Gyorshajtás


1.bendeguz # 2012.08.11. 17:58

engedjétek meg , hogy most itt tegyem közzé.

A rendőrséget be akarom perelni :

A per törvényi megfogalmazása : fegyveres testület tagja által elkövetett okirat hamisítás , és rágalmazás.

ehez keresek olyan személyeket akik már sikerrel vagy sikertelenül fellebbeztek gyorshajtás végett és azt meg is nyerték vagy elutasították mert a szabálysértési eljárásban valótlan adatokat talált .

ilyenre gondolok : GPS koordináták nagy mérvű eltérése , Közútkezelő tájékoztatása , hogy az adott útszakaszra volt e kihelyezve sebességet korlátozó tábla , voltak e az útszakasz x-y Km szelvényében úton végzett munkák vagy sem . esetleg hogy a közútkezelő helyezett e ki egy településre 2 vagy több lakott terület vége táblát

ez is fontos mert sok helyen van kint 2 lakott terület vége tábla anélkül hogy 2 lakott terület kezdete tábla lenne kihelyezve.

Címem : 1.bendeguz@citromail.hu

Egyjogász # 2012.08.11. 17:44

"Totális közúti vámszedés kezdődik!!!
Minden traffipaxot bevet a pénzszedő kékruhás horda az elkövetkezendő 10 napban!"

Basszál ki velük! Közlekedj mindenütt a megengedett sebességgel...

1.bendeguz # 2012.08.11. 17:42

Amit ma tapasztaltam a 2/a úton meggyőzött arról , hogy nem szabad feladnom akár hogy dönt a közig hatóság .

Balassagyarmatról jöttem haza , mögém állt egy átlagosnak tűnő autó és megpróbált tólni maga előtt , tudom minden napos dolog hogy 1-1 idióta ezen élvez el hogy tolja maga előtt a szerinte gyengébb vagy öregebb autót . a gyanus csak az volt hogy kamerának tűnő tárgyat láttam a két ülése között , hamar feladta és keresett más balekot akit csak addig tolt amíg az előtte haladó át nem lépte a megengedett sebességet , utána addig andalgott amíg nem jött megint egy balek akit bele tudott hajtani a sebesség túllépésbe . Szóval mozgó trafikkal szopatják az embert . erről a játékról csináltam néhány perces videót a mobilommal , jó lesz majd ha beperelem a rendőrséget , mert ha megjön a katonai térképészeti hivataltól a pontos és hiteles koordináták pontos helyszín meghatározása és nem az adott útszakaszt jelöli meg akkor bizony per lesz belőle, és nem kicsi kártérítési igénnyel .

1.bendeguz # 2012.08.11. 17:22

Úgy gondolom , ha valóban gyorshajtást követtem el és nem manipulált a kép amit az irataimhoz kapcsoltak akkor valami hasonló háttérrel is készülhetett volna a fotó. Ha jól értelmezem a trafi adatokat akkor 69 méterre volt állítva az expozició , és semmi nem indokolta volna a túl zoomolást

én ezeket a képeket csináltam a helyszínen 69 méterről minden irányba a 89 es házszámtól mérve
http://kepfeltoltes.hu/…ltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/…ltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/…ltes.hu_.jpg

1.bendeguz # 2012.08.11. 16:32

eurosolar

van persze de az az úttól 2-2,5 méterre van .
egyébként megfellebbeztem , de ez idáig nem jött válasz.

Megfellebbeztem mert a határozatból hiányzik az útszakasz km és km szakasz megnevezése , az is hiányzik hogy melyik irányba haladtam , nem mindegy mert a 89 számú háztól 25 méterre van a lakott terület kezdete és vége . a kép esetében szerintem nem az a döntő hogy van e a közelben zöld növényzet , hanem az hogy csak ez az 1 kép készült , ezen pedig a környezetből és az utat szegélyező tereptárgyakból ami alapján azonosítani lehetne a helyszínt egyetlen 1 négyzet centiméter sem látszódik.

megnéztem vagy 500 trafi képet és egy sem így vagy ehez hasonlóan készült.
de ha valaki bele folyik a kép alapos megnézésébe , észre veheti a szerintem képszerkesztő kijelölő kereszteket is . na ilyet sem láttam egyetlen tafipax képeken sem .

apocalypto # 2012.08.11. 08:13

Vigyázzatok! Totális közúti vámszedés kezdődik!!!
Minden traffipaxot bevet a pénzszedő kékruhás horda az elkövetkezendő 10 napban!

eurosolar # 2012.08.10. 09:32

Bendeguz!

Ezen a helyen állt a mérőautó:

http://maps.google.hu/maps?…

Itt bizony van zöld növényzet.

Véleményem # 2012.08.03. 14:28

A telepített mérők nagy része kamu. Mutatok neked annyi ilyen kamerás dobozt ami nem rögzít semmit...

Kérj bizonyítási eljárást vagy fellebbez.

1.bendeguz # 2012.08.03. 14:09

Ja fontos megemlíteni hogy a Kossuth Lajos út 89 től kb 80 méterre van egy telepített sebességmérő amiben jól láthatóan benne van a kamera is . ha valóban 50 helyett 70 el mentem miért nem az fotózott le ?

városba befele haladva kb 3-4 villanyoszlop között.

1.bendeguz # 2012.08.03. 13:52

Kedves ., véleményem

Ma bejártam a kérdéses pilisi útszakaszt . Megállapítottuk , lemértük hogy a 89 számú ingatlantól mindössze 25 méterre van a lakott terület vége és a kezdete tábla . Azt is megállapítottuk , hogy ha a 89 szám előtt fényképeztek volna abban a szögben ahogy a képen látszódik , a lakott terület vége előtt , akkor a képen több állandó helyzetű tereptárgynak is rá kellett volna kerülnie a fotóra . Például , 2 ágú villanyoszlop , ingatlan kerítése ami az úttól kb 6 méterre van , valamint a 25 méterre lévő lakott terület vége táblának is .

Ha pedig befele mérnek , a lakott terület kezdete tábla után , akkor a kocsi fölött a kék eget kellene látni a fotón mert a 89 szám előtt alacsonyabb a növényzet mint az autó .

De akár látszódnia kellene a lakott terület kezdete táblának is .

ezek után akár a szántóföld közepén is lefotózhattak volna , a Budapesti Kossuth teret megadva elkövetés helyének . mert a helyszín nem beazonosítható még megközelítőleg sem.

És mi a véleményed a képen látható koordinátákról ?

Véleményem # 2012.08.03. 08:40

A kép alapján nem tudom miről beszélsz, az egész autó betölti a képet. Egy pici zöld rész van még ezen kívül. Az a zöld bármi lehet, elmosódott háttér csak. Lehet hogy egy nagy zöld füves hirdető táblát cipeltek ott éppen és akkor nem láttad.
Ezen akadtál fent?

Kérj bizonyítási eljárást ha te úgy ítéled meg hogy neked ettől jobb lesz majd és talán változik a helyzet.

1.bendeguz # 2012.08.03. 04:18

a link a szerintem hamisított felvételről

http://kepfeltoltes.hu/…ltes.hu_.jpg

1.bendeguz # 2012.08.03. 04:14

Meg próbálom a képet belinkelni . meg köszönném ha segítenétek mert már csak 3 napom van a fellebbezéshez.

nem igazán szeretnék senkit sem rágalmazni de szerintem a fotó önmagáért beszél . elmondja hogy ócska hamisítvány .

állítólag a város közepén fotóztak le ahol lakóházak és üzletek vannak . ennek ellenére a jobb oldalon sűrű zöld leveles bozót látható , mintha erdő széle lenne. tegnap bejártam a kérdéses területet nincsenek bokrok az utcán . főleg a megadott helyen ahol állítólag lefényképeztek. Pilis Kossuth Lajos út 89

Gabicsek # 2012.08.02. 20:03

Valószínűleg rossz GPS koordinátákat adtak meg. A fáma lézer max. másfél kilométerről tud bemérni.

Véleményem # 2012.08.02. 18:28

1.bendeguz

Jobb esetben haladó járműnek állapítható meg a sebessége...

34 km távolságból szerintem lehetetlen sebességet mérni.

Szerintem valamit elnéztél a fotón vagy rosszul értelmezted.

1.bendeguz # 2012.08.02. 04:18

Üdv , mindenkinek.

Lehetséges hogy nagy butaságot kérdezek , de azért megteszem. Leg feljebb jót fogtok nevetni.

Trafipax képet tudnak e készíteni Pilis község belterületén haladó járműről úgy hogy a sebesség mérő készülék 34 km el távolabb Gyón területén tartózkodik ?

Jól tudom e hogy a szabálysértés tényét bizonyítandó fényképen a sebesség mérést végző jármű GPS koordinátái olvashatók ?

Ugyanis kaptam egy 30 ezres csekket . a közigbirság.police.hu oldalon talált tárgyi bizonyitékként felhasznált fotón ami állítólag pilis község Kossuth Lajos út 89 szám előtt készült az alábbi GPS koordináták olvashatók .

N 47" 16, 8574 és E 019" 33, 1667 . Vagy csupán én olvasom az összes fellelhető helyen Pilis község nevét Gyón községnek ?

Köszönöm a segítségüket.
Bendegúz

gerbera317 # 2012.08.01. 12:54

A kijárat feloldaná a korlátozást a bentmaradók számára? Nem logikus. A felhajtás lenne logikus.

Atis77 # 2012.08.01. 04:42

WaRnew

A két gps koordináta közötti szakaszon nincs kijárat a pályáról, mert az feloldja a 80ast? Nem hiszem hogy 1 óra út alatt nem volt egy benzinkút, vagy kijárat.

wers # 2012.07.31. 07:49

Szerintem nem egy elegáns dolog negatív véleményekkel, megnyilatkozásokkal lehúzni az embereket az igazuk érvényesítéséről!

Ezek nem negatív, hanem reális vélemények. Persze ha az elegánsabb, hogy hitegetsz valakit, ám tegyed.

Én viszont úgy tűnik megúsztam júl. 11-i "száguldásom" eddig nem kaptam csekket. Vagy nem volt 45 km/ó, vagy még épp kipakolásztak, és nem állították be a trafit.

Véleményem # 2012.07.31. 04:18

WaRnew

A szépen tagolt és külön mondatokba szedett könnyen érthető írásod után úgy gondolom hogy jogos a büntetés és elegendő a két kép. Kár az idő különbségen fent akadni. Úgy szokták hogy felveszik az utat és a korlátozó táblát ami a sebességet jelzi, aztán ha utána 8 órán át mérnek attól az 8 óra elteltével is jogos a gyorshajtás büntetése.
Felveszik hogy reggel 9:30-kor útszakasz ennyivel lehet menni. Te belefutsz mondjuk 17:35 perckor. Ugyan úgy megy a bünti, ne keresd a napocskát a két képen, hogy ugyan ott legyen meg ilyenek...

WaRnew # 2012.07.30. 13:01

sziasztok! szeretnék segítséget kérni valakitől.nemrég lefényképeztek trafival az M3-ason.látható 2 kép a neten erről esetről .na most az érdekelne hogy ez a két kép elegendő bizonyíték arra hogy megbirságoljanak.az eset úgy történt hogy bal sávba haladtam és volt elvileg jobb oldalt a leálló sávban egy kpm-es autó amin volt egy 80 as tábla.(amire nem igazán emlékszem de mind egy) első képen a kpm-es autó látható és egy hosszanti rész a pályából de nincs rajta az én autóm és ez a kép 8.34 kor készült.a másik képen az én autóm hátsó része látható fél oldalas szögből de csak a hátsó ajtóig és a környezet körülötte kb fél méter az időpont pedig 9.26.na most véleményem szerint majd hogy nem egy óra telt el a két kép között valamint konkrétan nincs rajta hogy én ott ő meg ott van.2 külömböző kép.oké van gps adat de ki bizonyíthatná be hogy akkor még ott volt a kpm?szerintem ez úgy lenne jogos ha akkor készített volna egy képet külön a kpm-ről.de véleményem szerint úgy az igazi ha az én autóm is láthatő a távolba ahol fotózták a kpm-est.képeket küldök ha kell valakinek.köszönöm előre is a válaszokat.

Gabicsek # 2012.07.27. 19:49

De ha te akkor ott voltál és tényleg ennyivel mentél, kötve hiszem, hogy kibújhatsz a bírság megfizetése alól. Akkor nem érdemes tovább lépni.

apocalypto # 2012.07.27. 18:26

Szaffi11,

Fogadd el tőlem azt a tanácsot - az előttem szólókkal ellentétben - ha nem érzed jogosnak az "utak vámszedőitől" a sarcot, akkor állj ki magadért és az igazadért, az 5.000 Ft NE álljon az igazság útjában!
Harcolj, ne add könnyen magad!

apocalypto # 2012.07.26. 17:51

Azt azért ne felejtsük már el, hogy napjainkban sokszor az a vád éri a "rendőrséget", hogy egy népnyúzó pénzbehajtó-szervezetté vált. Talán, nem véletlenül.

Szerintem nem egy elegáns dolog negatív véleményekkel, megnyilatkozásokkal lehúzni az embereket az igazuk érvényesítéséről!

Véleményem # 2012.07.25. 21:19

Szaffi11

Fogadd el a jelenlegi helyzetet szerintem és jobban jársz a 30.000 Ft.-os bírsággal mint a további civakodással aminek a vége nem ismert, illetve esélyes hogy te vesztenél.