Banki hitelek

smokedoc # 2011.07.27. 13:11

Mind a két irányba történő aránytalan eltolódás a rendszer működésének hibája.
Ha visszatartották volna, hogy nyugdíjasok, betegek, kisgyermekes családok ne legyenek öngyilkosak, ne kerüljenek utcára, és nem valami hatalmas üvegkockát építenek belőle értelmetlenül, akkor igen.

Ha erre az állam kötelez akkor más is lemondana.

Basszus, de az hogy a roma uzsorást leültetik hasonló mértékű kamat miatt (pláne jogilag nem is adhat kölcsönt, mert nem PSZAF kompatibilis) A bankocskák meg akár felmehetnek 200% ra is! Na az szerinted egészséges?

végrehajtó1 # 2011.07.27. 13:15

smokedoc mit vettél a hitelből?

smokedoc # 2011.07.27. 13:22

kifizettem az adótartozásom
ami meg kényszervállalkozóként halmozódott fel.
alapítottam egy céget a letét miatt akkor még 3 milla kellett, hogy evás lehessek.
most megy a cég.
Ne engem félts. Vissza fogom fizetni, még így is hogy átvertnek érzem magam.Egyenlőre keresem a megoldást.
Tanultam belőle, hogy bankot kiröhögni, körbepisilni a jövőben maximum, még akkor is ha az alapja annak amit itt építünk vagy 10 éve.
És ingatlanfedezetű hitelt amiben lakom, hát soha a büdös életbe senkinek nem.
Alapból azt kellene betiltani!
Mondjuk akkor rámennének az emberi szervekre is. Májadat a hitelért. Teszik a jövőkép? Mert ez lesz ha nem fékezi meg a tömeg a pár mohót.

smokedoc # 2011.07.27. 13:53

Kedves Dr Attika!

köszi a linket. (http://invitel.hu/lehmann/)
Egy próbaperre mondjuk kiváncsi lennék
Góliát vs PSZAF vagy
Góliát vs. atyaúristen Bank

Kacsa1111 # 2011.07.27. 14:26

Deviza alapú hitel esetében a kötelem a hitelező részéről meghatározott, míg az adós részéről nemhogy meghatározott, nemhogy meghatározható, de lehetetlen előre meghatározni. Vagyis olyan szerződést kötöttek, amelyben lehetetlen a törlesztés konkrét feltételeit meghatározni, az adós lehetetlen feltételt vállalt magára.

amely a szerződés megkötésekor még kiszámíthatatlan. Vagyis a hitelfelvevő lehetetlen kötelezettséget vállalt.

csak én érzek itt egy komoly logikai bukfencet?:)

ja közben látom, hogy Rexor is ugyanezekre reagált...

Kedves Dr.Attika,

komolyan vagy csak poénból ajánlottad a linket?:)
remélem az utóbbi...

Kacsa11