*
Hibák az átalakított fórumon
*
Rákattintasz: semmi. Ha majd írsz egy hozzászólást, és felküldöd, akkor életbe lép. :D
Hoppá. Működik, csak egy kissé furán.
Működött valaha?
Bocsánat:-)
A "régebbi elől" gomb működik valakinél????
Nem vagy egyedül :(
Csak én kapok minden második kattintásra "ismeretlen hiba", és minden harmadikra: "a Jogi Fórumn átmenetileg nem olvasható" üzenetet?
Úgy tűnik, valaki olvasta.
Egy Firefox kiterjesztés segítségével látom az oldalfülön a böngészőben egy folyamatjelzőn, ha az oldal tölt valamit (Tab Mix Plus). Mit töltöget (frissít?) a Jogi Fórum fülein mindig percenként?
Az oldal egyébként nem tűnik el közben sem (tehát úgy tűnik nem frissül egészében, mint pl újra lekéréskor) ezért a kiterjesztés nélkül ez talán másnál észre sem vehető. Csak ezen a weblapon csinálja, sehol máshol.
Ez gyors volt, elismerésem.
A hibát javítottuk, elnézést a kellemetlenségekért!
Megnyugtattatok!
Magamban kezdtem keresni a hibát (már azt hittem letiltottak).
Borzasztó lassu lett percek mire valami megjelenik én is rá küldtem 3X.
websas
Pontosabban hosszú idő, több perc telik el a hozzászólás elküldése és megjelenése között. Aminek számos bosszantó következménye van. Így pl. a türelmetlenebb - és kevesebbet tapasztalt - felhasználó elküldi még háromszor négyszer ugyanazt a szöveget. Vagy egy kérdésre többen válaszolják ugyanazt, mert az utóbb reagáló még nem látja, hogy előtte már valaki írt.
És így tovább.
Ugy-e, ez nem a tegnapi javítás eredménye? :)
A legújabb, hogy hiába próbál az ember elküldeni egy választ, egyszerűen eltűnik a szöveg, utolsó hozzászólásként ott marad, amire válaszolni próbálok. Üdvözlettel:
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
A lapozással kapcsolatos problémát javítottuk, elnézést kérünk érte.
A jövőben a fórum azok email címét sem mutatja meg, akik ennek kijelzését a beállítások oldalon kérik, az ő esetükben az "email" linkre kattintva egy üzenő űrlap lesz látható. A rejtett email címet beállítók természetesen így sem kaphatnak üzenetet.
Erre az átalakításra az címek védelme miatt volt szükség. Aki szeretné elérhetőségét továbbra is nyilvánosan láthatóvá tenni, elhelyezheti aláírásában.
Ugyanezt tapasztaltam én is.
Máskor viszont éppen csak egy régebbi oldala jön fel az adott rovatnak, hiába kattogtatok bárhova.
Újabban nem lehet lapozni az egyes topicokban, a régebbi hozzászólások nem érhetők el.
Úgy látszik, van egy új lehetőség, amely azt teszi lehetővé, hogy a fórumozó a másik fórumozónak ne a saját e-mail címéről, hanem a címzett nickneve mellett levő "e-mail" feliratra kattintva a jogiforum.hu-n keresztül küldhessen üzenetet. Szerintem célszerű lenne egy figyelmeztetést írni, hogy amennyiben a küldő a címzettől választ vár, adja meg a saját e-mail címét. Ugynais több olyan e-mailem jött, amire nem tudtam válaszolni ennek hiányában.
Tisztelt Webmester!
Az a problémám, hogy nem tudok lapozni a fórumban. Ha rákattintok a következő oldalra vagy az x. oldalra, betölti újra az első oldalnyi hozzászólást. Próbáltam IE7-tel, Firefox3-mal, ugyanaz. Mi lehet a probléma?
Válaszát előre is köszönöm.
Kedves Szilágyi Károly!
Nagyon köszönöm!
Kedves Traffic,
A lassulásokat a technikai háttér fejlesztésével lehet kiküszöbölni - ezen dolgozunk, remélhetőleg már a közeljövőben megszűnik a probléma.
Az nálam is előfordul néha, hogy lassan töltődik be az oldal.
dupla hozzászólást viszont még nem sikerült produkálnom.
Lehet, hogy az oldal frissítése (újra betöltése) miatt lesz 2x a hozzászólás.
T. Szilágyi Károly!
Örömmel fogadtam azt a törekvésüket, hogy a fórum oldalainak betöltődését gyorsítani szeretnék. Nehézkessé vált a fórumozás, ugyanis még ilyen késői időpontban is 20-30 másodpercre van szükség, hogy bármely topikot meg lehessen nyitni. Hozzászólás esetében a várakozási idő még több. A türelmetlenebbek (jómagam) kedvét szegi ez a probléma.
A sávszélességem nem változott, más oldalak 1-2 másodperc alatt töltődnek.
Köszönöm!
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02