Rexor,
Hódítsd meg Bajusszt és járjatok:-P.
Sunshine after the rain.
Rexor,
Hódítsd meg Bajusszt és járjatok:-P.
Sunshine after the rain.
Bajussz,
Olyan zenéket, amiket Te hallgatsz, többnyire csákók hallgatnak. Meg mondtad, hogy egy klipben Te vagy a két fiú közül az egyik, csak azt nem tudtuk, hogy a rövidhajú, vagy a félhosszú hajú. Bajusza (a nők közül) meg csak a bolgár határőrnőnek van...:-D. (Remélem, nem haragszik meg rám a tisztelt bolgár szak... Egyszercsak.)
Sunshine after the rain.
Bajussz ezt már elszúrtad... :) Szerintem lány vagy :)
sosem adtam ki magam lánynak, csak azt kérdeztem, hogy honnan tudjátok, hogy férfi vagyok. nem ugyanaz!
Ildi, te honnan tudod, hogy nem vagyok csaj?
Rexor:
bajussz nem lány. :)
Iwikó
Legislator: lehet hogy bajussz lány, én még nem találkoztam vele :)
Kedves Csipke,
Nem amiatt "gyanús" a dolog, mert bejár előadásra, hanem mert már elkezdett tanulni :). De ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, és persze lehet hogy ő csinálja jól. Én az XX-re szavazok :)
Szerintem teljesen normális, hogy az elején még tart a "lendület"... én is lelkesen jártam előadásokra az elején... másodévtől negyedévig csak a nagyon muszáj-okra... ötödévben pedig leginkább a büfé törzsvendégei voltunk, mert csak azokra jártunk, ami államvizsgatárgy volt...:)
Persze voltak nálunk is kivételek... na, tőlük szereztük az előadásjegyzetet... :)
Csipke
(Kolkhisz: nyilván nappalis, mert ZH-t ír, szóval bármi lehet - XX, vagy XY koromoszómapár is belefér. Meg aztán ne bántsátok ezért, hisz a nappalisok is megtanulhatják az anyagot idővel. ;) )
_Wasp_
póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása
Rexor,
De amíg ő maga nem mondja, addig mindig ott az a bosszantó 1%. Bár Bajussz is egy időben lánynak adta ki magát, szóval az önbevallás sem biztos:-).
Sunshine after the rain.
99%-ban biztos, hogy Kolkhisz lány :). Bizonyíték: szeptemberben már elkezdett tanulni. Werbőczy Hármaskönyvét olvasni ilyenkor...háát nem is tudom. Kolkihisz, ha javasolhatok valamit inkább élvezd az egyetemi életet, bulizz és majd decemberben kezdj tanulni (hidd el gyorsan elrepül ez a pár év).
A pletykák így keringenek. Szerintem Kolk..-on kívül senki sem beszélt Szabó Béláról, mégis meglepte a Szabó Bélával kapcsolatos dolgok. (egyébként nem is dohányzik)
Kedves Kolkhisz,
Mesélj valamit magadról, mit tudhatunk Rólad? Például arról, hogy lány vagy-e?:-D (Ezt főként Impiboy szokta kérdezni...).
Sunshine after the rain.
Kolkhisz,
Én úgy láttam, hogy az idő előrehaladtával ez nem csökken. De lehet, hogy én jártam rossz egyetemre.
Csipke,
A kínais vicced, nekem, mint China-fannak nagyon tetszett. Hasonló dolgok forognak közszájon a telefonkönyv megtanulásáról.
Sunshine after the rain.
Köszi!
Aranyosak vagytok, hogy őszintén leírjátok a véleményeiteket.
Nem rémülök meg, tudtam mire vállalkoztam, csak most még első évben gyomorgörcsöm van, szerintem ez természetes.
Pont azt szerettem volna, ha az igazat írja mindnki, nem kell kiszínezni a dolgokat, így tudom mire kell számítanom.
Dr. Szabó Bélával kapcsolatban meglepett, amiket írtok. Nem is gondoltam volna. Azt látom, hogy meglehetősen laza, na de ennyire?!!
Másrészt,több tételt kér? Egy tételt kell elmondani, amit kihúzol. Húúúúúúúúú, ettől meglepődtem, bár mindet meg kell tanulni, de azért nem semmi.
Megyek, mert át kell még olvasnom Werbőczy Tripartitumát, abból lesz a zh a jövő pénteken. Még átdolgozom magamnak. És érdemes párszor elolvasni, érdekesnek találom, tetszik.
Most mennem kell.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Kedves Kolkhisz!
Nem akarlak elkeseríteni, de igen jó arány a 150-ből 80. Amikor én vizsgáztam, akkor Zlinszky professzor úr csoportonként 1, max 2 embert engedett át. De Varga dr. sem volt éppen kíméletesebb. :)
Nem kell nagyon rágörcsölni, mert akkor pont azért nem fog menni a vizsga.
A rendelkezésre álló időről pedig egy vicc jut eszembe a kínai nyelvtanulásról. (A lényege, hogy az egyetemista nem azt mondja, hogy ennyi meg ennyi idő alatt meg tudja tanulni, hanem megkérdezi, hogy hány napja van rá :)) Majd belejösz (kénytelen leszel rá), és látni fogod, hogy igen rövid idő alatt nagyon sok mindent meg tud tanulni az ember.
Én sokszor visszasírtam, hogy inkább rómából kétszer egymás után, mint mondjuk valamelyik "nemszeretem" tárgyból... :) Nekem nem a róma volt a leghalálosabb, de hát mindenkinek más a "mumusa".
Imp.,
köszi a meghívást a sörözésre, talán leközelebb (bár nem tudom mikor lesz, de elég zsufi vagyok, szóval sajnos mindegy is). :)
No, és legközelebb már nem csak virtuálisan ihatunk a nagy egyetértésre... :)
Csipke
Én egy nevet sem írtam:-D.
Sunshine after the rain.
"Vannak olyanok, akiknél csak 10% megy át…" (Leg)
Én szerettem Gabi bácsit. :D
Ja, lehet, hogy 1-1 tételt volt, úgyúgy:-D.
Sunshine after the rain.
Én 2x jártam nála. Először egy tételt kellett mondani felkészülés után, aztán odavágott mégegyet, hogy na mondjam, most kiderül, hogy tudom-e. Szerencsére nagyjából ment, aztán kaptam egy 2-est. Egyébként baromira bosszantott, hogy cigizik, és nem érdekelte, hogy nem tetszik. Attól még, hogy ő a vezetője a helynek, ahol vizsgáztam, nem kell a pofámba fújni a füstöt. A nagy ember nem attól nagy ember, hogy bármit megengedhet magának, és meg is teszi, hanem hogy bármit megengedhetne magának, mégsem teszi meg. Hát nem?
Másodjára meg asszem azt is mondta, hogy ő már délután négy után nem buktat (szóval megéri legutolsók között bemenni). Másodjára már szimpi volt, akkor nem cigizett, meg azt mondta, hogy a legisticából már nemis mer kérdezni...nemis kérdezett (így a fél anyaggal is átmehettem, pedig a legisticát elég jól tudtam a másik részhez képest). Aztán még kicsit elbeszélgettünk arról, mennyire hasonlít szerintem ez a tárgy a jogelmélethez, és hogy szerintem az ő könyve is olyan jogelmélet-ízű, és ezze legyet is értett. Mondtam neki, hogy hát nem tudom, hogyan fog menni nekem ebből az államvizsga...mire ő: hát ha így folytatja, akkor sehogy. lol
Na aztán államvizsgán 5-öst kaptam (persze nem tőle). :D
Imp,
Vannak olyanok, akiknél csak 10% megy át...
Sunshine after the rain.
Wasp, Imp,
Ezek a poénok rá vallanak:-). Amikor én vizsgáztam, szinte alig buktatott, de jót, vagy jelest sem adott /kivéve utóbbi jegyet egyvalakinek...:-D/. Két tételt kidolgozás után kellett elmondani, a harmadikat húzhattad, de azt IQ-ból kellett nyomni, felkészülés nélkül.
Sunshine after the rain.
Kolkhisz,
(az egyébként mi?)
150-ből 80, az több mint 50%, az nagyon jó arány! No para!
Kedves Kolkhisz,
Jogos a para:-), de ha készülsz, biztos meglesz az eredmény is.
Sunshine after the rain.
Tamás András nagyon korrekt fazon volt (meglepő is volt a szigorú fejéből kiindulva), igazából csak azt buktatta meg, aki nem tudott a témához kapcsolódva elmondani néhány épeszű mondatot.
Az viszont poénos volt hogy vizsga közben rágyújtott: "zavarja a füst kollegina?"
"Khh, Khhhhh, khh, csak egy picit."
Rezzenéstelen arccal: "hát ez pech." és dohányzik tovább... :)
_Wasp_
póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |