turbinás
Igen, a területileg illetékes Nyugdíjbiztosítási Igazgatóságon érdeklődj.
Üdvözlettel Veci
turbinás
Igen, a területileg illetékes Nyugdíjbiztosítási Igazgatóságon érdeklődj.
Üdvözlettel Veci
Kedves érdeklődők!
Figyelmetekbe ajánlom az alábbi írást, szinte majdnem mindenki kap választ a legtöbb kérdésére:
Nyugdíj: a negyven év mindent vitt! Olvasóink kérdezték a szakértőket
http://zalaihirlap.hu/…ldas_erdekel
Üdvözlettel Veci
Kösz Veci. Elovasgatam egy két részletet. Remélem hogy nem törlik el a előrehozott öregségi nyugdíjat ,mert ha igen abból baj lessz .Van ahol a nagyapa fizetéséből él a fia és az unoka is.Miért nem engedik el a már tervezett időpontban ezeket a korosztályokat.És aki 57,58 éves korában munkanélküli lett mert nem birta a hajtást ? Miből él meg? .A fia talokat kéne hagyi dolgozni....ettől nem lessz több a nemzeti jövedelem.Nincsenek munkahelyek.Munkahelyet Teremteni????!!!! ......ehez idő kell.Vagy mindenki, csak hogy kapjon segélyt adnak egy söprűt hogy egy hónapig fárassza magát.Ez nem normális dolog lenne még egy csomó ellenérvem , de mivel tök bizonytalan a dolog abba is hagyom.Mégegyszer leírom ha ezt meglépik bele is bukhatnak.Üdv fabatka.
Fabatka! és Fórumozók!
Csatlakozom a véleményedhez.
Én mostanában sokat "okosodtam" olvasgatva a fórumot. Egy dolgot most sem értek: A korengedményes nyugdíj esetén a munkáltató kifizet mindent: nyugdíj+postaköltség..stb addig a korig, amíg saját jogon igénybe lehet venni a nyugdíjat, akkor pedig aki teheti úgyis kéri. Tehát mivel a munkáltató ELŐRE fizet ki éveket, azt a pénzt, és kamatait az állam használja saját céljaira, minusz havonta kifizeti belőle a nyugdíjat. Még mindig ő jár jól! akkor miért kell munkanélküli vagy szociális segélyre kényszeríteni embereket, mert sajnos ez a korosztály elvétve talál új munkát. Kinek jó ez? A segélyt is az állam fizeti!
Hol itt a logika?
Vagy én tudok mindent rosszul?
Üdv
turbinás
Igazad van turbinás.De még egy pár gondolat...Hová lettek a magyar cégek? kinél van az áruk.Anyámnak volt igaza,"mindíg a kisemberek fizenek.Így van ez most is.Csökkentik a munkanélküli segély összegét ,az idejét,attól vesznek el akinek amúgy sincsen ..Mi ez ha nem megszorítás.Én párt függelen vagyok ,legalábbis gazdasági téren.De MAGYAR! És örülnék ha a mi érdekeinket szolgálták volna és szolgálnák ma is. Hogy lehet munkát teremteni egy pár év alat? ehez idő és akarat kell meg pénz....sok pénz.Létrehozták az előrehozott nyugdij rendszert.Nem kéne ezen változtatni.Már akire vonatkozik eleve így alaította az életét.Abból lessz a pénz ha ezt a korosztályt mégjobban szorongatják?Sokan már mukanélküliek mert a multi általt diktált tempót a fiataok is nehzen bírják,és sokan a koruk és egészségük miatt ki is estek a munkából.Most a segélyért mit kell majd csinálni? .....kapirgálni a falevelet.Na abból fog dőlni a pénz.Visza kéne venni az ellopott milliárdokat.De egy két eseten kívül nem történik semmi.A tolvajok meg jó pozicióbanjó pánzért tovább keresi a nagy pénzeket.Egy szakmunkásnak meg igérnek 530 Ft.bruttót. Na így reggeli előtt(mert arra még telik)elég ennyi.Üdv Mindenkinek.
2011. évi nyugdíjjárulék fizetési felső határ
http://www.adosziget.hu/…o-hatar.html
Ez lenne az a felső „limit“, amit említettem (azt hiszem).
„2011-ben a Tbj. törvényhez kapcsolódó járulékfizetési felső határ egy naptári napra jutó összege 21.000 forint lesz. Ez azt jelenti, hogy éves szinten a járulékfizetési felső határ értéke 7.665.000 forint lesz 2011-ben.
Foglalkoztatott járulékfizetése
A járulékfizetési felső határt évente január 1-jétől december 31-éig kell számítani. Ha a biztosítási kötelezettséggel járó jogviszony nem áll fenn a teljes naptári évben, akkor a járulékfizetési felső határt a jogviszony időtartamával arányosan kell megállapítani. A járulékfizetési felső határ számításánál figyelmen kívül kell hagyni továbbá azt az időtartamot, amelyre a foglalkoztatottnak járulékalapot képező jövedelme nem volt, így különösen, ha táppénzben, terhességi-gyermekágyi segélyben, gyermekgondozási díjban, gyermekgondozási segélyben, baleseti táppénzben részesült, valamint a fizetés, díjazás nélküli időszakot. A megállapított járulékfizetési felső határt időközben csökkenteni kell az említett időszakok naptári napjainak száma és a napi járulékfizetési felső határ szorzatával.”
Üdvözlettel Veci
Kedves Fabatka!
Teljesen egyetértek veled, dehát ez így is volt és így is marad. A választásokig mindenki igér mindent, aztán pedig jön a valóság. Miért lenne ez most máskép? És vajon kiken lehet a port elverni, ha nem a legszegényebbeken? Nézd csak meg az adótörvényeket, aki gazdag miért ne legyen még gazdagabb! Nem akarok én senkit sem uszítani, soha nem politizáltam, és egy pártnak sem voltam tagja, de a korosztályunk annyi mindent megélt, hogy már megérdemelnénk a nyugodt öregkort.
Már megbocsássatok! De szerintetek ki remélte a legtöbb változást, ki hiszi el bármelyik oldalnak feltétel nélkül azt, amit igér? Kit lehetett most "megvezetni", hogy 2/3 lett (miért nem volt elég csak a kormányváltás)?
Hát!! Szerintem a kisnyugdíjasok, a nők és családtagjai, akiket az igért nyugdíjazásba vetett hit vezérelt, a segélyezettek, a nagyon gazdagok, akik csak azt hallanak meg, amit akarnak, akik azt hitték, hogy minden megvalósul az ellenzékben évek óta hangoztatott reform, megszorítás nélküliség, a magántulajdon védelmét, és akiket az "igehirdetéssel" meg lehetett győzni. Akik elhitték, hogy meg lehet állítani az áremelkedést, akik elhitték az 1 millió munkahelyet, akik elhitték a hitelkönnyítést, akik elhitték, akik elhitték, hogy megállítható a munkanélküliség, hogy mi képesek vagyunk önellátók lenni, akik ....
Mostmár ez van, ezt kell elfogadni, más ellenzékben lenni és más kormányozni. Más a kampány és más a kormányzás.
Várjuk meg mi hogyan alakull, még jól is végződhet akár.
Üdvözlettel Veci
Kedves Veci!
Ha nem is ilyen mélységében, de valami ilyesmire számítottam, még a választások előtt! Mindazonáltal az ember esendő, szeretne hinni, hogy lehetne jobban és őszintébben is. De ha minden területen megszorítás van, azt sem könnyű megemészteni, hiszen nagyon régóta ez megy,és mindenki belefáradt a meg nem valósult igéretekbe, de neked is csak azt tudom mondani, hogy ott vannak pl: az adótörvények, különösen az SZJA-ra gondolok. Amit abban megkapnak az amúgy is jólétben élők (32-16%), azt miért pont a legelesettebbektől kell elvenni? És a családi kedvezmény? Hiszen azzal is csak a nagypénzű sok gyerekes család jár jól. Az emberek általánosságban nem keresnek annyit, hogy a kedvezményt teljes egészében érvényesíteni tudják. Azt sem tudom elképzelni, hogy a februárra beharangozott "ujjáépítés"-ből a mi korosztályunk, vagy akárki is ebben az országban jól fog kijönni.Bocs ha elragadtattam magam:Zsuzsa
hars52
Nem ragadtattad el magad.
Üdvözlettel Veci
Kedves Veci,
Válaszodra hivatkozva, lenne még kérdésem.2009 decemberben elmehettem volna-e nyugdíjba?34+3=37év munkaviszony a korkedvezménnyel. ( A javasolt Zalai ujság szerint 37 év is elég volt.)
Akkor 52 éves voltam és 34 év 30nap munkaviszonyom volt (az 5 év egyetemmel), de a 3 év korkedvezményt nem ismerte el a Nyugdíjbiztosító csak 2011. januárban fejeződött be a 2009-óta tartó peres eljárás.
Vagy 2009-ben is már a 65 év volt a rám iránxadó?
Azt írtad:2010-s szabályok szerint 59 évesen mehetnék nyugdíjba.
A kolleganőm (Annazsu), aki 56-os születésű, el tudott menni 2010 decemberben nyugdíjba, igaz hogy 5 év (és nem 3, mint nekem) korkedvezményre volt jogosult, de őt a nyugdíj már két évvel hamarabb, 2008-ban is megillette volna, neki ugyancsak 5 év egyetem volt beszámítva.
Kedves Veci!
Öcsém ügyében szeretnék segítséget kérni. Ő 1952.06.02-án született, 1966 óta folyamatos, megszakítás nélküli munkaviszonnyal rendelkezik. Úgy számolta, hogy 2012. 12. hóban mehet öregségi nyugdíjba. Sajnos azonban kiderült, hogy rosszindulatú daganata van, megműtötték, november óta van táppénzen, és előreláthatóan nem is lesz munkaképes.
Kérdése, hogy ha letelik az egy év táppénze, van-e lehetősége valamilyen címen nyugdíjba menni? Ha nincs, akkor a rokkantosítása anyagilag mennyire lesz számára hátrányos?
Köszönettel: Magdi1950
Hars! Hát én is hasonlóan gondolom ezeket a dolgokat. A mi korosztályunk issza meg a levét mindennek, mindig le vagyunk maradva mindenről. Én se látok sok reményt arra, hogy jobb lesz valamikor. Felcsillant a remény ezzel a 40 évvel kapcsolatban is aztán jött a kemény valóság. Gondoltam hogy nem megy ez olyan simán, hogy lesz benne valami buktató. Hát lett is, dolgozhatunk tovább. A februári nyugdíjreformtól se várok sot jót, ránk nézve az se hoz jobbat. Itt már mindenki elveszti a reményt, a bizalmat mert már túl sok volt az átverés.
Veci! Bár igazad lenne, hogy várjuk ki, még jól is végződhet. Legyen Neked igazad, de félek, hogy megszorítás lesz a vége.
2012. január 5.-én töltöm be a 60. évemet, mely feljogosít az előrehozott nyugdíjra. 1966 óta van folyamatos közalkalmazotti munkaviszonyom, tehát rendelkezem a szükséges 42 év munkaviszonnyal. Az a kérdésem, hogy a munkáltatóm a nyugdíjazás előtt mennyi felmondási (felmentési) időt köteles biztosítani?
gizi2
2009-ben még 62 év volt az öregségi nyugdíjkorhatár. A korkedvezményes öregségi nyugdíjkorhatárod 62-3=59 év. Te 1957-es vagy, előrehozott nyugdíjba úgy tudom akkor 2 évvel tudtál volna elmenni, vagyis 57 évesen.
Nem tudom, hogy a kolléganőd hogy tudott hamarabb elmenni. Lehet, hogy azért, mert 2008-ban a nők 5 évvel korábban mehettek előrehozott nyugdíjba az öregségi nyugdíjkorhatár előtt.
Nekem így jön ki a számolás, szerintem ha akkor elismerték volna a korkedvezmény, sem tudtál volna elmenni előrehozott korkedvezményes nyugdíjba.
Hátha Lyonee segítene ezt levezetni.
Üdvözlettel Veci
Magdi1950
Sajnálom, hogy a testvéred beteg, a legkorábban a 60. szülinapján tudna elmenni előrehozott nyugdíjba, ami max. 8,4 %-al csökkentett a ma még hatályos törvény szerint.
Ha letelik a táppénze (már előbb) adja be az ORSZI vizsgálathoz a papírjait, ebben a háziorvos és a kezelőorvos a segítségére lesz.
Üdvözlettel Veci
lala50
Olvasd el amit válaszoltam tulipán52-ek a 40 év munkaviszony után nyugdíj topic-ban: http://www.jogiforum.hu/forum/16/25795#…
Üdvözlettel Veci
Kedves Lyonee,
szeretnék Veci javaslatára tanácsot kérni.
1957. szeptemberében születtem. 1975.szept-2010 dec.31. időszakban 30 év 30 nap ledolgozott munkaviszonyom van, ezen túlmenően van az 5 év nappali egyetem (35év 30 nap).
14 éven keresztül dolgoztam izotóppal, mely 3év elismert korkedvezményre jogosít fel (38év 30nap-2010 dec.30-án). A Nyugdíjintézettel, 2009-től voltam perben az izotópos korkedvezményt illetően, melyet most 2011januárban végre elismertek.
A kérdésem az lenne, hogy a 2009. évi szabályok alapján, van-e lehetőségem a csökkentett nyugdíjra? 2009. dec-ben 34+3=37 szolgálati évet mutattak ki, akkor 52 éves voltam.
Kedves Válaszadók,
Az előző kérdéseimből kimaradt az, hogy a munkáltatóm kifizetheti-e a hiányzó éveimre járó járulékokat az én koromban, munkaviszonyom mellett? Adataim (1957 szept. 2010-dec-ig 30 munka +5egyetem+3év izotop korkedvezmény elismert jogviszony)
Ezt teheti-e a minimálbérre eső járulék megfizetésével, esetleg egy új munkakörbe áthelyezve pár hónapra, ahol ennyit keresnék.
Ha új munkahelyre megyek, mennyi munkaviszony kell ott, ahhoz, hogy megfizethesse az akkor hiányzó éveimet (a jelenlegi szabályokat feltételezve).
Az ajánlott Zalai lapban láttam egy 37-év munka jogviszonyra vonatkozó adatot is, melyet már 2009 decemberre elértem, de a 3 évet a Nyugdíjbiztosító azóta vitatta, 2011-ben ismerte el.)
Hivatkoznék Annazsunak adott válaszra:... akkor beillesztem a válaszom második felét.
Te már 2008-ban jogosultságot szereztél teljes korkedvezményes nyugdíjra! Ez a jogod most is él.
2008-ban 62 év volt az öregségi nyugdíjkorhatár, 5 évvel korábban előrehozott nyugdíjba lehetett menni, 38 év szolgálati idővel (teljes nyugdíj), vagyis 57 évesen. Az 5 év korkedvezményt vond ki mindegyik adatból!
A TE öregségi nyugdíjkorhatárod 2008-ban 57 év volt, és előtte 5 évvel, vagyis 52 évesen már teljes összegű korkedvezményes nyugdíjba mehettél volna az akkori 38 év szolgálati időddel! Ez a jogod, ma is él, közben a szolgálati időd szaporodott.
Engem a csökkentett összegű nyugdíj is érdekel, mivel 2009végére lett 37 év jogviszonyom .
Ez a levezetés az én esetemben hogy néz ki?
2008.2009.évek elbírálási szabályai szerint van-e kedvezőbb lehetőségem, mint a 2010. vagy 2011. szerinti.
Válaszotokra várva köszönettel.
Előrehozott nyugdíjazásomat kértem munkáltatómtól, 2011. június 1. napjától. A munkáltató hozzájárult, tavaly szeptembertől a felmentési időmet töltöm. Tavaly még úgy tűnt, korengedményes nyugdíjba vonulhatok a 60. életévem betöltése után, de nem csökkentett összegűbe. A 60. életévemet 2011. májusában töltöm be. Június 1. napjától kérem a nyugellátás megállapítását. Ha már folyamatban volt a felmentésem, akkor is csökkentett összegű nyugdíjat állapítanak meg?
Köszönöm a segítséget.
Kedves gizi2!
Sajnos az életkorod miatt nem tudsz előrehozott korkedvezményes nyugdíjba menni mivel korábban sem voltál jogosult rá, ezért nincs mit érvényesíteni.
62-3=59 év volt akkor az öregségi nyugdíjkorhatárod, és max. 5 évvel előtte előrehozott nyugdíjba lehetett menni, az 54 év. Szóval, ha te akkor 54 éves vagy, és nem 52, akkor tudnád most, -mivel elismerték a 3 évet korkedvezménynek- a korábban megszerzett jogot érvényesíteni. Nem a szolgálati idővel van a probléma, ami közben úgy megnőtt, hogy teljes összegű lenne a nyugdíj, hanem az, hogy akkor te még csak 52 éves voltál, és nem 54.
5 év korkedvezmény kellene nem 3, akkor lenne rá esélyed. Azért írom, hogy esélyed, mert még napokon is múlhat az egész.
Kedves gizi2!
Korengedményes nyugdíjra való jogosultságod sem volt, tehát ezt a jogot sem érvényesítheted. 62-3=59 volt akkor a nyugdíjkorhatárod, és 5 éven belül kellett volna ezt elérned. Vagyis, ha akkor 54 éves vagy.
Most pedig a nyugdíjkorhatárod 65-3=62 év. 62-5=57 évesnél idősebbnek kellene lenned a korengedményes nyugdíjhoz.
A lehetőségeid a jelenleg érvényes tv. szerint:
Előrehozott nyugdíjba tudsz menni a korkedvezménnyel csökkentett nyugdíjkorhatár előtt 3 évvel, vagyis 65-3-3=59 éves korodban.
Addig még sok víz lefolyik a Dunán. Ki tudja hányszor és hogyan fog változni nyugdíjtörvény.
Csaba51
Igen, sajnos csökkentett lesz a nyugdíjad. A felmentésed kezdetének semmi köze a nyugdíjszámításhoz.
A nyugdíjcsökkentésre a jogosultság megszerzésének időpontjában hatályos szabályokat és mértékeket kell alkalmazni.
Te a jogosultságot a 60. születésnapodon szerzed meg, tehát az akkor érvényes jogszabályt fogják alkalmazni. De ezt már valószínűleg tudtad tavaly is. Utoljára az 1950-ben született férfiak tudtak (nak) csak csökkentés nélküli előrehozott nyugdíjba menni, ha megvolt (van) a 40 év szolgálati idejük.
1952 áprilisában született pedagógus nő vagyok. Rendelkezem az előrehozott csökkentés nélküli öregségi nyugdíj feltételeivel. 59 év,41 év munkaviszony.
Mit kell kérvényeznem? 2010. december 28-án szeretnék már nyugdíjas lenni.
Hogyan számoljam ki a felmentési időt és a szabadságot?
58 éves nő vagyok, ez év augusztusában 40 éves munkaviszonnyal nyugdíjba szeretnék vonulni. Minden szükséges papírom és igazolásom rendben, munkáltatómmal közöltem szándékomat, tudomásul is vették, de közölték, hogy felmentési időben ne reménykedjek, mert az az én esetemben nem jár, sem törvényesen, sem méltányosságból. Én viszont nagyon számítottam a 8 hónapos felmentési időre, és nem értem, hogy rám miért vonatkoznak más törvények, mint a többi nyugdíjba vonulóra.
Ha tudja valaki a választ, megosztaná velem? Köszönöm:
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |