Itélet megfizetése

Povi # 2025.02.08. 20:38

drbjozsef,

Í t é l e t:
A másodfokú bíróság az elsőfokú ítélet nem fellebbezett rendelkezését nem érinti,
fellebbezett rendelkezését megváltoztatja, és a felperes által az egyetemlegesen jogosult
alpereseknek fizetendő perköltség összegét 730.250,- (hétszázharmincezer-kétszázötven) Ft-
ra felemeli.
Leletezés terhével kötelezi az alpereseket, hogy 8 napon belül egyetemlegesen fizessenek meg
5.940,- (ötezer-kilencszáznegyven) Ft fellebbezési illetéket.
Kötelezi a felperest, hogy az egyetemlegesen jogosult alperesek részére 15 napon belül
fizessen meg 154.940,- (százötvennégyezer-kilencszáznegyven) Ft fellebbezési költséget.
Az ítélet ellen fellebbezésnek nincs helye.

Ez az ítélet, ez után már csak az indoklás következik.......
Többször átnéztem, de az indoklásban sincs!

drbjozsef # 2025.02.08. 19:19

Povi,

Se a határidőről, se a fizetés módjáról semmi nincs abban a határozatban? Semmi?

Szomorú örökös # 2025.02.08. 19:13

Povi

Kp-vel kell az alperes után futkároznom, vagy utaljak, de nem kaptam számlaszámot. Mi a teendő?????
Ismered a rózsaszín postautalványt? Feladod neki a lakáscímére és a posta elviszi neki.

Povi # 2025.02.08. 18:25

Üdv. Érdeklődnék, hogy ha a bíróságtól kaptam egy ítéletet 2025.02.05.-én, mely szerint fizessek, ez rendben is lenne! Ebben az egyik tétel, hogy 15 napon belül fizessem meg az összeget. Az ítéleten 2025.01.07. a dátum. Ezt mégis hogy kell értelmeznem, már a kézbesítéskor késedelemben voltam? A másik érdekes kérdés, hogy mégis hogy? Kp-vel kell az alperes után futkároznom, vagy utaljak, de nem kaptam számlaszámot. Mi a teendő????? Előre is köszönöm a segítő szándékú válaszokat.