Kedves Mindenki!
A komplex felülvizsgálaton a tüdőbetegségemre 19% kaptam. A papíromon ez áll 71% obstructiv ventill.zavar.Állapotában javulás nem várható. A felsorolt diagnózisokból még azt is ki hagyták , hogy tüdő szerzet hiánya ! valószínűleg nem tudnak olvasni. 2008-ban 67%-om volt. 2011-ben 42%-öt kaptam /pedig sokkal több betegségem lett mint 2008-ban/ 2012-ben 34% -ba beteg vagyok 66 %-ba nem vagyok beteg. Így lettem egészséges. Legalább 8 fajta diagnózist kihagytak.III.csop rokkant voltam. Valószínű az volt a baj, hogy elfelejtettem meghalni a rákba! Se 2011-ben se 2012-be nem voltam szociális és rehabilitációs szakértőnél és nem töltettek ki velem semmilyen papírt.Pedig állítólag kellett volna.Azt se vették figyelembe, hogy kezelési kockázat , hogy az egész családom és sok rokonom rákban halt meg. Szerintem már amikor megyünk a felülvizsgálatra eldöntött tény , hogy ki megy és ki marad . Nem fellebbeztem meg a határozatot mert 2011-ben megtettem és a II.fok helyben hagyta az I . fokot. Így két havi nyugdijam azóta is fizetem vissza 2000 forintonként. Semmi értelme! Sokan megpróbálták ,de majdnem mindenkinek helyben hagyták II.fokon . Hát ez a rehabilitáció ! Minél több embert ki zavarni a munka erő piacra függetlenül attól , hogy milyen beteg . Persze munka nincs. Én előre félek a nyártól mert a nagy melegben a vérnyomásom is az egekbe lesz és levegőt is alig fogok kapni. Így is 3 pumpát használok. És minden héten orvoshoz járok. Holnap megyek terheléses vizsgálatra mert ha fizikai munkát végzek vagy sokat megyek nagyon magas a vérnyomásom! Hát így vagyok egészséges!