Banki hitelek

peszton # 2011.10.21. 13:49

Üdvözlet!
Én csak informálódni szeretnék a Expressz Hitelcentrum-ról.
Náluk szeretnék hitelt felvenni.S nem tudom mennyire korrekt cég.Valaki csak ismeri , s vett fel már náluk valamilyen hitelt.
SÜRGŐS!!!!!!
Előre is kösszönöm a válaszokat.
Zsolt

romoni # 2011.10.24. 10:17

Nem az én nevemen van a hitel ezért mondta a bank hogy nem ad felvilágosítást...a végrehajtó is ezt mondta,ő 12 hónap részletet tud adni,az is több mint 100000 ft havonta....nem tudom hogy a bank felmondta-e a jelzálogot mert nem adnak felvilágosítást nekem,annyit tudok,hogy bekapcsolódott a végrehajtásba,ez azt jelenti?????????????semmit nem értek és senki nem világosít fel....ma kaptam egy levelet a végrehajtótól,hogy kitűzték az árverést:mit jelent az hogy lakottan árvereznek 1/2 részt????valaki meg veszi a volt férjem tartozását és beköltözik hozzám????és van egy megjegyzés hogy további végrehajtások :jelzálog??????

peszton # 2011.10.24. 17:43

Üdvüzlet!
Én ingatlan fedezetű kölcsönt szeretnék felvenni.
De a bankok nem adnak mert a nejem bárlistás.
Azt a tanácsot adták hogy vájunk el a nejemel és a lakás -ból őrá jutó részt papiron vegyem meg .Igy kapnák kölcsönt.
Azt nem értem hogy ezért mér kell elválni,mért nem lehet csak simán a nevemre irni. a banknak nem mindegy?
Előre is köszönöm a válaszát
Üdvözlettel Zsolt!

végrehajtó1 # 2011.10.24. 18:55

mit jelent az hogy lakottan árvereznek 1/2 részt????valaki meg veszi a volt férjem tartozását és beköltözik hozzám????

Lehetséges ez is.

De nem valószinű hogy valaki 1/2 részt megvegyen

Dr.Attika # 2011.10.24. 19:29

Van rá azért példa. Főleg olyan személyek esetében, akik a jogkövetést nem az anyatejjel szívták magukba.

lajcsó # 2011.10.24. 19:50

Peszton!

"Papíron" vedd meg. Tudod mi ez? Bűncselekmény! Csalás és okirathamisítás. A banki alkalmazott meg a felbujtó.

peszton # 2011.10.25. 02:36

Hali!
Akkor ugy irom hogy (válás után mondjon le a részéről)
Lényeg az hogy el kell válni ezért.
Ezt én nem értem
Üdvözletel Zsolt

lajcsó # 2011.10.25. 04:36

Szerintem a bank azért szorgalmazza a válást, hogy a hitel érdekében megszűnjön a házassági vagyonközösség. Nem kizárt, hogy bank szabályzatában a hitel szempontjából az is kizáró ok, ha a házastársak valamelyike a KHR-ben ("bárlista") szerepel. De a javasolt válás indokáról a bankot kellene kérdezni.