3 milliúrdot kellene kifizetnie kamatmentesen? Milyen cég ez, meg ki kötelezi rá? Ez valami szélhámosság. Valszeg már nyomoznak utánuk és így akarják bizonyítani, hogy ők adnak kölcsönt.
Banki hitelek
viki19
„majdnem a befizetett pénzemnél vagyok”
örülj neki és futás.Vissza se nézz.
végrehajtó1!!
Sajnos ezek szerint ebből se lesz semmi!!! Ráadásul a megbízási szerződésünk 12. pontja ezt mondja: "Szerződő felek kijelentik, hogy jelen szerződés aláírásával kifejezetten lemondanak a megbízási szerződés tévedés, megtévesztés, kényszer jogcímén történő megtámadásának jogáról."
Amúgy ha valaki olvasni akar a cégről akkor itt megteheti:
Úgy gondolom, azért egy rendőrségi feljelentést megér.
A cég nem bank, csak valószínűleg független hitelközvetítő.
Amennyiben független közvetítő, úgy ahhoz engedélyek, ÁSZF, felelősségbiztosítás, pénzmosási szabályzat és eljárásrend, termékösszehasonlítási kötelezettség, felügyeleti díj fizetése, nyilvántartás vezetése stb. szükséges.
Ezek szerint: a cég bármely bank hitelét közvetítheti (ha van engedélye rá), de ő maga hitelt nem nyújthat??!!
Akkor itt nagy trutyi van...
Valószínűleg.
Ill. az teljesen biztos, hogy saját hitelt nem nyújthat.
Csak most már arra kérdésemre várok választ, hogyha én átvettem az előleget akkor társ vagyok e a bűncselekménybe vagy áldozat?
Szerintem most írok a PSZÁFnak és rendőrségnek is. Már csak a több, mint átvert 800 ügyfél miatt is.
Pl. a Vágó Pistánk által reklámozott cég sem bank, csak közvetítő.
Napersze jutalékért, amit a banktól kapnak és nem az ügyfelektől.
Amit még kellene tud, hogy miféle közvetítő. (függő, v. független )
Pl. a bank nevében és képviseletében jár-e el és bank nevében vállal kötelezettséget, vagy kötelezettséget nem vállalhat.
Ezekről elvileg midenről kellett volna tájékoztatást kapni.
Nem a hitelfelvevő az elkövető.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02