SaireyVMK
„Lehet-e arra alapozni ,hogy nem az általa mért sebességgel haladtam? Pár km/h-val kisebb sebességnél már kisebb lenne a bírság mértéke is.....Mutattak egy papírt,hogy hiteles a mérő,de a hitelesítés vége dátumon kívül mást nem sikerült elolvasnom róla mielőtt visszaadtam. Kétlem,hogy mozgás közben minden irányban és területen(emelkedőn,szomszédos sávban) pontosan tudna mérni.....vagy hogy honnan veszi a civil rendőrautó sebességét”
Ő nem a jármű kilométerórája alapján méri a sebességkülönbözetet, hanem a kamerában beépített GPS van és annál pontosabb sebességmérés nem létezik. Szóval ez is egy rossz próbálkozási irány lenne. Szóval ha már megállítottak, jobb elismerni és aláírni, kevesebb lesz a végösszeg.
„Az előzetes nyilatkozatomban feltételeztem,hogy a rendőrautó jelzés nélkül gyorshajtva ért utol minket mielőtt közvetlenül a mögöttem haladó mögött bekapcsolta a jelzőfényét és hangjelzést adott”
Neki erre volt parancsa, hogy kiszúrja menet közben a szabálytalanságokat, ezért megtehette. Ez a civil autó azon „Pofátlanítós videókat készítő” egyik autó lehetett, akiknek a felvételei kerülnek fel a netre. Szerintem fogadd el, hogy ezt most megszívtad.