„"A "kéket" pedig örökre elvenném tőled, mert szerintem az legkevésbé sem neked való. ”"
Ja hát igen te csak tudod ... ennél az aktuális esetnél is éppen egy eszméletlenre összeesett valakihez hívtak, de tök igazad van nyilván. Egyébként nekünk az IRM rend. alapján alanyi jogon jár, szóval még csak nem is kérelemre megy és nem is mérlegelés kérdése. Van és kész. Sőt mi több, most már eleve gyárilag így kapjuk őket a kocsikat. De volt már nekem egyszer dolgom egy hozzád hasonló szabsértési előadóval, ill. az osztvezetőjükkel, ugyanis nem létező kresz-szabályokat alkotott magának, és arra akart alapozni, na aztán annyival zártuk, hogy oké, csináljon amit akar, úgysincs igaza és megfellebbezzük, de az biztos, hogy ha majd ők jajgatnak a telefonba, akkor kiadom a fiúknak, hogy oda csakis szépen, lassan, a 30-as táblánál pedig szépen 30-al, kék nélkül fogunk megérkezni, természetesen minden pirosnál megállva stb. Hát telik, amennyibe telik, de majd utána mondjon véleményt erről. Persze vörös lett a feje.
A póruljárásomnak pedig ehhez semmi köze, de igazán kedves vagy, köszönöm jókívánságaidat! Amit mega lámpákról leírtál, nos, csak azt tudom válaszolni neked is, hogy olvasd el még egyszer akkor, hogyan történt, mert te se igazán tudsz értelmezni.
„"Amiből következik, hogy ha már nem tudsz biztonságosan megállni, akkor továbbhajthatsz.”" - Aha, na és főleg, ha a zöldbe megy bele az ember, és főleg, hogy a pirosba is bele mehettem volna. De ha egyszer beidézted, akkor értelmezni már nem tudod, hogy A ZÖLDBE SZALADTAM BELE??!!
egyenes.ági - akkor így nevezlek, ha az Ági nem jó :)
Hát igen, ez a PÁV is egy igen vicces dolog Magyarországon. Ugye szó volt róla, hogy eltörlik, hiszen egyik Uniós országban sincs, de hát túl nagy érdekeket sértett a beszedett lóvé esetleges hiánya, így megmaradt a mai napig is. Azok se hülyék, hogy elessenek ekkora pénztől. Az meg egy sokadik kérdés, hogy persze ez se minden "kékes"-re kötelező ám, csak mi vagyunk olyan hülyék, hogy lelkiismeretesen megcsináljuk 5 évente. A kutya nem ellenőrzi, de ha netán van egy baleset, akkor hops. De mint mondtam, ez itt Magyarország, és persze a szerv nyugodtan beülhet és "nénózhat" mindenféle PÁV nélkül is, akár részegen is, de hát ez van, egy bizonyos rétegnek ezt lehet, következmények nélkül is.
„"Nem 100 %-ra tudom, csak hallomásból, (pletykaszinten) hogy a nínóhoz valamiféle könnyített kell és csak pszichológia... :)”"
- Huuu, na ez nagyon bonyolult téma, és főleg jogilag, úgyhogy új topic kéne neki...