Kérlek titekte, hogy hagyjuk....én elfogadom és köszönöm a bocsánatkérést...Kérlek Kérlek Kérleeeek
KRE joghallgatókat keresek
támogatom az ötletet lolz
jaj...írtam, hogy nem akarom bántani és elnézést is kértem mindenkitől...1 valaki megértette más valahogy nem tudja értelmezni a leírtakat!Akkor lehet nektek meg a nyelvtan tanárt kéne, hogy értelmezni tudjátok a mondatok!Köszönöm nincs rá szükségem csak felháborít...köszönöm nem kell törölni max ebbe nektek nem kell írni vagy inkább én megyek, óriási csalódásom miatt
Viff, szerintem hagyjad. :D
Niki:Ezerbocs nem olvastam elég figyelmesen.Próbálom betartani a netikettet, becsszó:)
Peace:
Azért remélem majd egyszer megindokolod miért vagyok szakmaiatlan egyén az Off-topicban vagy az Avelina-Imp ben.Emlékeim szerint nem adtam és adok téves vagy rossz információt laikusoknak.Kíváncsi lennék rá.
"You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived."
nikoletta,
ne bántsd Viffantót. :D Nyugodj meg, erre a cirkuszra semmi szükség, felesleges háborogni, azzal csak azt éred el, hogy le légy törölve innét. Egyébként - habár drága mulatság - érdemes lenne pszichológushoz fordulnod. Ajánlok egy kitűnő szakembert, ráadásul innen a fórumról: Grád András tanárúr (remélem, nem haragszik, hogy ajánlgatom, ő az egyetlen, aki ingyen is hajlandó beszélgetni - fórumon legalábbis). :D
nah igen, meglátszik....
Mint már leírtam NEM KÁROLISOKAT KERESEK!Én mindenkivel szeretnék "beszélgetni" és egy szóval sem írtam, hogy csak a Károlisokkal lehet értelmesen beszélgetni!!Az meg, hogy te reagálsz...volt, hogy valaki velem beszélgetett és te elterelted úgy, hogy ti ketten tudjatok beszélgetni!Nem akarltalak/akarlak megbántani, ezért szerintem vagy kezdjük új lappal vagy nem tudom
Köszönöm szépen Peace
Kedves nikoletta0902!
"Nagyon szomorú vagyok, hogy olyan emberkék, akik ki vannak éhezve vagy itt keresnek párt vagy én nem tudom…áhh…ne haragudjatok, de nem értem én ezt…van olyan, hogy msn..ott is lehet egymásnak csapni a szelet…"
Itt Impossible-n( LOL) senki sincs kiéhezve és nem keres párt, de Impinél is csak akkor jön elő ha a Nap is előbújik:))
Én is szomorú vagyok, hogy azt hiszed a topic témájának más irányba terelése volt a célom.Reagáltam valamire amit írtak , ennyi.Egyébként meg , ha bedöglik egy topic az pont azért van mert unalmas.Jó néhány embert megismertem a KRE-ÁJK-ról itt ,akik jelenleg is hallgatók de egyikük sem dugja ide az orrát.
Ez a "keresek ilyen alumnit" "meg Eltéseket, Pázmányosokat,PTE-ÁJK-kat" már agyoncsocsált téma, sajnos.
Azért javasoltam, hogy menj a felvi.hu-ra mert ott tényleg topicokra szedve megtalálod őket.
"Azt hittem lehet ismerkedni, egymástól tanulni és ÉRTELMES beszélgetéseket lefolytatni!!!!!!!!!!"
Hmmm..nem is tudtam, hogy csak KRE-ÁJK-kal lehet értelmes beszélgetéseket folytatani..nah akkor lépek is:D
"You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived."
teljesen egyetértek nikoletta0902-vel
néhányan igencsak telerondították ezt a topic-ot (is)
üres topic jobb, mint az idióta topic
ki hinné, hogy egy JOGI fórum tele van mű-vicceskedő szakmaiatlan egyénekkel
Nem azért írtam, hogy kár volt!Nem én keresek Károlisokat csak megláttam, hogy valaki "ilyen" emberkéket keres és ezért is vagyok itt!Azt hittem lehet ismerkedni, egymástól tanulni és ÉRTELMES beszélgetéseket lefolytatni!!!!!!!!!!Nagyon szomorú vagyok, hogy olyan emberkék, akik ki vannak éhezve vagy itt keresnek párt vagy én nem tudom...áhh...ne haragudjatok, de nem értem én ezt...van olyan, hogy msn..ott is lehet egymásnak csapni a szelet...
Mégegyszer elnézést kérek mindenkitől és továbbra is figyelek, hátha lesz abból is valami, amit a 2. mondatban leírtam!
végülis nekem mindegy:)
Vivvantócskácska, kéne?:D
Niki, dehogy volt kár. Igaz, hogy mást kerestél, de ha jogászokat keresel kincsesbányára akadtál :). Nézd optimistán a dolgot. KRE is jön nemsokára :)
hjjaaajjj Impikém te nem változol:D
kivéve ha átugrunk Viviel privizni oda is lolz
na jó nem, ez itt az old szkúl hejj :D
felvi.hu több sikerrel jársz ott vannak egy csomóan mindenféle szakról a "hallgató vagyok" fórumok alatt.
:S nah...ide is kár volt regiznem:S
Semmi baj, én tolerálom.
jól van akkor ezerbocsánat egy perverzkisállat vagyok:D
Ha mindenre gondolnál, az úgy még rendben is lenne, viszont te csak egyvalamire gondoltál. Ez pedig nem az én hibám, úgyhogy neis próbáld ráfogni a nyuszira...:D
Szívesen összegyűjteném a más topicokban elejtett efféle aranyköpéseidet de nincs kedvem sem időm:D
Imp, te már többször céloztál sok mindenre:)Esetedben én már mindenre gondolok:D
Netes társkereső? Inkább itt kellene egy szív küldi alrovatot nyitni, és nem kell feleslegesen új regsiztrációkat csinálni. De bevallom én a lenti rímből nem láttam a társkeresés szándékát :)
Netes társkereső? Inkább itt kellene egy szív küldi alrovatot nyitni, és nem kell feleslegesen új regsiztrációkat csinálni. De bevallom én a lenti rímből nem láttam a társkeresés szándékát :)
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02