Jó tulajdonság, csak a mai világban sajnos csodabogárként néznek az ilyen emberekre. :(
Jogasz szakon vegzettek tapasztalatai
Kolkhisz,
szerintem nem baj, ha valaki nem iszik. Tartsd meg ezt a jó szokásod.
Sunshine after the rain.
szia, Csipke, és mindenki!
Sunshine after the rain.
Biztos vagyok benne, hogy vannak emberek, akiknek segít a kikapcsolódásban.
Én soha nem iszom alkoholt, nagyon ellene vagyok.
Nem nagyképű vagyok, ne gondold azt, csupán nekem nincs szükségem alkoholra ahhoz, hogy kikapcsolódjak, vagy jól érezzem magam.
Nem csinálok problémát dolgokból, mindennek van megoldása, nem esek kétségbe, megkeresem a megoldást.
Így nem kell kikapcsolnom az agyamat, az emberek többsége azért fogaszt alkoholt.
Én azt szeretem, ha minden pillanatomnak tudatában vagyok.
Mivel 20 éves vagyok, nem szokták elhinni, pedig így van.
Amikor annak helye van, akkor normál mennyiségben a jó bor vagy jó sör semmiben nem rontja le a becsületet. Nekem sem sűrűn van rá társaságban időm, és ritkán élek vele, de még a nagy Impy sem hiszem hogy néha megvetné az effajta dolgokat.
Majd a vizsgáid után néha jól jöhet...
Azt kihagynám, ha egy mód van rá.
Borzasztóan leronja az ember becsületét az én szememben. :D
Nem tartom okos dolognak, bocsi.
Aktív sörözés közben...
Impi, én is megnézném, kivel beszélgetek. :D
Nos???
Az baj ha belőle is, már csak a hideg impy jön ki, de 60 év múlva, még akció közben is, csak a nyomdafestéket itt talán még megtűrő "terméketlen" meleg levegő...
Kolkhisz,
te is küldhetnél képet. :D
Kedves Márton!
Látom itt is találkozunk. :D
Belőlem nem jön hideg Impi. :D
Ha hűtőkamionon tüntetsz melegként...
Kolkhisz,
a hideg belülről jön. :D
Áááá, dehogy, csak mazochista... :) De még tényleg nincs annyira hideg a nyitott ablaknál alváshoz... :)
Szia Leg! :)
Csipke
Nyitott ablaknál???? Jújjjjjj, én néha fűtés mellett is fázom.
Jégember. :D
Friss őszi levegőt. Nyitott ablaknál alszom. De vizen aludni a legjobb (hajón :D ).
Höhö.
Sunshine after the rain.
Impy!
Mit teker ezért egy edzett matematikus a nyakad köré egy vasrúdból: Gauss görbét
Impi, amúgy mit szívsz?:-DDD
Sunshine after the rain.
Mit csinál a matematikus, ha székrekedése van?
Kidolgozza ceruzával.
Jó estét kívánok!
Október 30, 31 a vizsga. Igazából ez csak megajánlott. Kötelező megírni, ha sikerül, nem kell alapkérdést húzni majd a vizsgán. Ha nem sikerül, nem számít.
Viszont ezen a lehetőségen nem gondolkodom, sikerülni fog. Igyekszem. Úgy tekintek rá, mint fővizsgára, nem szabad félvállról venni.
Picit ideges is vagyok, mert néhány napja kaptuk meg a tételeket. Elkezdtem kidolgozni, csak kevés idő van addig.
Szép álmokat mindenkinek!
Kedves Kolkhisz. Mikor lesz a vizsga?
Ez az oldal óriási segítség lesz a későbbiekben is, nagyon jó. Sokat segítettél. :D
Köszönöm szépen, azt az oldalt még nem ismerem. Megkeresem.
http://www.1000ev.hu/index.php?…
a nádori vagy köztörvényszék eltörlése és az ispánnak adott hatalom a rablásoknak a király tudtával való kiirtására
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02