesküt a jeltolmács azzal, hogy végzi a munkáját? (Akkor ezek szerint az a tolmács, aki pl. Castro beszédét fordítja egy nemzetközi tárgyaláson, hűségesküt tesz a Castro rezsim mellett?)

Winny53 # 2013.01.02. 07:15

2007?????????

iren55 # 2013.01.01. 10:17

Boldog Új Évet Mindenkinek!

wihar # 2013.01.01. 07:23

Szép napot mindenkinek !
Tudjátok a remény hal meg utoljára ,tehát reménykedjünk hogy ez az év jobb lesz mint a mögöttünk hagyott.
http://static.hoxa.hu/…000/8027.jpg

Gondozónő # 2013.01.01. 01:57

Boldog új évet kívánok. Amint meg lesz az eredmény írok Nektek.

nico56 # 2013.01.01. 00:04

B.U.É.K. 2013-ban,jobbat mint az előző Mindenkinek!

lina50 # 2012.12.31. 17:22

Ti még tudtok bizni, én már semmibe.... Boldog új év? Ha ilyen lesz mint az idei az messze van a boldogságtól, de aki tud annak kívánok miden szépet és jót...

doli # 2012.12.31. 13:10

BÚÉK! Kívánok nektek.

szuicid # 2012.12.31. 11:50

Békés, Boldog jobb évet kívánok minden sorstársnak!


a Beteg ember nem selejtes árú