Az orszag erdekeben? Seggarcu. Ezt az orszagot a bankok tettek tonkre.. S te meg oket veded.. Akik illegalisan rank haritjak meg a bankadot is.. Te ezeket veded? Elmesz am a.. Merjunk kicsik lenni mi? Szopjatok csak tovabb a bankok f.szat..
Banki hitelek
Úgy is van! A szemetek! Még vissza akarják kapni a pénzüket. Kicsinyes, korrupt disznók mind!
Azért a pénzük akkor jó volt?
Ha akarják "soha" nem évül el.
Pista007 látom a felvett pénzt nem iskolára költötted.
Sziasztok!!
Lenne egy esetem, amiben értelmes hozzászólásokat szeretnék kapni, lehetőleg szakemberektől, és nem önkéntes jogászoktól!
Pár éve felvettem a diákhitelt, minimális összeget, 2 fél évre, egyetemi tandíjam fizetésére. Azóta semmi papírt nem kaptam, az évi összesítőn felül, persze. A napokban viszont adódott egy nagyon jó lehetőség, hogy külföldön tudjak tovább tanulni, és élni is szeretnék vele. A konkrét kérdésem az lenne, hogy ha eddig nem kellett fizetnem egy forintot sem, most viszont elköltözöm az országból, és kintről nem fogom tudni fizetni a hitelt, ha küldenének végre csekket, akkor sem, mi lehet ennek a következménye? A nevemen itthon nincs semmi, csak az anyámnak van a nevén egy ingatlan. Érheti bármiféle probléma őt ez miatt? Illetve az utolsó kérdés, ha külföldön, az iskola elvégeztével, tudok már dolgozni, (legalább még 3 év) az addigra elinduló esetleges behajtás, érintheti-e a majdani külföldi bankszámlám, "magyarul" a behajtásnak elér-e a keze, a külföldön tartózkodó egyénhez?
Előre is nagyon köszönöm a kielégítő válaszokat!!!
Tisztelt Itt lévők!
Segítséget szeretnék kérni.
A problémám az , hogy felvettünk egy chf hitelt ami most 700chf/ hónál járt - 43.000 ft-tal kezdtük ! - és decmeber 20.-án felmondta a bank.
Nem tudom mit tegyünk.Megoldás lenne ha a 8 éves gyerekünkre haszonélvezeti jogot jegyeztetünk be olyan visszteherrel(?) , hogy mi is itt lakjunk továbbra is ?
Segítsenek kérem , mert nem bízunk a kormány majd áprilisig eldöntjükében.
Válaszaikat előre is köszönöm.
Az még akkor is fedezetelvonó jellegű lenne, ha nem lenne az ingatlanon terhelési tilalom. De biztosan van.
Tisztelt K-B. Sándor !
Ez pontosan mit jelent? Ki kell költöznünk?
Egy év múlva egy összegben ki tudnánk fizetni a hitelt , igazából addig szeretnénk "elhúzni " a dolgot!
Egyelőre kilakoltatási moratórium van. Aztán meg állítólag készül valamiféle bérlakássá alakítási konstrukció.
Szerintem arra az ajánlatra a bank vevő lesz, csak tessék vele beszélni.
Nem kell kiköltözni még akkor sem, ha elárverezi a bank. Lakottan fogja árverezni. Kiköltözni akkor kell ha azt a bíróság jogerős határozatával elrendeli. Ahhoz viszont per kell indítania a banknak.Ezt a mechanizmust nem lehet fórumon elmagyarázni. Szakemberhez kell fordulni.
Nagyobb védelmet ad ha bejegyeztetjük a haszonélvezeti jogot a gyerekre? van értelme? megoldható?
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02