Magyar Telekom optikai kábel társasházba

kadaj01 # 2012.06.28. 12:57

2/3-os közgyűlési határozat kell hozzá. meg kell győzni a lakókat, hogy ezt te szeretnéd de nem kerül senkinek semmibe és legyenek olyan kedvesek szavazzák meg meg a közgyűlésen. ennyi.

zsannabe # 2012.06.28. 11:43

Valakinek ötlete esetleg?

zsannabe # 2012.06.05. 11:03

Kedves Fórumozók,

a következőkben kérném a tanácsukat, ötleteiket:

Egy XI. kerületi, 1970-es években épült 4 emeletes panelházban lakom. Szerettem volna bevezettetni a T-Home optikai kábelt (jelenleg telefonvonalon jön az internet). Az optikai kábel a ház előtt van, csak be kellene húzni a házba. T-Home-nak födémet kellene fúrnia ehhez, mert nem tudják máshogy behúzni a kábelt. A UPC már bent van, és a lakóközösség hőbörgött, hogy minek nekem Telekom, mikor ott a UPC. Én magam a Telekomnál dolgozom, így meglehetős kedvezménnyel tudom ezt a szolgáltatást igénybe venni, és egyébként is, hadd döntsem el én, hogy kitől vásárolok szolgáltatást.

Kérdésem, hogy szükséges-e a lakóközösség beleegyezése ahhoz, hogy a födémet átfúrják? Ha igen, pontosan milyen arányban van szükség az aláírásokra? A közös képviselő beleegyező nyilatkozata már megvan, csak ő azt hitte, hogy a Telekom nem fog födémet fúrni. De a Telekom nem fér el a UPC kábelek mellett.

Szóval, lehet-e nekem optikai kábelen érkező internetem a Magyar Telekomtól ebben a házban?

Köszönöm szépen előre is a segítő hozzászólásokat.