Budapest, rózsadombi ügyvédi iroda joghallgató gyakornokot keres. Minimum heti 15 óra munkát várunk el, cserébe változatos feladatokat kínálunk: a földhivatali és postai ügyintézés mellett - ezt is kérjük - eljössz velünk tárgyalni, segítesz kereseteket írni, szerződéseket és egyéb beadványokat szerkeszteni, cégiratokat összerakni, ezenkívül tőled várjuk a naprakész jogszabályi összefoglalók elkészítését is. Csapatunk nagyon fontos tagja leszel, munkádat teljesítményeddel arányos, versenyképes kompenzációval honoráljuk, irodánkban saját helyed, saját asztalod lesz, munkáddal kapcsolatos költségeidet megtérítjük. Emellett a mi irodánk csak a hosszú távú kapcsolatokban hisz: csak olyan jelentkezőket várunk, akik később ügyvédjelöltként, majd ügyvédként is mellettünk maradnak - ehhez mi is mindent hozzáteszünk, ami a részünkről szükséges egy hosszú távú és kielégítő munkakapcsolat megvalósításához.
Elvárásaink: befejezett harmadéves jogi egyetemi tanulmányok, szorgalom, a szakma iránti alázat és elkötelezettség, igényes, üzleti megjelenés és minimum heti 15 óra szabadidő a munkavégzéshez.
Ide várnám az önéletrajzokat: klaudia.mako@gmail.com
Elte vagy Pázmány jogi kara?
3. És a mozi tartalmasabb szórakozás.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Nem drága. Két mozijegy ára.
Mert arra van kereslet. :)
Mivel én is jogi karra készülök, azt megtudhatnám, hogy mik egy jó jogász ismérvei/tulajdonságai? Vagy miből derülhet ki az, hogy nekem való ez a pálya?
a római jog miért ilyen drága? :D
jajj, ez is előjött? (télre fagyasztva lett)
Akkor most melyik? :( Az ELTE vagy a Pázmány? Sejtem, hogy inkább a Pázmány mert a jobb helyeken most azok vannak.
juli18 tépelődik. El tudom képzelni, mit szenvedhet a szekrény előtt, mit vegyen fel.
Már csak azt nem értem, hogy ez szeptember 26-án miért ilyen fontos kérdés.
Én már azt sem tudom, hogy mi volt az eredeti kérdés. Az alattam szóló szerint tehát: a Columbián hülye bírókat képeznek.
:))
Szerintem a Columbia jobb, mint a Harvard ha nem bíró akar lenni.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Miskolc. Hányszor mondjam még el?
Harvard
Akkor most melyik? :(
You are busted:-D.
Sunshine after the rain.
Szia Juli!
Sztem a legjobb, ha egyik se, sőt idehaza semelyik. :p
A manóba. Lebuktam ;)
Attila, KBS szerintem arra gondolt, hogy ő Yoda mester :).
A vegyes fiúkat értettem, csak érdekesen hangzott.
Béla! Segíts. Ki "eltézett le" Nem látom.
Rexorom! Nem kétértelmű a vegyes fiú. Nem biszex, hanem olyan osztály, ahol voltak leányok és fiatal emberek -himneműek -is.
Az ELTÉ-n? Dehogyis. Én Pécsen tanultam.
Én úgy tudom, hogy Palpatine császár és Anakin Skywalker is Szegeden tanult. Yoda mester végzett az ELTÉN.
Határozottan és nyomatékkal: Miskolc.
Apelláta?
Na, azért.
Mondjuk Zuschlag is Szegeden tanult. Azt nem tudom ugyan, hogy befejezte-e a jogi egyetemet.
Asszem holnaptól átállok a sötét oldalra.:)
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02