csatlakozva az elottem szolohoz meg annyi hogy nezz at a letelepedeses topicba
Kuldofdiek magyarorszagon
Kedves merQree: el kell szomiritsalak, ugyanis ha mas ceghez mesz dolgozni mint aki megkerte a munkavallasi engedelyt, akkor ujbol kezdeni a procedurat.
A bevandorlasi (sot a tartozkodasi) engedelyhez KELL allando M.o.-i lakcim, azaz lakasberleti vagy szivessegi szerzodest kell kotnod a felberloddel, vagy akar lakast is vehetsz :-).
Az egesz procedurarol tudok nemi felvilagositast es tippeket adni, ugyanis en is vegigmentem ezeken es szivesen segitek masokon is, mert nekem is jol jott volna annak idejen.
Bye.
P.S.: mivel nem nagyon latogatom ezt a forumot irhatsz a pecs@freemail.hu cimre is.
Szerintem a munkavállalási engedélye az Mo-ra szól és nem egy adott céghez.
Nézz körül a linkek között, hátha találsz vmit!
Adott egy kulfoldi allapolgar, aki munkat szeretne vallalni magyarorszagon. A munkavallalasi engedelyhez a kerelmet beadta, jelenleg varja a vegzest. A kerdeseim a kovetkezok:
- az esetlegesen megkapott munkavallalasi engedely csak egy adott ceghez jo, vagy utana barhol munkat vallalhat vele;
- mivel huzamosabb idore szeretne magyarorszagon tartozkodni, ezert a bevandorlasi engedelyt milyen feltetelekkel kaphatja meg;
- kell-e allando lakhely barmilyen celbol is a kulfoldinek.
Kerdesim vannak meg, de ezzel el lehetne indulni.
koszonettel, merQree
udv: [b:033312b51b]merQree[/b:033312b51b]
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02