Ezt Leg-nek írtam, és különbenis jól mintázza a gondolkodásodat, hogy így reagálsz...egy szónak ugyanis több jelentése is lehet. :P
KRE joghallgatókat keresek
nekem írogathatsz latinul, engem angolul is tanítottak rá hát nem sok maradt meg:D
"Viverem
kiverem."
ejej...lassan elérkezik az a pont amikor regisztrálnom kell téged egy netes társkeresőre vagy valami szívküldisms biz-...-ra:D
"You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived."
Honeste vivere, alterum non laedere, suum quique tribuere.
Magyarul rímel?
pl.:
Vivere
ki vele!
Viverem
kiverem.
Mi még?
Honeste vivere:-). Azt, hogy mi rímel a Vivere szóra, inkább nem írom ide:-).
Sunshine after the rain.
Vivere megin elment. :(
azt jelenti rövidítve kötekedsz kötekedsz?:D
"You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived."
Vivvantó,
mit jelent az, hogy "kötsz kötsz"?
Florida nem jó, nekem német nyelvterület kellene most, aztán pedig tenger. El akarok majd menni hajózni, hogy megtaláljam, ami elveszett. (Ugye milyen romantikus? :D ) Meg közben viszek neked epret. lolz
NA ennek örülök Alvaro...végre van olyan is...évhalasztáson vagyok, de az sem biztos, h vissza megyek, mert elég kemény dolgokat hallok a suliról...valószínű, hogy van benne igazság:D
Neked, hogy megy?
már megint kötsz kötsz Impi:D
Én is KRE-s vagyok, levelezős. :)
Hogy haladtok a vizsgákkal?
Levelezős lista - ha még joghallgató vagy:
kgre_ajk_levelezos@googlegroups.com
az hát:-D
Te mit csinálsz?
Már sokadjára jössz ezzel a tengerbiológával Imp:)))
Neked Floridában kellene élned:D
Meg én is az vagyok, nem? Ezt csak Avelina nem akarja beismerni. :D
:) ez aranyos...
Én meg tengerbiológus akartam lenni, hogy búvárkodhassam a tengerben, engem is lebeszéltek azzal, hogy ha majd jól menő ügyvéd leszek, búvárkodhatom hobbiból. Mire jól menő ügyvéd leszek, örülni fogok, ha egyáltalán menni tudok, nemhogy búvárkodni.
Elnézést, de nem elveszett lélek vagyok.
21 vagyok és azért mentem jogra, mert érdekel...azután meg minnél többet tudtam annál jobban nem akartam....a kiskapuk:D
Természetesen anyagi gondokba ütköztem, de erről nem "beszélnék".A lényeg annyi, h engem is érdekel a pszichológia és annak akartam menni, de tudod a család, hogy abból nem fogok megélni blablabla.
Az a "gond", hogy engem érdekel a jog és szeretnék benne dolgozni.Szerintem nem árt, ha valaki benne van, mert nagyon sok olyan ember van, akit átverteke volna, ha nem ért hozzá...Röviden ennyi
Ez kitérő válasz volt. :D
szét offoljuk a topicot most így hogy találnak egymásra a KRE-Ájk elveszett lelkei?:D
Kérsz? :D
Imádom az epret.
Félek ez meghajt. Ide többet nem írok :)
Káposzta Reszelt Eperrel
A KRE egyébként a Károli Gáspár Egyetem? Vagy a Krémes EpeRtorta rövidítése?
Viv: ilyen címmel? :D Azért az én címeim nívósak szoktak lenni. :D
Imp , hogyhogy ezt a topicot nem te nyitottad??Pedig a te feladatod a topicok nyitása:)))
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02