HVG cikkében (Járni nem tudok, a meleget nem bírom..) az államtitkár elmondta, külön figyelnek arra, hogy a munkanélküliségtől sújtott megyékben azok, akik kiesnek az ellátásból, a rehabilitációs járulékot megkapják.
Nem értem! Tehát ha nem rokkant, nem beteg, akkor is kaphat rehab. járulékot.
A rendszert viszont azért kellett felülvizsgálni, mert sok munkanélküli menekült a renszerváltozáskor rokkantnyugdíjba, aki nem is volt beteg.
Hogy is van ez??????????????????
Akik értenek közülünk a számítógéphez: legyenek szívesek, szerkesszenek egy gyűjteményt Soltész(ék) maguknak is ellentmondó nyiltatkozataikból, amit könnyen meg tudnák osztani a közösségi portálon.
Anyaggyűjtéshez besegítek!
Rokkantsági nyugdíj kontra rehabilitációs járadék
aperten Sokat nem lehet ebbe az ügybe várni a biróságtól. Mig orbán hatalmon van. Ha jővő tavaszal repül talán új törvény lesz. Akkor próbáld meg ujból.
Köszi a videot.Szerintem min. 500e szavazatot vesztett a csóka rokkantügyből kifojólag,amit persze részben kompenzál határon túlról.A propagandájuk szerint 44% on állnak most,ami ha igaz durva a jövőre nézve...
Aperten! Rosszabb, mint egy rémregény!
Talán ebben reménykedhetünk: www.portfolio: Keményen nekiment a kormánynak (Kopits György)
Tyukanyó! dr. Ábrahám László?
Debra! Elnézést az ügyvédektől, nem bántani szándékozom őket, de nem a jótékonyságukról híresek!
Nem rájuk gondoltam, de keresem az illető nevét!!
SZiasztok ma kaptam meg a a határozatot..röviden 2011 juniusig rokkant voltam amit elvettek és 40% 1 fokon 2 fokon helybe hagyták..fellebezés a munka ügyi birósághozaz igazság ügyi orv szakértö 45% a 2011 es állapotom a 2012 februári 55% amit a biróság elutasitott súlyos rák jött életmentö mütét szeptemberbe.. 2012 szeptemberbe adtam be az állapot rosszabodást 2013 február 11-én voltam vizsgálaton és ma március 29 én C2 minösitést kaptam de 2014 februárba kell felülvizsgálatra menni /ha megérem egyáltalán/..de felére levették az ellátást..no ez a trükk benne..
tyúkanyó55:
Erre gondolsz?
http://www.petrassydr.hu/…nyugdij.html
yulika46:
2011.12.31-én betöltöttem az 57-et, felülvizsgálat nélkül rokkantsági ellátást kapok.
Debra01. - Olyan valakire gondolsz , mint az az ügyvéd, aki a betegek ügyeit képviseli bírósági peres ügyekben??Nem jut eszembe a neve, valamilyen Kálmán ? ha jól emlékszem./ha megtalálom a nevét, beírom /
Sok kórházi- műhiba pert nyert már, és a hallottak alapján nagyon becsületesen védi a betegek érdekeit.
Lehet, hogy érdemes lenne vele felvenni a kapcsolatot a mi ügyeinkben is .
Olvasok, és agyalok.
Jó lenne egy olyan ügyvéd, aki tekintéllyel bír. Aki objektíven meg tudná mondani a betegeknek, hogy mire számíthatnak a bíróság előtt, és azok ügyét karitatíve végig vinné.
A perköltségeket az állam állná.
Tudom, hogy utópia, de az NRSZH azt csinál a betegekkel amit akar. Egyenlőtlen harc ez így.
huta
Betöltötted az 57 évet?
Szeretnénk figyelmébe ajánlani Pénztáros álláslehetőségünket.
cv@personnel.hu
Egy budaörsi áruház részére megváltozott munkaképességű, részmunkaidős Pénztáros munkatársakat keresünk, több műszakos munkavégzésre.
Feladatok:
- A vásárlók által a pénztárszalagra helyezett termékek vonalkódos leolvasása
- A pénztárgép kezelése
- Készpénz és egyéb fizetőeszközök megfelelő kezelése
- Fizetéskor a pénz, illetve az utalványok átvétele, a visszajáró összeg és a számla átadása a vásárlónak
- A pénztárban levő pénzkészlet, a pénztárgépszalag ellenőrzése
- Vásárlókkal és kollégákkal való kapcsolattartás
- A munkaterület rendben és tisztán tartása
Elvárások:
- Munkaképesség-csökkenés mértékéről szóló országos orvos szakértői szakvélemény
- Legalább alapfokú végzettség
- Könnyű fizikai munkára való képesség
- Pénztárosként vagy eladóként szerzett szakmai tapasztalat előny
- Precíz, felelősségteljes munkavégzés
- Önállóság, megbízhatóság, becsületesség
- Monotónia tűrés
- Nyitottság, pozitív hozzáállás
- Kedves, mosolygós személyiség
Munkavégzés időtartama: heti 20 óra, több műszakban, változó munkarendben (napi 4, 5 vagy 6 óra)
Munkavégzés helye: Budaörs (a bejárás egyénileg történik - Budapestről 40 vagy 40E busz)
KÉRJÜK, CSAK ABBAN AZ ESETBEN JELENTKEZZEN, HA A BUDAÖRSI MUNKAVÉGZÉS ÉS A TÖBB MŰSZAKOS, VÁLTOZÓ MUNKAREND NEM OKOZ PROBLÉMÁT ÖNNEK.
Köszönettel és üdvözlettel:
P&P Personnel Leasing Kft.
1015 Budapest, Hattyú u. 14. 7.em. (Hattyúház)
Tel: 06 1 224-9030
Fax: 06 1 224-9005
www.personnel.hu
cv@personnel.hu
Aperten köszönöm szépen a válaszod. Elküldtem az ismerősömnek, remélem mer lépni, és sikerrel fog járni.
inzulinos..... és ki jogosult, erre adtak felvilágosítást?
kiskata2
Ellátást határozat nélkül, nem vesznek el!
A határozathoz felülvizsgálat kell!
Tehát ha nem vizsgálnak marad az eddigi ellátás.Ha pedig vizsgálnak, annak lesz egy határozata. Vagy neg.- vagy poz.Természetesen vannak egyedi,különleges helyzetek is.
A rokkantellátoaknak jár. A rehabilitált ellátoaknak meg nem. Ha az utóbbinak véletlenül kiküldők utána vissza követelik. Mint tavaly is.
Rokkantsági ellátást kapok, D kat.29/71%.2012 márciusában voltam Fv-n.2015 március a következő.
Tehát adják az utazásit! -Csak ezek szerint, szűkebb rétegnek.
Sziasztok!
Nem hallottam olyanról, aki véglegesített volt és 2011-ben betöltötte az 57. évét, hogy behívták volna felülvizsgálatra.
Ezt tényleg eddig tiszteletben tartották. Reméljük ezután is.
Rokkantsági ellátást kapok, kaptam utazásit.
lestefán. Hányadfokú voltál. Vagy már felülvizsgáltak 2012óta és ha igen milyen címszóval kapsz ellástást?
UTAZÁSI UTALVÁNY
Nekem március elején érkezett!(2013.03.)
Ellátottak utazási utalványa. Éevényes 2014 március 31-ig. Nem hiszem hogy csak én kaptam egyedül.
Sziasztok! csak egy kérdés hogy tehetik meg azt,hogy egy hivatalos szakvéleményt és végzést figyelmen kívül hagyva minden orvosi szakvélemény nélkül bírálják el az ember egészsédi állapotát?
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02