Ok. intézem.
Dr. Bokros Gábor
ügyvéd
Dr. Bokros Ügyvédi Iroda
8961 Lenti Pf: 51
www.drbokros.hu
Tel/fax: (36 92) 551 270, 551-271
Mobil: (36 30) 3398 000
Ok. intézem.
Dr. Bokros Gábor
ügyvéd
Dr. Bokros Ügyvédi Iroda
www.drbokros.hu
Gábor!
Van szlovén ügyvédi kapcsolatod?
Egyre többen vámkezeltetnek szlovén kikötőkben tengeren szállított árut. Vannak jogviták a szlovén vámmal és a közvetett vámjogi képviselőkkel. Tudunk kooperálni?
"Zeg-i dandárnál voltál? P. Pista után?"
Lentiben 81-96
Pisti nyomozó az ügyészségen, de kb együtt szereltünk le
Dr. Bokros Gábor
ügyvéd
Dr. Bokros Ügyvédi Iroda
www.drbokros.hu
mi nem sokat beszélünk a munkáról, ezért rá kellett kérdeznem a riportra :-)
szóval, celeb lett :-)
Ezt nem értem Gabri.
Attika, megkérdem, celeb lett-é vagy sem.
Zeg-i dandárnál voltál? P. Pista után?
Hát amikor én voltam katona akkor a hadsereg törzsben kettő jogász volt, a ceglédi hadtestnél egy, a ho-oknál tudtommal senki, aztán én a dd.-nál. Persze '96 után már jöttek jogászok, de én akkor leszereltem.
Dr. Bokros Gábor
ügyvéd
Dr. Bokros Ügyvédi Iroda
www.drbokros.hu
Hadosztálynál 1 jogász beosztás volt az ig.főtiszt, bár azt sem jogászok töltötték be, hanem rendszerint valamelyik csókos.
Mi voltál a seregben, igazgatási főtiszt?
Az is voltam. Nem voltunk valami sokan jogászok, különösen csapatoknál.
Dr. Bokros Gábor
ügyvéd
Dr. Bokros Ügyvédi Iroda
www.drbokros.hu
Nem olvastad a vele készített riportot?
akkor te máris többet tudsz a barátnőmről, mint én.
az ssc-t pedig komolyan gondoltam, Kacsa szavaival élve, priceless ügyek vannak arrafelé.
Kedves Gabri!
Remélem nem azt gondolod, hogy cikizem a barátnődet. Dehogy. Ő is százados meg én is. Másrészt ő maga nyilatkozta, hogy szerződést köt az afgán piacosokkal. Egyébként kedvelem az afgánokat. 1981-ben a Baráti Hadseregek Szpartakiádján 3 hétig tolmácsoltam az afgán atlétikai csapatnak.
Kedves Attika,
Meglátom, mit tehetünk az ügy érdekében, bár nálam a fegyelmi ügyek viszik a pálmát...
Ha sátor-teve bizniszben utazol, javaslom neked a szellemi gyarmatokat megtestesítő SSC-k melóját (akár a kitt-katt clickes template-tologatást, akár a retorika szintjére merészkedőt), szuper úgy összepakolni egy szerződést, aminek az alapüzletét a sivatag közepén kötötték.
Kedves Gábor!
Mi voltál a seregben, igazgatási főtiszt?
Kedves Gabri!
Nem is rossz a barátnőd. Neve is passzol. Olyan Rékás.Irigylem, hogy afgán őstermelőkkel kötendő szerződés is a feladatkörébe tartozik.Kiváncsi lennék egy ilyenre. Kérdd meg légyszi, hogy küldjön nekem egy ilyet.
Jó, értem, értitek, bár lényegtelen, hogy rendőr vagy katona, mert hála Jolikának és a "zsírsertéseknek", senki nem veszi őket komolyan.
A barátosném nem G.I. Jane talárban, aki megmenti a hazát egymaga és kétségtelenül lehet szívózni az irodátok és az edzőterem steril közegéből, hogy turistáskodott egyet (bár én jobban szerettem lánykoromban a tengerpart, csend, maximum pár hódoló nyüzsgése kombit, mint a sátor-fegyverzaj giccset, de ízlések és pofonok) szimplán egy jogvégzett katona, akinek az egysége-körzete-területe-parancsnoksága (vagy mije) komolyan veszi a fizikai követelményeket, amiket nem tudok tételesen és precízen visszaadni, de a csaj egyetemi (modellnek satnya) és mostani (mint egy élsportoló) kondija közt van különbség, az izom és az erő javára.
Jolika és tsai pedig a viccnél és rosszabbak, ami pedig még ennél is szánalmasabb, hogy Jolika elhiszi, hogy a társadalom felett áll...
"nem tudom, hogy az "irodakukac" meló fizikai feltételeit tudnánk-e mindannyian teljesíteni folyamatosan."
Hát a hölgy vágósúlya volt vagy 90-100 kiló (kb. 160 cm alacsony termethez), én még ekkora nagy segget életemben nem láttam.
Azt nem tudom, hogy egy aktatologatónak a seregben milyen fizikai feltételeket kell teljesíteni, de szerintem a hölgy a 100 m-t cca. 10 perc alatt futná le (10 méterenként beiktatott 1 perces pihenőkkel...) :)))
Ja, és a legjobb az volt, amikor egyszer egy szomszédokkal tartott közös névnapon valaki meg merte kérdőjelezni, hogy a katonáknak, rendőröknek el lehet menni 40 évesen, felháborodottan közölte, hogy de igenis, ez jogos, mert "MI az életünkkel védjük a hazát".
Amikor kiment a WC-re, valaki megjegyezte, hogy a Jolika szerinte max. a pacalpörköltjét tudná megvédeni, mert mire le tudna menni egy lövészárokba, addigra elmenne mellette a teljes második ukrán front...:)))))
Kedves kfgabri,
egyfelől rendőrökről volt szó, és nem katonákról, másfelől kishazánk győzhetetlen, hős hadseregében sem a afgán-balkán-iraki "turisták" vannak túlnyomó többségben, hanem azok az "irodakukacok", akiket Egyjogász is említett...
„nem tudom, hogy az "irodakukac" meló fizikai feltételeit tudnánk-e mindannyian teljesíteni ”
ha ezt a seregben is olyan komolyan veszik, mint a rendőröknél, akkor szerintem bárki, csont nélkül...(kétlem, hogy az irodában vagy szolgálati kocsiban tunyuló, vágósúlyban lévő zsírsertések meg tudnák csinálni a szintidőt)
de ha nem, én azért merném vállalni még így a tripla X-esen is...;)
Kacsa11
Nem igazán. Én 19 évet töltöttem a seregben és 12 éve vagyok ügyvéd, de nem igazán láttam hátrányát
Dr. Bokros Gábor
ügyvéd
Dr. Bokros Ügyvédi Iroda
8960 Lenti, Petőfi u. 2.
Web : www.drbokros.hu
E-mail: bokros@enternet.hu
Dr. Bokros Gábor
ügyvéd
Dr. Bokros Ügyvédi Iroda
www.drbokros.hu
egyébként egy ex-katonának még szarabb, mert max. a közbeszerzés ajánlatkérői oldalon az, amit civilben tud bárminemű agymosás nélkül csinálni.
Egyjogász: nem tudom, hogy az "irodakukac" meló fizikai feltételeit tudnánk-e mindannyian teljesíteni folyamatosan. (én nem tudnám, bár sosem motivált, hogy kipróbáljam)
"Inkább a 40 évesen nyugdíj mellett praxist kezdő rendőrök miatt."
Azokat ezzel nem nagyon tudták kigolyózni az ügyvédi pályáról. Nekem volt vagy 30-40 rendőrtiszt évfolyamtársam, a diploma után a zömük nyugdíjaztatta magát (már amelyiket nem kínáltak meg valamilyen főrendőri poszttal, mert olyan is volt, több is), húzott egy ügyvéd haver mellé jelöltnek, és a rendőri tapasztalatait, kapcsolatrendszerét felhasználva büntetőjogi területen él, mint hal a vízben. Szerintem azóta már mind ügyvéd, arra kell vigyázni, hogy pl. cégalapítással nem szerencsés hozzájuk fordulni:)))
Ez megszűnt volna? A mi szomszédunk irodakukac volt a seregben, fegyvert szerintem akkor látott, amikor a Rex felügyelő ment a TV-ben:))
40 valahány évesen elment nyugdíjba (több nyugdíja van, mint anyámnak 40 évi munka után), és mellette rögtön egy céghez, és ugyanazt csinálta tovább, amit a seregben.
A szomszéd nem dicsekedett, hogy a nyugdíját megvonták volna, de lehet, nem vagyok érintett (sajnos, pedig ha katonaként jogászkodom, már rég nyugdíjas lehetnék, így meg még vagy 15 év)
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |